Zielony Świat Moniki cz. 7

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
Zablokowany
Awatar użytkownika
Paula15
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 sie 2008, o 16:15
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Zielony Świat Moniki cz. 7

Post »

Cudna wiosna ;:138 U mnie dopiero nieśmiało listki się wychylają z ziemi :wink: I patrzcie działkowiczka nie lubi ogórków :;230 :;230
Awatar użytkownika
Beatriceee
200p
200p
Od: 28 cze 2013, o 01:10
Kontakt:

Post »

Sliczna wiosna. Wszystko się budzi do życia :) zazdroszczę tej działeczki :)
Pozdrawiam Beata
Mój balkon i rośliny domowe
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=68297" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
Magdallena
1000p
1000p
Od: 26 lis 2010, o 23:51
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Patrzę się na Twoje rabatki Moniko i uwierzyć nie mogę, że taką mamy zakręconą pogodę w tym roku. Oby tylko zimie się nie przypomniało, że u nas jeszcze nie była...
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 paź 2010, o 00:18

Post »

Monia...ja cię kręcę ...ale masz błysk na rabatkach ;:oj No no no ....koleżanko niezła jesteś w te klocki ;:224
Kawkę jaką dasz ;:196
Powiedz mi ,na fotce za orlikami, taki różowawe listki to co to :wink:
Awatar użytkownika
janek45
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 sie 2012, o 07:01

Post »

Moniko rabatki i roślinki u ciebie miód malinka ;:138 i ta psinka też ładny,pozdrawiam ;:3
Oaza spokoju u Janka
cz.1 cz.2 cz.3 aktualna
Awatar użytkownika
Izolek
200p
200p
Od: 26 lut 2014, o 21:57

Post »

Witaj Monia z ciekawości musiałam zajrzeć na twój wątek a tam takie cuda: fiołki, pelargonie ;:215
Śliczne odmiany
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
justyna_gl
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 lut 2011, o 09:38

Post »

Siostra, coś się obijasz... Kiedyś nie mogłam nadążyć czytać w twoim wątku a teraz takie pustki. pokaż chociaż Twoje sadzoneczki bo ponoć masz ich tyle... ;:224
Awatar użytkownika
kasiuta74
500p
500p
Od: 1 sty 2012, o 21:21

Post »

Moniko ależ wiosennie u Ciebie ;:3 .Działeczka wypielęgnowana aż miło ;:138
A Kropeczkę-łakomczuszka ;:167 wygłaskaj koniecznie ode mnie .
Niunia1981
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 sie 2011, o 15:01

Post »

Dzień dobry

Pogoda za oknem nastraja wiosennie ale pewnie tylko do czasu wyjścia z pracy - wtedy na pewno się zachmurzy i zacznie padać na 100%.

Klaudio Modivhaszma - fiołeczki coraz śmielej pokazują buźki - już niedługo będę miała kolorowy parapet.
Anetko - miałam pół dnia wolnego i ogarnęłam tak 1/3 rabatek - na pozostałej części było albo za mokro albo jeszcze roślinki nie wyszły całkowicie i bym nie wiedziała czy wyrywam chwaścika czy nie ;:306
Smolka - na tej części działki to owszem jest ładnie, gorzej z resztą nie pokazana na zdjęciach ;:224 Łakomczuch owszem śliczny ale jaki urwis.
Aniu sweety - zaraz tam pęsetą, zresztą mam to po mamusi, hihi. A Kropka na działce to ma apetyt jak koń - nie nadążam dawać jedzenia.
Basiu Cynthio - ciemiernika mam od zeszłego roku i bardzo się cieszę że się przyjął ;:215 Kropeczka wygłaskana.
Dorotko Szarotko - Kropka taka wymuskana bo była tego dnia u weterynarza więc zaliczyła pedicure i czesanie poprzedniego dnia ;:224
Gosiu Amaro - no ja też mieszkam na pierwszym piętrze ale na szczęście na zamkniętym osiedlu i nikt mi w okna nie zagląda - no tylko w kuchenne. Kropeczka dostała drugą porcję mizianka - ta to ma dobrze.
Tesiu - hm, jak się nazywa ten ciemiernik? O ja, teraz wyjdzie na to że mam sklerozę ;:131 chyba ciemiernik zielony, ale sprawdzę jeszcze.
Aniu anym - dziękuję za miłe słowa, ale jeszcze czeka mnie sporo pracy zanim moja działeczka będzie wyglądać jak u ciebie ;:170
Mamcia - kiedy wpadniesz do mnie na działkę na ognisko i kiełbaski? Upieczemy znowu ziemniaczki.
Pati Filigranowa - wiosna już zawitała na działkę ale czekam jeszcze na ta wiosnę balkonową.
Celinko trzynastko - oj moja psinka to potrafi tak na mnie spojrzeć że od razu oddaję jej całą kanapkę ;:306
Iwonko - dobrze że nie wstawiłam zdjęć drugiej części działki bo byś jeszcze zawał przyliczyła na taką ilość chwastów ;:306 Psinka od ciebie też wygłaskana, a co tam.
Jureczku semper - no się nareszcie znalazłeś. Ja też przerzuciłam się na fotosika ale jeszcze się nie polubiliśmy ;:224
Justynko justus27 - lada moment pączki się otworzą i fiołeczki pokażą swoje kolorowe mordeczki ;:138
Madziu Alenko - oj nie zawsze mnie ta zielenina słucha ale jak na razie to się dogadujemy :;230
Monisiu Kirunio - ja mam w domu psa i królika i nawet jeśli nie latają mi po parapetach bo to bardziej podłogowe zwierzaki to i tak mam owłosione fiołki :;230 pelargonie i fuksje żyją i rosną jak szalone.
Haniu - jaki tam szacun, nie pokazałam tam gdzie jest chaos ;:306
Elciu - racja, roślinki szleją i te ogródkowe i domowe - aż człowiekowi się gęba sama śmieje prawda?
Justynko - dobra dobra, chciałaś mnie otruć kawą ;:224
Paulinko Paulo - tydzień mnie nie było na działce bo padało u nas prawie codziennie więc teraz pewno wyszło więcej roślinek, chwastów zresztą też. Ogrodniczka łaskawie mi zostawiła ogórka :;230
Beatko Beatriceee - jeszcze kilka lat temu nie spodziewałam się że będę mieć działkę więc nigdy nie wiadomo jak się potoczy u ciebie.
Madziu Magdaleno - oj nie strasz powrotem zimy kochana ;:185
Dorotko Keetee - zguba się znalazła, nareszcie. Gdzie ty kochana masz swój wątek co?? Bo szukam i szukam i nie ma. A to coś różowe to jakiś rozchodnik płożący - o ile dobrze pamiętam ;:224
Janku - dziękuję w imieniu rabatek i psinki
Izolku - witam kochana, zapraszam do odwiedzin bo w tym roku to chyba mi się balkon urwie od ilości kwiatków :;230
Kasiu Kasiuto74 - oj rozpieszczacie mi tego kudłacza tym głaskaniem.

-- 20 mar 2014, o 12:31 --

To może jakaś foteczka by się przydała nie?

Nie miała baba kłopotu to sobie narobiła .... sadzonek ;:306

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Już nie mam gdzie upychać - musze usunąć podstawki bo zajmują tylko cenne miejsce, hihi.

Obrazek

A tu kloniki w szklarence z butelki po mleku z Biedronki

Obrazek

Zwariowałam ;:306
Pozdrawiam, Monika :)
Zielony świat Moniki cz. 9
Awatar użytkownika
nowapasja
1000p
1000p
Od: 28 sty 2011, o 10:25

Post »

;:oj ależ tu sadzonkowo ;:oj
Awatar użytkownika
Muszelka 102
200p
200p
Od: 20 lut 2011, o 17:05

Post »

Moniko, ależ masz ogromna ilość sadzonek, będą piękną ozdobą balkonu ;:215
Serdecznie pozdrawiam Bożena
Awatar użytkownika
Niunia1981
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Nowapasja - _oleander_ - witam serdecznie nowego gościa ;:196 trochę mnie poniosło co ;:224
Muszelko Bożenko - uszczykiwałam swoje mateczniki żeby lepiej się rozkrzewiły i mi szkoda było wyrzucić :;230 aż krzyczały do mnie - Wsadź mnie do ziemi ;:306
Awatar użytkownika
Niunia1981
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Alicjo hugomir - wiem, brak słów :;230 i jeszcze z kilku pelasiek muszę obskubać szczepki ;:224
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

I Ty mi mówisz że ja mam dużo zasiewów, pytasz czy zwariowałaś, czy już fakt stwierdzasz ;:306 , no ale dobra, teraz musisz balkon obsadzić i działeczkę, więc ja Ciebie rozumiem ;:196
Awatar użytkownika
Niunia1981
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Iwonko - raczej stwierdzam fakt :;230 sianie mi nie wychodzi to wolę sadzonkować ;:333
Zablokowany

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”