Joasiu Jo37 drobnymi kroczkami do przodu

Sypialnia praktycznie odtworzona "sprzed". Była świeżo po remoncie i nie zdążyłam się nią nacieszyć, więc zostałam przy poprzedniej koncepcji.
EwoEs tak, to chyba coś co może służyć do wycinania suchych miskantów etc. Remont na finiszu, jeszcze została garderoba do zrobienia, odkładam każdy grosz, bo mamy tylko jedna szafę na nas dwoje, a i inne gałganki też muszą gdzieś mieć miejsce do przechowywania. A okna u mnie - każde inne

A co Ty kochana knujesz ?
Reginko potykamy się jeszcze o kartony, torby, skrzynki, na strychu masa rzeczy do zniesienia i umycia, kurz unosi się wszędzie, ale już widać koniec
Z wczorajszego spaceru w deszczu jednio zdjęcie z telefonu
Wczoraj zabrałam się za ustawianie sprzętu RTV, wyszorowałam wszystko cifem, a niech tam, pomyślałam. Najwyżej się zakrztusi, ale niczym innym tych czarnych zacieków nie dało się ruszyć. Potem godzinę dobrą poklęłam próbując podłączyć właściwie kable, zadzwoniłam do operatora platformy cyfrowej, bo mi przestały odbierać kanały i już po 3 godzinach walki uzyskałam efekt pozwalający obejrzeć Gardeners' World oraz posłuchać Diany Krall

Odzwyczaiłam się od TV przez te prawie 4 miesiące. I prawdę mówiąc w ogóle mi jej nie brakowało.
W. tymczasem posadził rododendron w przedogródku ( a podobno już nie ma miejsca !), posprzątał nieco na tarasie, gdzie lądowały wszystkie odpady pobudowlane i ułożył szczapy drewna. Powojniki przezimowały, wypuszczają już pąki. Liliowce coraz większe, tulipany też okazałe. W tym tygodniu pierwszy dzień wiosny
Na dobry dzień
Diana