Dobry wieczór
Stało się.... mam fachowców budowlano-lazienkowych

.....od rana coś.... Ale przynajmniej widać pierwsze efekty
Mam problemy ze wstawianiem zdjęć. Szukam nowego, prostego hostingu....

nie potrafię odnaleźć się na flickr

pojawiły mi sie krokusy i nawet nie mam jak pokazać
Goś,
Czyli trawnik wymieniasz na calkiem nowy??? Powinnam wpaść i doczytać....
Rzeczywiście ja mam dość specyficzne, ale takie cyprysiki nie powinny cudować u Ciebie
Droga Kasiu,
Plany są.....ale to Wy uświadomiłyście mi, ze to spore roboty... hmmmm, trochę na to inaczej patrzyłam... ale punkt widzenia zależy od.....
Do tej pory nic więcej niż przygotowanie rabaty pod angieleczki - nie zrobiłam...
Ściólkowanie w rózance, to będzie moja zmora.... tak myślę....
Kora mi sie nie sprawdzila. Mam za zimno i muszę kopcowac ziemią....Będę próbować na kilka sposobów, powiem, co mi się sprawdzi. Najlepiej byłoby mieć spulchnianą regularnie ziemię...
Mam przed sobą też inne niz ogrodowe plany: większe i mniejsze....zobaczymy, co będzie, dzięki.
Miła Miłko,
Mam w tej chwili około 68 roź. Przybędzie 7 sztuk....
Raczej nie mam porozrzucanych po całym ogrodzie, no i sporo mam posadzonych nie pojedynczo, ale po kilka sztuk jednej odmiany.
Także nie mam dobrego obycia różankowego, bo moja różanka, to w moim mniemaniu "kolekcja inaczej"
Jolu Kochana,
Ja się przez weekend calkiem cofnęlam do zimy.....mentalnie i fizycznie....
Taka głupia pogoda, niestabilna.... Ma być trochę lepiej....
Do ogródka w ogole nie wyszłam, i jak juz wiesz, nie bylo mnie w weekend przez wiekszość każdego dnia....
Trochę mnie zmuliła ta pogoda

A dzisiaj życie z fachowcami lekko zdołowalo...
Nienawidzę jednak tego tematu

oby mieć to za sobą.... Nie mam jednak już żadnej cierpliwości...pocieszenie, że musi byc gorzej, źeby bylo lepiej już na mnie nie działa.