Nowicjuszka w ogrodzie
- kocica
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 22 wrz 2007, o 16:42
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Ale grzybów!!! Podziwiam ludzi mających cierpliwość do spacerowania po lesie z noskiem przy ziemi
. Sama nie zbieram grzybów bo nigdy bym nie odnalazła drogi powrotnej, a po drugie panicznie boję się węży i gdybym trafiła na padalca czy żmiję to nie wiem czy moje serce by to wytrzymało. Nie wiem skąd mi się takie coś wzięło. Drogę gubię bo jestem zakręcona, ale z tymi wężowatymi to niesprawiedliwe.

Moje wątki
Pozdrawiam, Ewa.
Pozdrawiam, Ewa.
- Comcia
- Od: 9 maja 2008, o 14:28
Frido - ja z przerażeniem myślałam właśnie o tej robocie 
Wiolu - w nastepny weekend na pewno NIE pojadę bo działeczka za mną płacze a i grzybów mam na razie dość. Nie znaczy to wcale że jesienią się nie wybiorę na drugi wysyp
Bogusiu, Halinko, Grażynko, Izo - nigdy do tej pory takich połowów nie miałam
Gabrysiu - nie wiem suszarki dopiero zakupione i nie testowane wcześniej. Ale jak sprawdzę to ci powiem
Myślę że mogą pachnieć jeszcze silniej, a przynajmniej taką mam nadzieję.....
Ewo - z nosem przy ziemi nie trzeba było chodzić, grzybów mnóstwo i to dużych
Ja w lesie ( i nie tylko ) często się gubię więc zawsze trzymam się blisko kogoś.... Wężowatych pewnie bym się bała gdybym wierzyła że je spotkam. Prawdopodobieństwo niewielkie, ale koleżanka która ma taką samą fobię chodzi do lasu w długich kaloszach 

Wiolu - w nastepny weekend na pewno NIE pojadę bo działeczka za mną płacze a i grzybów mam na razie dość. Nie znaczy to wcale że jesienią się nie wybiorę na drugi wysyp

Bogusiu, Halinko, Grażynko, Izo - nigdy do tej pory takich połowów nie miałam

Gabrysiu - nie wiem suszarki dopiero zakupione i nie testowane wcześniej. Ale jak sprawdzę to ci powiem

Ewo - z nosem przy ziemi nie trzeba było chodzić, grzybów mnóstwo i to dużych

- Elizabetka
- Przyjaciel Forum
- Od: 4 lip 2006, o 20:04
- Comcia
- Od: 9 maja 2008, o 14:28
Do wiadomości niewtajemniczonych - grzybki są w lubuskim, byłam w Sławie i było ich mnóstwo 
Mąż koleżanki nadal tam został i mówi że pojawiło się sporo małych prawdziwków !!!
Bo on zbiera tylko prawdziwki, jeśli już raczy schylić się po podgrzybka to tylko dlatego że jest wyjątkowej urody. Śmiejemy się z niego że ma wąską specjalizację

Mąż koleżanki nadal tam został i mówi że pojawiło się sporo małych prawdziwków !!!
Bo on zbiera tylko prawdziwki, jeśli już raczy schylić się po podgrzybka to tylko dlatego że jest wyjątkowej urody. Śmiejemy się z niego że ma wąską specjalizację