Wczoraj pojechałam na działkę i szczęśliwie udało mi się opryskać miedzianem wszystkie róże,przycięłam hortensje.
Tulipany śmiało się pojawiają,hiacynty startują,no coraz lepiej
Wszystkie piwonie mają spore kły...
No i co najważniejsze to posadziłam różyczki od majeczki

dwie Garden of Roses i dwie Hanstadt Rostock:)
Już po posadzeniu patrzę,a na ławce skórki od banana sobie leżą...no tak pomyślałam znów zapomniałam,żeby je wrzucić do dołków
Andziu nie posiadam żadnej róży z wymienionych przez Ciebie

Najważniejsze,że ruszyła...
Moni wciąż mam za mało krokusów,na jesień na 100% dosadzę jeszcze kremowe
Majeczko wyjeżdżając wczoraj z działki znów pod nosem mruczałam,że nigdy już nie kupię żadnej róży,przecież nie mam miejsca i sadzę tam gdzie uda się wcisnąć

Modrzew żyje i ma się dobrze,zaczyna puszczać zielone kulki
Jadziu dziękuję za fotorelację modrzewia,teraz już jestem spokojna,na was zawsze można liczyć
Aniu uwielbiam ten kolor i sama się na tym łapię,że wszystko kupuję z fioletem

Pościel,łazienkę mam biało-fioletową z motywami lawendy,córce do włosów kupuję gumki fioletowe,nawet psian moja ma fioletową smycz
Ciekawe,czy kupię oprawki do okularów w tym kolorze?
Madziu wiem i wstydzę się mojego braku samozaparcia,w momentach kiedy mam ich dość i podrą mi następną kurtkę wtedy tak mam.ale jak zaczynają najpierw wypuszczać czerwone przyrosty,a potem zawiązują pąki to nagle wszystko się zmienia i je kocham i rozmawiam do nich
Rozumiem Twoje wahania co do cięcia,ja czasem też stoję nad krzakiem i się zastanawiam jak ją przyciąć,żeby było dobrze,mimo,że sporo się naczytałam o sposobach cięcia to na żywo wygląda to nieco inaczej. Na pewno wycinasz suche lub pęknięte pędy
Bożenko mimo,że miejsca może i mam więcej niż Ty to nieraz coś nadepnę,a jak nie ja to moja mamcia lub tata
Tu niby uważasz,a z tyłu depczesz,no masakra
Gosiu miło,że Ci się podoba u mnie:) Sadzonki róż kupiłam w Auchan za kilka złotych,zazwyczaj nie kupuję w marketach,ale ta cena kusiła mocno
Ewciu zatem będziemy się cieszyć
veilchelką 
Ja swojej nigdy nie okrywam,moja urosła do nieba...
[bGosiu-margo[/b] naprawdę nie mam już miejsca na róże,na pewno przystopuję na jesień ...
Modrzew cały i gotowy do pokazania dredów
Nifredil witaj u mnie

Zapraszam do spacerku,kiedy tylko będziesz miała ochotę
Cieszę się,że mamy niektóre te same odmiany ...
Tulipanki
Pozdrawiam wszystkich:)