Majeczko
Współczuję, ze Basia się rozchorowała..... dopiero bidulka wykaraskała sie z jednego przeziębienia i znów dopadło ją jakieś paskudne wirusisko..... życzę jej dużo zdrówka
Jeden tulipanek też pięknie wygląda w wazoniku, bardzo miło, że wnuk pamiętał
Krysiu różyczkom zrobię rano fotki..... masz rację, są piękne i zasługują na portret
Buziaki
Monisiu już drugi dzień słoneczko było przepiękne..... nie mogę się nim nacieszyć... od razu jakoś tak radośniej jest w duszy

W ogródku nie popracowałam, bo miałam gości, ale spędziliśmy mnóstwo czasu na tarasie , była tu kawka, obiadek i pogaduchy
Z tulipanków bardzo się cieszę, bo naprawdę je lubię
Izo witaj w moim ogródku i dziękuję
Aguś oj tak... wreszcie pojawiło się słonko i jest cieplutko i pięknie.... wokół wszystko pojaśniało
Ja tulipanki też uwielbiam i bardzo czekam na ich kwitnienie w ogródku

Sporo posadziłam jesienią i bardzo jestem ich ciekawa
Aga72 pisze:.... mieszkam aż 80 kilometrów od Lublina,.....
Aguś a zdradzisz w którą stronę?
Miło mi bardzo, że zaglądasz do mnie, dziękuję za przemiłe słowa i zapraszam serdecznie

Świetnie, że synowie namówili Cię na ujawnienie się na forum, tu jest naprawdę rodzinna i przemiła atmosfera. Mam nadzieję, że również zdecydujesz się założyć wątek i pokazać nam swój ogródek
Grażynko pogoda jest wspaniała, więc myślę, że kwiatuszki ruszą i u mnie.... podobno od przyszłego tygodnia znów ma być zimno

ale ciesze się tym co jest teraz
Jutro od rana planuję prace w ogródku i mam nadzieję, że przywita mnie coś więcej niż 4 krokusy w całym ogrodzie