Andziu
Gosiu twoja Stephanie Baronin zu Guttenberg Rose jest piękna, myślałam, że to angielka. Jeśli moja w tym roku nie nabierze wigoru na pewno zakupie sobie nową.
Dodad a Twoje nie zachwycają ? Szczęka mi opada

jak je oglądam. Zastanawiam się co ty z nimi robisz, że tak pięknie kwitną. Dziś sprawdzałam które róże mogę kulkować i niestety znalazłam tylko ze trzy pędy które się nadają.
Heidi Klum mam posadzone trzy koło siebie i dlatego tak wyglądają. Jedna prezentowała się bardzo marnie więc dokupiłam jej dwie siostry.
Jeśli chodzi o pracę to kogo nie zapytam to wszędzie jest podobnie,ciecie kosztów, brak nowych etatów, nadmiar obowiązków, pensja stoi w miejscu. Ciekawa jestem jak długo tak będzie.
Moniko aż się dziwię, że jeszcze nie masz Garden of Roses. To naprawdę piękna róża i bezproblemowa w obsłudze.
Ma certyfikat ADR i nie choruje.
Jeśli chodzi o Eglantyne to u mnie jest to róża jednego badylka od kilku sezonów. Nie wiem czy ona tak ma czy tylko u mnie tak rośnie a raczej nie rośnie. Może jej nie odpowiada stanowisko trudno mi powiedzieć . Dawno bym ją wykopała gdyby nie to że bardzo podobają mi się jej kwiaty. Daję jej jeszcze czas może wreszcie zaskoczy.