Witajcie, dzisiaj przed pracą postanowiłam zajrzeć i odpisać.
Aniu cieszę się że jesteś

Znam dziewczynę która bardzo dużo razy zdawała i za którymś 7 czy 8 razem zdała. Ale była szczęśliwa. Spróbuj jeszcze raz i nie poddawaj się skoro masz samochód i Kubuś nie lubi jeździć pociągiem to tym bardziej powinnaś jeszcze raz spróbować. Będziemy trzymac kciuki.
Codziennie dojeżdzać 130km do pracy to wielki szacun dla męża.
Madziu MID2006 mieszkam we wschodniej częście Polski ale czy ja wiem czy mam blisko na Białoruś. Nie byłam tam i raczej nie planuję a do Rosji to tym bardziej nic ani nikt mnie nie wyciagnie

Storczyj jest w doniczce i włożony jest w szkło. Papier zasłania doniczkę.
Dorotko właśnie nie mogłam sie zdecydowac który wybrać. najlepiej to bym dwa wzieła ale zdawałam sobie sprawę ze jeszcze inne zakupy mnie czekają.
Grażynko tak zaczynam przygodę z liliami, tzn chciałabym i już mam dla niej miejsce tylko muszę przebudować rabatkę.

Ale o tym to już innym razem napisze. Powiadasz że liliomania mnie weźmie
Madziu Magda30 tak myślę że dalie wysadzę do doniczek w sobotę. Doniczki będą oczywiście jeszcze w domu stać. Z pierwszej lili ciesze sie jak dziecko, wybierałam taką która już miała oznaki że żyje.
Gosiu mam nadzieję ze dobrze będzie mu u mnie i w szkle. Najwyżej jak zaobserwuję że coś sie dzieje z nim to wyjmę a szkło- wazonbędę mieć do czegoś innego. Nad wyborem lili miałam problem bo nie wiedziałam którą wybrać ale zdecywoałam się na niższą.
Anetko najgorzej to było igły wybierać z kory ale cóż chciało sie korę to sie ma za swoje

Myślę że na zakupy roślinkowe to jeszcze za wcześnie. Kwaity owszem są ale roślinek to jeszcze bardzo mało. Jestem przygotowana na manie liliową

Tak jak najszybciej to zrób bo jeste,m ciekawa co nowego sie pojawiło u Ciebie i co zrobiliście z tymi słonikami. Ciekawa jestem jak wygląda Twój kompostownik. Oj to na pewno Twój M miał minę jak zobaczył Ciebie z maślanymi oczkami, szkoda że tego nie widziałam tzn ciebie z taka miną i Twojego M

Anetko kupuj storczyk bo naprawdę warto. Skoro pieknie rośnie i kwitnie jeden to trzeba dla towarzystwa dać mu drugiego

Wieczrokiem zajrzę do Ciebie i zobaczę czy już wątek otwarty.
Pozdrawiam wcszystkich i miłego dnia życzę