Ogrodowe zacisze Mandragory - cz. 3

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 maja 2007, o 18:02
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Ogrodowe zacisze Mandragory - cz. 3

Post »

:wit jak tam aura, pewno tak pięknie jak u mnie. ;:3
Zaszalałaś dziewczyno, ale to teraz czysta przyjemność. :D
Grilowanie się odbyło ;:224 ......... czyli sezon oficjalnie rozpoczęty. ;:333
Miłej niedzieli. ;:168
Grażyna.
kogro-linki
akl62
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 11 cze 2011, o 19:53
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Odkurzacz był marzeniem mojego męża, dokóki nie odkrył, że myjką ciśnieniową świetnie się sprząta. Wprawdzie tylko zgarnia na kupkę, ale zawsze.

Niestety na grządce pozostają łapki i grabki.
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 kwie 2012, o 18:56
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

No no to poszalałaś z tymi pracami ogrodniczymi. Ja dzisiaj grabiąc liście marudziłam pod nosem że nie mam odkurzacza. Teraz dłonie booolą. Co do wysyłki rodków to napisałam, żeby się wstrzymali. To była dobra decyzja, Bo ziemia tak zamarznięta że ciężko byłoby je wkopać w ogóle. Pergola u Mamy prezentuje się pięknie. A jak zarośnie... ;:224
Awatar użytkownika
dusza001
200p
200p
Od: 6 lis 2012, o 23:59

Post »

:wit Pozdrawiam serdecznie zwiedziłam twój piękny ogród i podoba mi się on wiec zakotwiczę się u ciebie na dłuzej
Jeśli któregoś dnia ktoś zarzuci Ci, że Twoja praca nie jest profesjonalna, powiedz sobie, że Arkę Noego zbudowali amatorzy a Titanica profesjonaliści...
Jestem Ania Witam serdecznie i zapraszam
Awatar użytkownika
Annes 77
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 maja 2008, o 19:11

Post »

Zaznaczam wątek i dalej później poczytam:)
Pięknie u Ciebie:)
e-babcia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 paź 2011, o 16:34

Post »

Milenko- pracuś jesteś ;:138
Ja wczoraj też popracowałam i jak się uda to w tygodniu też wyskocze.
Miłego poniedziałku :wit
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01

Post »

Widzę, że porządki wiosenne chylą się ku końcowi.
Wiosnę już mamy, a liście pięciornika mnie zaskoczyły ;:138 czyżby w tym roku wszystko u Was szybciej postępowało?
Ja z odkurzacza jestem bardzo zadowolona- wymiata wszystko :tan
Awatar użytkownika
Sylwia85
1000p
1000p
Od: 24 lut 2013, o 16:57
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Witaj Milenko, porzadki już widze że przy końcu a ja ciagle jestem w trakcie. Dzisiaj moja mamusia dużo zrobiła bo ja do 17 w pracy i niestety ale samochodzik mi się buntuje i nie obejdzie sie bez naprawy :(
Biedny motylek szkoda mi go. A pszczoła w krokusie łał ;:oj , U mnie jak na razie tylko komary
Serdecznie pozdrawiam ;:196
Awatar użytkownika
Mandragora
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2008, o 16:18
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Martuś - krokusów kwitnie zaledwie kilka sztuk, u mnie o tej porze roku zdecydowanie za dużo cienia, czekam niecierpliwie na pozostałe cebulowe :D ;:65
Jadziu - najgorsze mam już za sobą, oby tylko zima już nie zawróciła ;:196 Buziaki dla Ciebie!
Aniu sweety- u kogoś czytałam, że sprzątał odkurzaczem w rabatach (może nawet u Ciebie? albo u Robaczka). Ale wśród delikatnych bylin nie ma szans. Liczi ma dni, gdy większość czasu "leżakuje" na studni, a czasem biega jak szalony i szczeka dookoła na wszystko, co żywe :D Dziś nieźle się wystraszyłam - niosąc drewno do kominka jedna szczapa spadła mi wprost na niego ;:202 Piszczał okropnie, ale na szczęście skończyło się tylko na panice obu stron...
Grażynko - pogoda w weekend dopisała, ale przymrozek z niedzieli na poniedziałek nieźle mnie nastraszył. Na szczęście bratki to twarde sztuki i po nocy nie miały żadnych oznak zmrożenia :) Grillowaliśmy na starym sprzęcie, powyginanym przez drzwi garażowe ;:224 Czekamy na grilla wg projektu mojego eMka (jak to poważnie brzmi ;:306 ), mam nadzieję, że będzie się dobrze spisywał :)
Aniu akl62 - potrzeba matką wynalazku (lenistwo również) :D Ale w tym przypadku odkurzacz się nie sprawdza, o czym musiałam sama się przekonać :lol:
Madziu - dziękuję, Mama co prawda obawia się, czy jesienno-zimowe wiatry jej nie połamią, ona jest składana z kilku części. Mam nadzieję, że zacementowana da sobie radę ;:108
Aniu dusza001 - witam Cię serdecznie :wit cieszę się, że mnie odwiedziłaś i zapraszam do nowego - (przed)wiosennego wątku :D
Aniu Annes77 - miło mi, że wpadłaś, ja u Ciebie byłam już parę razy, muszę w końcu się ujawnić ;:173
Aguś - też mam takie wrażenie, choć u mnie i tak wegetacja rusza później - kochane tuje dają duuużo niepotrzebnego cienia o tej porze :D Odkurzacz sprawdził się doskonale jesienią, ale i tej wiosny na pewno jeszcze nieraz z niego skorzystam ;:108
Sylwuś - czytałam u Ciebie o Twoich kłopotach z autem.. Ale jeśli to pierwsza grubsza naprawa od 3 lat, to i tak bardzo szczęśliwie trafiłaś ;:333 Z komarami będziemy pewnie walczyć intensywniej niż w zeszłym roku.. Trzeba uzbroić się w przeróżną antykomarową amunicję ;:134

Kochani, bardzo Wam dziękuję za przemiłe towarzystwo w tej części i serdecznie zapraszam do kolejnej, którą znajdziecie TUTAJ :wit
Pozdrawiam - Milena
Kolejny sezon różany
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”