Górki,pagórki i reszta w 2014r.
- izabella1004
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 18 kwie 2008, o 08:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Górki,pagórki i reszta w 2014r.
U mnie tez w tym roku oczary slabo kwitna a w tamtym roku byly cale kwiatami obsypane
Ewa jeśli chcesz wawrzynka wilczełyko to to zapraszam na wycieczke do mnie 
-
evastyl
- 1000p

- Od: 13 sie 2009, o 18:06
Iza nie ma sprawy przyjadę a potem pojedziemy do Janka 
- magry

- Od: 15 wrz 2009, o 19:20
Iza- ale za to całe tabuny miłków kwitnie a u mnie nic.Musi być jakaś równowaga.Ewa, byle nie w poniedziałek bo mnie kilka dni nie będzie.Pompa
jest do regulacji.Jutro hydraulik powie.
przyśpieszyły obrazki plamiste i czosnek niedżwiedzi.

jest do regulacji.Jutro hydraulik powie.
przyśpieszyły obrazki plamiste i czosnek niedżwiedzi.
Pozdrawiam,Janek
Górki,pagórki i reszta.
Górki,pagórki i reszta.
-
slanka-flora
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 3 gru 2011, o 09:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Zaglądam i zazdraszczam oczara
Choć generalnie wiosna u Ciebie trochę spóźniona,czyli normalnie ...
Pozdrawiam w nowym wątku,
Sławek
Choć generalnie wiosna u Ciebie trochę spóźniona,czyli normalnie ...
Pozdrawiam w nowym wątku,
Sławek
-
evastyl
- 1000p

Janku jak przyjedziemy to w sobotę lub w niedzielę
Moje arum wypuści listki na zimę , część z nich ginie i tyle mam z tego ...kwiatków nigdy to to nie miało i i tyle mam z obrazka . W zeszłym roku dostałam takie z czarnymi kropkami na listkach ale toto zaczyna pokazywać kły .Czosnków u mnie jak na lekarstwo ...nic to pójdę do Marzenki i pooglądam u niej .
Moje arum wypuści listki na zimę , część z nich ginie i tyle mam z tego ...kwiatków nigdy to to nie miało i i tyle mam z obrazka . W zeszłym roku dostałam takie z czarnymi kropkami na listkach ale toto zaczyna pokazywać kły .Czosnków u mnie jak na lekarstwo ...nic to pójdę do Marzenki i pooglądam u niej .
- magry

No cóż,Sławku u Ciebie jaśniej więc cieplej to i wszystko zaczyna kwitnąć.Przeczytałem dzisiaj ,że w okolicach Łodzi jeszcze są gile,które na wiosnę
powinny odlecieć na wschód.Skoro one mają jeszcze czas to i moje miłki też.Lubię takie przedwiośnie bo na wszystko jest czas.
Ewa- Ok.Moje obrazki to takie co w Polsce dziko rosną,więc im nic nie szkodzi.Z tego co mówisz o swoich to wnioskuję,że to coś innego.Danusia,ktoś chyba
pokazywała te z kropkami.Czosnki nie trzeba oglądać tylko jeść.
nic nie kwitnie to tzw.skalniak wielki.

powinny odlecieć na wschód.Skoro one mają jeszcze czas to i moje miłki też.Lubię takie przedwiośnie bo na wszystko jest czas.
Ewa- Ok.Moje obrazki to takie co w Polsce dziko rosną,więc im nic nie szkodzi.Z tego co mówisz o swoich to wnioskuję,że to coś innego.Danusia,ktoś chyba
pokazywała te z kropkami.Czosnki nie trzeba oglądać tylko jeść.
nic nie kwitnie to tzw.skalniak wielki.
Pozdrawiam,Janek
Górki,pagórki i reszta.
Górki,pagórki i reszta.
- e-genia

- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Janku rzeczywiście wielki skalniak , ale jak zacznie kwitnąć to będzie kolorowo.
Sporo miejsca na nowe roślinki
Sporo miejsca na nowe roślinki
-
evastyl
- 1000p

I zamurowało mnie
nie dość że wielki to jeszcze jaki piękny i na pól działki i wcale nie musi tu nic kwitnąć a sam jest ozdobą ...no oczywiście że jak zakwitnie to będzie jeszcze piękniej ...rety a kto to pieli
co do czosnku to niedźwiedzi się je a nie ogląda
szkoda fajnie by wyglądał ...kwiatki małe niedźwiadki

co do czosnku to niedźwiedzi się je a nie ogląda
- izabella1004

- Od: 18 kwie 2008, o 08:57
- magry

Do palarni kawy wydelegowany dzisiaj zostałem.Otrzymałem rabat a ten wystarczył na zakup sosny w ciapki.Sosna w ciapki, tak była sprzedawana.

Genia- Troszkę miejsca jest.Na drugim końcu jest większa górka.Na niej mają być rojniki,rozchodniki,dzwonki,bordowe gożdziki.Po północnej stronie tej górki,
białe skalnice.To wszystko ma zakwitnąć rownócześnie w maju.Na tej najbliższej,widocznej górce są wakaty.
Iga- Czy ja wiem ?.Rarytasy czy inaczej cuda to jest to co nam podoba się.Tam rośnie to co jest dostępne w kraju.
Ewa- On ma jakieś 60 m.kw.Na zdjęciu wydaje się,że na pół działki.Kto to pieli ? Ja i bardzo to lubię.Wycisza i uspokaja to przekładanie kamyków.Zresztą
chwastów tam niewiele.Trochę śmieci przyfrunie natomiast trzeba wydłubać mech,który wrasta w poduszki roślin.
Iza- Pseudo-skalniak bo prawdziwe skalniaki to mają bracia Czesi.Ewa-stylova to widziała za Odrą i nawet pokazała w swoim wątku.To też był
piękny skalniak.
Genia- Troszkę miejsca jest.Na drugim końcu jest większa górka.Na niej mają być rojniki,rozchodniki,dzwonki,bordowe gożdziki.Po północnej stronie tej górki,
białe skalnice.To wszystko ma zakwitnąć rownócześnie w maju.Na tej najbliższej,widocznej górce są wakaty.
Iga- Czy ja wiem ?.Rarytasy czy inaczej cuda to jest to co nam podoba się.Tam rośnie to co jest dostępne w kraju.
Ewa- On ma jakieś 60 m.kw.Na zdjęciu wydaje się,że na pół działki.Kto to pieli ? Ja i bardzo to lubię.Wycisza i uspokaja to przekładanie kamyków.Zresztą
chwastów tam niewiele.Trochę śmieci przyfrunie natomiast trzeba wydłubać mech,który wrasta w poduszki roślin.
Iza- Pseudo-skalniak bo prawdziwe skalniaki to mają bracia Czesi.Ewa-stylova to widziała za Odrą i nawet pokazała w swoim wątku.To też był
piękny skalniak.
Pozdrawiam,Janek
Górki,pagórki i reszta.
Górki,pagórki i reszta.
- tu.ja

- Od: 21 lip 2008, o 09:18
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Łał
Jestem pod wrażeniem skalniaka. Wielki, piękny i czyściutki. Czy mi się zdaje czy Ty nigdy nie pokazywałeś takich zdjęć?! Wyobrażam sobie to pielenie... 
- ktoś

- Od: 11 lis 2008, o 10:15
Dobrze ,że jeszcze wszystko w ziemi , to można skalniak ogladać w pełnej krasie
PIĘKNY jest
.
- misia53

- Od: 3 paź 2011, o 00:32
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Danusiu Janek pokazał swoją mapkę dokładnie
bo już wszystko wysprzątał.
Mój ogród - moje marzenie
Moje nadwyżki
https://plus.google.com/photos/11666739 ... 490/albums" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje nadwyżki
https://plus.google.com/photos/11666739 ... 490/albums" onclick="window.open(this.href);return false;