Skromny ogród Joli - 2008r.
- jollla500
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 26 cze 2008, o 23:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Dziękuję Bogusiu za podpowiedź ,wiem że czas leci dzieci rosną a my niestety się starzejemy .Co do rozbiórki placu ,to chyba nie bedzie realne.Bo popatrz Kochana moja córka skończyła już 20 lat ,teraz zaczyna drugi rok studiów i tylko patrzeć jak wnuki się posypią hi hi .Pozdrawiam Cię gorąco i życzę udanego dnia
PS. a co do malowania to już moja działka ,lubię to robić ,wiesz ja jestem kobieta pracująca 
- k-c
- Przyjaciel Forum

- Od: 3 wrz 2007, o 15:53
witam
świetny ten Twój plac zabaw - dzieci mają radochę i mają gdzie sie poganiać ...
a Twój ogród jest piękny - tyle kwiatów ... i oczko z kaskadą ... (moje marzenie - oczko już w przyszłym sezonie a kaskada pozostanie w strefie marzeń...)
a Twój ogród jest piękny - tyle kwiatów ... i oczko z kaskadą ... (moje marzenie - oczko już w przyszłym sezonie a kaskada pozostanie w strefie marzeń...)
pozdrawiam, Karol
moje wątki
moje wątki
- k-c
- Przyjaciel Forum

bo na wrocławskiej działce nie mam prądu :P gdyby był to było by co innego 
pozdrawiam, Karol
moje wątki
moje wątki
ha ha ha no to ci pomysłjollla500 pisze:Kochana Tess a może zeswatamy ich ze sobą hi hi dobre co ? a tak na poważnie to moja córka ma już adoratora od 2 lat ,i myślę ze chyba nie chciałaby zmienić.A zresztą kto to wie , w zyciu wszystko jest możliwe.Pozdrawiam Cię Kochana![]()
![]()
Mój Adam rozkochany od roku w M
ale jak piszesz któż to wie
- k-c
- Przyjaciel Forum

może
(ale to na razie strefa marzeń ...) a może dociągną do działek prąd ??? to ułatwiło by życie na działce ...
pozdrawiam, Karol
moje wątki
moje wątki