Kamienne ścieżki pod dębem Czesławem. Cz.12 - wspomnieniowa

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Wanda7
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 2 wrz 2010, o 13:17
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Kamienne ścieżki pod dębem Czesławem. Cz.12 - wspomnieniowa

Post »

Jolu, "wolne miejsca"? A co to jest?
April
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:22
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

No wiesz....takie gdzie nie można nogi postawić ale kwiatuch się zmieści :;230 :;230
Awatar użytkownika
Reni4
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 wrz 2009, o 15:01

Post »

Ma wspaniałą działkę..na ogrodach działkowych..wypielęgnowaną od igły..mój ogród przy jej to istny busz.. ;:7 Tam wszytko przycięte uformowane..i wypieszczone..razem z mężem mają działkę jak oczko w głowie..tam już teraz powstają różne dzieła w garażu..jej M..ma na tym punkcie bzika..zawsze coś nowego robią..co roku zmieniają..często przesadzają rośliny i dużo formują aby nie dopuszczać do silnego wzrostu..:)Czasem im tego zapału zazdroszczę..że tak razem mogą sobie wszytko tam robić..mnie często brakuje męskiej ręki..ale cóż takie życie..nie wszytko się ma co by się chciało):
Awatar użytkownika
Lukrecja
1000p
1000p
Od: 31 maja 2009, o 07:38

Post »

Wandziu, jestem i ja :) Napatrzeć się nie można na te piękne letnie widoczki. Ach... żeby już było lato... no może nie tak od razu, ale słoneczko i ciepło! Idę raz jeszcze przejrzeć fotki od początku, bo coś mi się net biesi i jakoś nie wszystko wyświetla!
Awatar użytkownika
Margo2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 12:14

Post »

Reni4 pisze:Ma wspaniałą działkę..na ogrodach działkowych..wypielęgnowaną od igły..mój ogród przy jej to istny busz.. ;:7 Tam wszytko przycięte uformowane..i wypieszczone..razem z mężem mają działkę jak oczko w głowie..tam już teraz powstają różne dzieła w garażu..jej M..ma na tym punkcie bzika..zawsze coś nowego robią..co roku zmieniają..często przesadzają rośliny i dużo formują aby nie dopuszczać do silnego wzrostu..:)Czasem im tego zapału zazdroszczę..że tak razem mogą sobie wszytko tam robić..mnie często brakuje męskiej ręki..ale cóż takie życie..nie wszytko się ma co by się chciało):
A mnie się wydaje, że ogród to odzwierciedlenie charakteru. Jeśli ktoś jest poukładany to i ogród bedzie miał taki.
Mój jest trochę bałaganiarskie, bo i ja taka jestem.
Chociaż u mnie walczą dwie natury. Z jednej strony podoba mi się bardzo formalny ogród, ale zwycięża ten ukwiecony.
Twój ogród Wandziu to wydaje mi się że ma trochę artystyczne zacięcie
Wandziu, dziękuję za taką miłą opinię o mnie ;:196
DTJ_1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 lis 2013, o 15:50
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Wandziu Ty tego towarzystwa nie rozstawiaj po kątach , ładnie wyglądają walczące o teren,- widocznie im służy takie nawarstwienie. ;:196
Awatar użytkownika
Wanda7
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.

Post »

Reni, to ja ci takiej przyjaciółki zazdroszczę, bo moi przyjaciele mają różne zainteresowania, ale akurat nie ogrodnicze. Owszem przyjdą, spojrzą tak "ogólnie", pochwalą i na tym koniec, ale o szczegółach to już nie pogadasz. :(
Lukrecja, witaj Nelu po przerwie. Dziękuję, że mnie odwiedziłaś. Jeszcze tochę i będziemy cieszyć się aktualnymi zdjęciami. :D

Margo, to fakt, kiedyś chciałam zostać plastyczką, ale nic nie wyszło. Dlatego trochę próbuję "malować" w ogrodzie. Szczególnie ostatnio, gdy większą uwagę zwacam na zestawienia i nie kupuję tego, co akurat w sklepie ogrodniczym ładnie kwitnie.

DTJ, chyba jednak porozsadzam, bo chciałabym widzieć poszczegóne rośliny, a w tej sytuacji się nie da. Niedługo z maczetą będę musiała chodzić :)
Awatar użytkownika
usa1276
1000p
1000p
Od: 22 sty 2012, o 19:30

Post »

Oj Wandziu no to mamy szczęście do takich samych przyjaciół ;:306 dobrze że FO mamy ;:333
dzięki za wpis o jałowcu jeszcze sie zastanowię

Pozdrawiam :wit
Pozdrawiam Ula
Aktualny
Poprzedni
Awatar użytkownika
E@K66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 gru 2008, o 11:54

Post »

Wandziu witam cie :wit
U mnie leje jak z cebra a ja do pracy sie wybieram,boli mnie gardło ,głowa i nie wiem co jeszcze oj biedna ja ...... a ty w domku siedzisz?
Awatar użytkownika
Wanda7
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.

Post »

Ula, widzę, że mnie dobrze rozumiesz. Czasem aż żal ściska, że ci przyjaciele tacy obojętni :(

Effcia, jak miło cię widzieć! Ja dokładnie w takim samym stanie zdrowia co ty, ale wychodzić nie muszę, bo od lat pracuję w domu przy komputerze. I dziękuję losowi za taki dar :D
Awatar użytkownika
asta6265
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 sty 2012, o 12:01

Post »

Wandziu piękne, kolorowe wspominki, oby szybko do wiosny - pozdrawiam cieplutko.
Mój kawałek świata
Pozdrawiam Anka
Awatar użytkownika
Wanda7
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.

Post »

Witaj Aniu-Asta. Dziękuję za pozdrowienia i przesyłam wzajemnie, ciesząc się, że do mnie zaglądasz :D

Wspominki już chyba czas powoli kończyć, bo chyba jednak zaczynamy aktualny sezon :D Ale ponieważ nie mam jeszcze nowych zdjęć, wklejam szybko stare, bo lada dzień już się zdezuaktualizują. Dzisiaj więc będzie lipiec- ogólnie.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Lineta
1000p
1000p
Od: 15 mar 2012, o 21:02
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Od razu widać, że to lato, tyle jest światła, zieleni i kwiatów. :D Za niczym tak bardzo nie tęsknię, jak za możliwością spędzania dnia na dworze, jedzenia posiłków na tarasie i czytania wieczorem przy tarasowym stole, aż przepędzą mnie komary...
Ogród tysiąca kwiatów i motyli. Serdeczne pozdrowienia, Gosia
Ogród Linety
Ogród Linety cz.2
Awatar użytkownika
dodad
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 cze 2009, o 18:22

Post »

Wandziu, spaceruje po Twoim pięknym ogrodzie i nie mogę się nadziwić jak mogłam go gdzieś zagubić. To prawdziwy ogród z duszą. Piekny, tajemniczy, zachęcający do przebywania w nim.
Czytam, ze byłaś zadowolona ze Stefanii. Ciesze się, bardzo, bo kupiłam sobie tą różyczkę. Na razie maleństwo, ale zachwyciła kilkoma kwiatuszkami.
Justa w donicy u Ciebie prezentuje się świetnie! Musze o moją zadbać, bo w zeszłym roku napadły na nią ślimaki i zeżarły doszczętnie :evil: Koniecznie muszę ją wyciagnąć na światło dzienne.
Lecę dalej oglądać i nadrabiać zaległości.
Miłego dnia :wit
Ogród - moje miejsce na ziemi
Zapraszam serdecznie - moje linki
Pozdrawiam, Dorota
Awatar użytkownika
krysad71
1000p
1000p
Od: 11 gru 2009, o 20:22

Post »

Reasumując widoki z pokazanych powyżej zdjęć, stwierdzam, że rok 2013 w Twoim Wandziu ogrodzie wyglądał pięknie.
Pozdrawiam Krystyna
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”