Ogródek Robaczka cz.12

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
daffodil
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 lut 2011, o 23:21
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Ogródek Robaczka cz.12

Post »

Hej Robaczku Kochany ;:196 - u Ciebie zawsze można oczy nacieszyć - i w domu i w ogrodzie ;:3
Nie wiem co robisz zawodowo, ale czy Ty kobito nie minęłaś się z powołaniem? Twoje wianki są cudne - zasługują na najwyższe uznanie ;:108
Gdybym nie była chora, to zaraz poleciałabym kupować rzeczy na wianek.....tylko ja takich nie zrobię....wiec chyba lepiej, że jestem chora, bo się nie będę potem na swoje antytalencie wkurzać ;:223
Miłego dnia
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Kasiu świetne zakupy i przepiękne dekoracje z nich stworzyłaś..... uwielbiam oglądać Twoje prace, są zawsze takie piękne i gustowne. Jestem pod wielkim wrażeniem ;:196
Awatar użytkownika
Sosenki4
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:58

Post »

Kasiu skąd Ty bierzesz tyle energii? Jakie piękne wianki ukręciłaś ;:180 . Z całą pewnością niedaleko pada jabłko od jabłoni i niewątpliwie masz talent po mamie. Śliczne wnętrze, zasłony i kwiaty, toż to już wiosna u Ciebie. Choć z drugiej strony patrząc przez okno można to samo o ogrodzie pomyśleć. Pełne słońce, ciepełko i można się nabrać, że to koniec kwietnia a nie połowa lutego.
Oj, chyba kolejny weekend popełnię jakieś dekoracje wiosenne :wink:
JagiS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 kwie 2012, o 14:10

Post »

Robaczku dzielny ;:180 :!:
Widzę, że nie spoczywasz na laurach, tylko poganiasz tę wiosnę wszystkimi sposobami.
Znając siłę Twojego ogrodniczego charakteru, dokonasz tego, że przestanie się czaić i wybuchnie w całej pełni. Czego Tobie, sobie i wszystkim życzę.
A że piękne rzeczy tworzysz w domu i w zagrodzie - widzimy i podziwiamy ;:oj.

;:196 Jagoda
Awatar użytkownika
danutab
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 gru 2008, o 23:02

Post »

Kasiu jestem pod wrażeniem pięknych dekoracji, masz talent. Coś w tym stylu robi również Agnieszka. Mam od niej 2 wianki wielkanocne są bardzo piękne.
Pozdrawiam Danuta aktualne
Moje linki
Awatar użytkownika
usa1276
1000p
1000p
Od: 22 sty 2012, o 19:30
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Witaj Kasiulek :wit
piękne dekoracje wiosenne widać jak tęskno ci do wiosny ;:108 chyba jak nam wszystkim
ja mam znowu robić takie dekoracje na kiermasz wielkanocny ale je odkładam weny brak ;:131

Pozdrawiam cieplutko :wit
Pozdrawiam Ula
Aktualny
Poprzedni
edulkot
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 lut 2011, o 17:31

Post »

Kasiek wspaniałe dekoracje porobiłaś i wcale nie masz czego sobie ujmować, przyznam się że nawet mnie się lepiej podobają Twoje niż mamy ;:215 ;:196
A w domku masz cudną wiosnę ;:3
Awatar użytkownika
majka411
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 sie 2009, o 18:55

Post »

:wit Cześć Kasiu u Ciebie już wiosenne zapowiedzi, a u mnie śniegu, że nic nie spod niego nie widać ;:174
Takie dekoracje i mi się marzą..... dopiero mam zamiar się tym zająć. :D
bozunia
1000p
1000p
Od: 30 maja 2010, o 01:41

Post »

Kasiu, udało się dzisiaj pstryknąć fotki ogrodowi? Jestem ciekawa jak Twoje cebulowe? Wyłazi coś :wink: ?
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sty 2012, o 23:42

Post »

Dzień dobry :wit
Początek tygodnia powitałam piękną, słoneczną pogodą, z której udało mi się nieco skorzystać po południu :D
Było praktycznie bezwietrznie, świeciło słonko, ptaki śpiewały?ehhh?gdyby tak już było do samej wiosny?. ;:170
W ogrodzie pierwsze symptomy budzącego się życia!
Wschodzą krokusy i tulipany, a ciemierniki kwitną niezmordowanie! Pokochałam te kwiaty i będę dosadzać kolejne :uszy

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Widać pierwsze kiełki tulipanów botanicznych w doniczce!

Obrazek

orliki

Obrazek

kosmate pączki pokazuje sasanka

Obrazek

?.a zieleń bukszpanów nastraja optymizmem?

Obrazek

ciemierniki kwitną od grudnia!

Obrazek

Obrazek

Obrazek

A tu moja królewna, wisteria. Pączki wyglądają obiecująco? ;:65

Obrazek

Odpowiedzi za chwilę :wit
Pozdrowionka :-) Kasiek *aktualny wątek
*moje wątki*
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 maja 2007, o 18:02

Post »

Jak pieknie wyglądają te kiełki robione twoim aparatem. ;:215
U mnie nawet mniejsze wywołują zachwyt. ;:170
Dzisiaj popracowałam ostro w ogrodzie, nie ma to jak takie zmęczenie z którego idzie radość i zadowolenie, mimo ponaciąganych stawów. ;:306
Chyba zimy już nie będzie ani większych mrozów, bo ptactwo zalotne trele wyśpiewuje i zaczyna budować gniazda. ;:224
Grażyna.
kogro-linki
Awatar użytkownika
Lineta
1000p
1000p
Od: 15 mar 2012, o 21:02
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Ojej, jak wiosenką powiało z tych zdjęć! A ptaki rzeczywiście śpiewają już całkiem po wiosennemu.
Ogród tysiąca kwiatów i motyli. Serdeczne pozdrowienia, Gosia
Ogród Linety
Ogród Linety cz.2
edulkot
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 lut 2011, o 17:31

Post »

Fajne to towarzystwo co wyłazi z ziemi, obiecująco to wygląda ;:333
Ja muszę sprzątnąć liście to dowiem się co u mnie chce rosnąć i kwitnąć ;:173
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Jagódko, dziękuję! Jestem pewna, że w sobie też nosisz wiosnę i przelejesz pozytywne emocje w cudne, wiosenne kompozycje!
Życzę dobrej pogody do końca tygodnia! U mnie też dzisiaj było przyjemnie ;:3
Jonatanko, dzięki! Żyrandol dostaliśmy w prezencie od taty, nie znam marki. Wcześniej, przez 3 lata wisiał papierowy :lol:
Wiosenne dekoracje sprawiły, że przyjemniej jest znieść oczekiwanie na wiosnę w ogrodzie?a te zapachy hiacyntowe wręcz odurzające!
Grażynko, w ogrodzie jeszcze przedwiośnie w powijakach, ale każdy najmniejszy zielony pączek i listek cieszy ogromnie! Za 2 tygodnie z hakiem Gardenia, a potem już tylko 3 tygodnie do kalendarzowej wiosny, ja już w duchu odliczam :lol:
Bożuniu, byłaś na giełdzie? Ciekawe co kupiłaś ;:173 Oczywiście mam nadzieję na spotkanie na Gardenii! Dogadamy szczegóły wkrótce ;:196
Irminko, byłam taka podekscytowana perspektywą wykonania tych ozdób, że jakoś kwiatki same kleiły się do rąk ;-)
A Twój domek już gotowy na przyjęcie wiosny? Pozdrawiam!
Dzięki Monia!Pozdrawiam ;:196
Elwi, dziękuję! Ale to tylko amatorskie wyczyny. Nie licząc tegorocznych świątecznych wianków, pierwszy raz robiłam takie dekoracje. Prym w temacie wiedzie moja Mama. Elwi, a jakie masz odmiany? Z Angielek moje ulubione to Jude the Obscure, Lady of Shalott, A Shropshire Lad, Jubilee Celebration, Geoff Hamilton, Charles Austin i Crown Princess Margaretta. Mam też inne, ale to młodziaki i jeszcze nie zdążyły mnie zachwycić :wink:
Ja też mam cichą nadzieję, że zimy już w tym roku nie będzie?prognozy są sprzyjające ;:333
Madziu, pierwszy raz bawiłam się w wiosenne dekoracje, ale sprawiło mi to wiele przyjemności! Cieszę się, że Wam się podoba!
Kasiu, oprysk Promanalem można już wykonać. Na Miedzian jeszcze za wcześnie, temperatura powinna być pow. 8 stopni.
Chciałabym zacząć porządki i zbierać opadłe liście, ale przed cięciem to chyba nie ma większego sensu?bo jeszcze mnóstwo liści na krzakach. A jak róże wyglądają u Ciebie?
Witaj Aguś! Mam nadzieję, że śnieg topnieje w tempie i wkrótce ogród Ci się zazieleni! A jak Twoje wysiewy? Zaczęłaś już? Pogoda dzisiaj była piękna, oby tak dalej. Wysyłam słonko i pozdrawiam serdecznie!
Nifredil, hortensje dostają wiosną to, co reszta czyli hydro-complex. Przed kwitnieniem, w czerwcu zasilam je jeszcze dedykowanym nawozem do rh i innych kwasolubów.
Aprilku, witaj! Mam nadzieję, że poczujesz się lepiej? ;:168 Przydałby Ci się jakiś urlop ze słonkiem?nie planujesz? Dla mnie to zawsze najlepsza terapia, terapia słońcem. Dziękuję kochana za miłe słowa i serdeczności, trzymaj się ;:168
Daffodilku drogi, i Ty też zaniemogłaś? Kuruj się, wiosna za pasem! Na poprawę nastroju proponuję jakieś wiosenne dekoracje, poprawiają humor wyśmienicie! Dziękuję za przemiłe słowa! Choć zawodowo daleka jestem od artystycznych uniesień, Mama mnie skutecznie zaraża swoją pasją :wink:
Agness, dziękuję! A czy Ty też już tworzysz swoje śliczne wianki na wiosnę? Jestem pewna, że będą piękne, jak zawsze! Pozdrawiam serdecznie!
Marzenko, bardzo mi miło, że tak myślisz, dziękuję! Chciałabym mieć choć trochę tego zmysłu artystycznego co Mama ;:170 Wiosnę zaprosiłam do domu i od razu mi lepiej i lżej na sercu. Łatwiej uwierzyć, że w końcu przyjdzie ;:131
Jagi, dzięki! Jak widzisz, uskuteczniam czary na każdym froncie, teraz na domowym 8-) Zobaczymy co z tego wyjdzie ;-)) Liczę, że w tym roku nie będzie zimowych epizodów do kwietnia (tfu, tfu) i wiosna przyjdzie już na początku marca!
Danusiu, oczywiście wiele razy podziwiałam wianki naszej Agness, bardzo utalentowana dziewczyna! Pozdrawiam!
Ula, ja mam wenę na kolejne, ale kwiatki mi się skończyły ;:306 Może jeszcze coś kupię i zrobię na prezent. To bardzo budujące, pozytywne uczucie, jestem pewna, że wena i do Ciebie przyjdzie :uszy
Majutku, dziękuję ;:196 Ogrodowa się ociąga, to mam domową wiosnę na dopingu :lol:
*moje wątki*
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Grażynko, te ptasie trele faktycznie nastrajają optymizmem! One zawsze mają rację, najlepsze prognozy tkwią w przyrodzie ;:333
Czytałam o budowniczych gniazd u Ciebie, wspaniałe wieści!
W weekend posprzątałam jedną rabatę, ale cały worek suchot wyniosłam. Co za radość tak się pobrudzić w ziemii :D
W jakim stanie są Twoje hosty? Kiedy będziesz je dzielić? Jeśli opcja aktualna, refelektuję w dalszym ciągu na te z białym środkiem ;:131
Linetko, każda namiastka wiosny cieszy, prawda? A w Twoim ogrodzie widać przebudzenie? Pozdrawiam!
Majutku, ja sprzątałam w weekend, wcześniej wszystko było przykryte opadłymi liśćmi i nie docierało do nich słonko. Niby tak bezpieczeniej?.ale może zimy już nie będzie? ;:224
*moje wątki*
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”