Miłej niedzieli!
Ostatnia róża to Kir Royal? Jak ci rosnie?
Tak, taki już nasz los - chcemy wciąż dążyć do doskonałości na rabatkachdodad pisze:Monia, widzę, że przeróbki w ogrodzie znów sie szykują. Taki los ogrodnika![]()
Miłej niedzieli!
Ostatnia róża to Kir Royal? Jak ci rosnie?
merymg pisze:Witaj MoniczkoJa Twój ogród już stawiam na piedestale
, a Ty jeszcze chcesz zmieniać
![]()
Przyznaję się, że Twoje poczynania natchnęły mnie do wielu zmian i nowych pomysłów w ogrodzie, z niecierpliwością czekam na Twoje nowe pomysły
![]()
Słonecznej niedzieli
Małgoś
3 KOTY pisze:Potwierdzam. Ogród piękny!
Nie obawiam się - chodzi mi głównie o zestawienie barw w jednej tonacji. Nie lubię, gdy różowy typu Baillando stoi obok różowego jak w np.James Galway, Larissa lub GrannyKlara154 pisze:To fakt, tutaj można przyjść po inspirację i nacieszyć oczy pięknem.
Co do przesadzania w kierunku uzyskania idealnego zestawu barw, to Moniko, czy nie obawiasz się, że i tak wybarwienie jest zależne od różnych czynników i co roku może być trochę inne i to taka syzyfowa praca?
podpisałamMargo2 pisze:Bardzo proszę o podpisywanie róż. Co prawda nie będe kupowała, ale może w przyszłości coś mi się zmieni?
Ewciu, u mnie już widziałam pierwsze wypustki listków krokusów i hiacyntówewamaj66 pisze:Bardzo przyjemne zdjęciaPogoda była dziś śliczna i zaraz rozbudziły się marzenia o lecie
Przeprowadzki róż robiłam jesienią i teraz zmiany powinny być widoczne.
już podpisaneedulkot pisze:Monia wspomnienia śliczne i takie prawie pachnące ale gdzie nazwy różyczekjak ja nie lubię oglądać nieznajomych
![]()
Roboty przekopkowe znowu Ci się szykują, to podobnie jak u mnie
to złocień, ale wyjątkowo nie biały, tylko kremowymajka411 pisze:Cześć Moniczko
bardzo lubię czytać zapowiedzi zmian w ogrodzie?.![]()
Będzie się działo?..Spokojnie dasz radę takie przemyślane zmiany bardzo cieszą i dają dodatkową energię.
Oby tylko pogoda nam dopisała.
Piękne wspomnienia różane. Serenade świetnie połączona z rumiankami( nazwy tej roślinki nie znam )
Małgosiu, w pierwszym wątku nie przeszkadzają słabej jakości fotki,bo dopiero ogród się rozwija, a i Twoje umiejętności fotografowania również, więc wraz z rozwojem ogrodu, zdjęcia będą lepszej jakości. Otwórz wątek, plissss... Bardzo jestem ciekawamerymg pisze:Moniczko
"ogródeczek" jest, wąteczka niet. Obietnice założenia już składałam, ale musi to nabrać mocy urzędowej. Jeszcze kwestia obudowy technicznej, żeby nie kłuć byle jakimi zdjęciami z aparatu fotograficznego po oczach gości
![]()
Jak ja się nie mogę doczekać kwiatów w ogrodzie, a kiedy zakwitną róże?
![]()
Jestem już maniaczką![]()
ZdjęciaProsimy o jeszcze