Wieki to mijają od rana do 15! A reszta śmiga, jak strzały z łukuGaga1960 pisze:Toż to całe wieki

Dobrze, ze to lata stare, a nie myannaoj pisze:na stare lata siać

Wieki to mijają od rana do 15! A reszta śmiga, jak strzały z łukuGaga1960 pisze:Toż to całe wieki
Dobrze, ze to lata stare, a nie myannaoj pisze:na stare lata siać
Ja, ja, natürlich... Nie znam niemieckiego. Und das ist viel Last. Co napisałaś?onectica pisze: bo gymnoki - keine Ahnung
Arystokracjaonectica pisze:
Albo w kolejce do lekarza... z dzieckiem... mam wrażenie, że tam czas nie płynie w ogóle i poprzedni pacjent wieki siedzi w gabinecie...można by zamieszkać w takiej poczekalnionectica pisze:Wieki to mijają od rana do 15!
Spox, tyle tego jest, że się na pewno podzielę! A jak będę wiedziała, że w dobre ręce idą, to nawet bez mrugnięcia okiemMartada pisze: jak dorosną to moja dzisiejsza umiarkowana zazdrość będzie ogrooomna![]()
Aż tak długo mnie nie było? Hmm, to całe "nie chce mi się" jest zbyt efektywne. Poza tym, przez cały miesiąc starałem się intensywnie za wszelką cenę wylecieć z uczelnionectica pisze:O! Jak dobrze, że wróciłeś! Bo te słoiki to już pleśnieją z bezruchu![]()
Znaczy, że zamierzasz w tym roku siać - i bardzo dobrze, a taka pomoc zawsze się przyda, na wszelki wypadekA pereskiopsis rośnie, chociaż właściwie to nic nie znaczy
No i masz babo placek... gapię się na swoje ręce i ni dudu nie widać złe czy dobreonectica pisze: A jak będę wiedziała, że w dobre ręce idą, to nawet bez mrugnięcia okiem