Dzięki za miłe słowa pod adresem ogrodu! Pisząc o fioletowych kwiatuszkach, masz na myśli budleje?
Kochana, ćwiczę głównie Skalpel II, ale wysiadają mi kolana... na razie nie mogę. Myślę, że wraz z wiosną i tak ruchu w ogrodzie nie zabraknie, ale chcę wzorem Dany, kupić sobie kije.
Spokojnego popołudnia!
Andziu, witam i dziękuję za słowa uznania! Jeśli odnajdujesz w moim ogrodzie harmonię i relaks, to dla mnie największy komplement

Miłego dnia!
Moniko, dzięki, dzięki

Cieszą mnie też Twoje słowa pod adresem ogrodu... widzisz, u mnie całość wtopiona jest w otoczenie brzóz, więc i ja się do tego z koncepcją ogrodu muszę dopasować. Nie mogę przesadzić ani z dekoracjami, ani z ilością użytych materiałów, pozostaję więc przy naturze - kamieniu i drewnie. Roślinność dobieram tak, by grupami na tle zieleni tworzyła atrakcyjne dla oka kolorystyczne plamy... lubię otaczać się drzewami i krzewami, więc poza tym, że stanowi to szkielet ogrodu, jest moim sposobem na zapełnienie przestrzeni.
Super, że pozytywnie odbierasz nasz ogród - dziękuję za każde słowo na 'tak'

Udanego popołudnia w pracy!
Dorotko, w razie potrzeby tawułkowej, dawaj znać

'Vision in Red' zaczęła się pojawiać w ofertach internetowych, więc raczej nie ma kłopotu z zakupem.
Piszesz, że dobrze odbierasz moją dominującą w ogrodzie zieleń, ja natomiast kocham różnorodność panującą u Ciebie... róże, trawy, byliny, klony - to wszystko sprawia, że ogród jest ciekawy, ale absolutnie nie przeładowany. Pięknie malujesz formą i barwą, naprawdę!
Ciekawam efektów Twoich zmagań w zagospodarowaniu działki teścia

Pozdrowienia!
Jagódko, witam serdecznie! +10st powiadasz! U nas takiej temperatury jeszcze nie było, ale liczę że luty zafunduje nam więcej ciepła... bardzo chciałabym już ruszyć do ogrodu!
Pozdrawiam dziękując za komplementy!
Danusiu, rzeczywiście noszę teraz krótszą fryzurę i prawdę mówiąc, lepiej się w niej czuję... tam, na wakacjach, włosy schły same na słońcu i nie martwiłam się efektem ;-) Na razie nie zapuszczam, ale zerkam na Ciebie

Kochana, kupuję kije! Coś konkretnego możesz polecić, czy to nie ma znaczenia, co wybiorę?
Buziaki!