Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 22

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 22

Post »

Dario, witam popołudniowo :)
Dzięki za miłe słowa pod adresem ogrodu! Pisząc o fioletowych kwiatuszkach, masz na myśli budleje?
Kochana, ćwiczę głównie Skalpel II, ale wysiadają mi kolana... na razie nie mogę. Myślę, że wraz z wiosną i tak ruchu w ogrodzie nie zabraknie, ale chcę wzorem Dany, kupić sobie kije.
Spokojnego popołudnia!
Andziu, witam i dziękuję za słowa uznania! Jeśli odnajdujesz w moim ogrodzie harmonię i relaks, to dla mnie największy komplement :)
Miłego dnia!
Moniko, dzięki, dzięki :) Wraz z letnią odsłoną avatara definitywnie pożegnałam zimę, mimo że wciąż za oknem biało... ależ długo się to wszystko u nas rozpuszcza, prawda? Temperatury jednak w najbliższych dniach mają się utrzymywać na plusie, więc stopniowo śnieg zejdzie. Oby!
Cieszą mnie też Twoje słowa pod adresem ogrodu... widzisz, u mnie całość wtopiona jest w otoczenie brzóz, więc i ja się do tego z koncepcją ogrodu muszę dopasować. Nie mogę przesadzić ani z dekoracjami, ani z ilością użytych materiałów, pozostaję więc przy naturze - kamieniu i drewnie. Roślinność dobieram tak, by grupami na tle zieleni tworzyła atrakcyjne dla oka kolorystyczne plamy... lubię otaczać się drzewami i krzewami, więc poza tym, że stanowi to szkielet ogrodu, jest moim sposobem na zapełnienie przestrzeni.
Super, że pozytywnie odbierasz nasz ogród - dziękuję za każde słowo na 'tak' :)
Udanego popołudnia w pracy!
Dorotko, w razie potrzeby tawułkowej, dawaj znać :)
'Vision in Red' zaczęła się pojawiać w ofertach internetowych, więc raczej nie ma kłopotu z zakupem.
Piszesz, że dobrze odbierasz moją dominującą w ogrodzie zieleń, ja natomiast kocham różnorodność panującą u Ciebie... róże, trawy, byliny, klony - to wszystko sprawia, że ogród jest ciekawy, ale absolutnie nie przeładowany. Pięknie malujesz formą i barwą, naprawdę!
Ciekawam efektów Twoich zmagań w zagospodarowaniu działki teścia :) Mam nadzieję, że będziesz się dzielić zdjęciami!
Pozdrowienia!
Jagódko, witam serdecznie! +10st powiadasz! U nas takiej temperatury jeszcze nie było, ale liczę że luty zafunduje nam więcej ciepła... bardzo chciałabym już ruszyć do ogrodu!
Pozdrawiam dziękując za komplementy!
Danusiu, rzeczywiście noszę teraz krótszą fryzurę i prawdę mówiąc, lepiej się w niej czuję... tam, na wakacjach, włosy schły same na słońcu i nie martwiłam się efektem ;-) Na razie nie zapuszczam, ale zerkam na Ciebie :)
Kochana, kupuję kije! Coś konkretnego możesz polecić, czy to nie ma znaczenia, co wybiorę?
Buziaki!
Awatar użytkownika
D-M
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 lis 2009, o 00:06

Post »

Aga tak budleje..zapisuję w pamięci.. :wink: może też zagoszczą u mnie..

aa u mnie skalpel 1

oo kije też chcę ale nie mam z kim chodzić a nie wiem czy sama bym chciała tzn wiem że ciężej byloby mi się zebrać w sobie by samej iść..a i w sumie niebezpiecznie samej chodzić po parkach czy zakamarkach :wink: ale też jestem ciekawa opinii Dany..
Ostoja spokoju...
Pozdrawiam Daria
mm-complex
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 sie 2010, o 18:09
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Pięknie Ci w długich ;:173 Czas na zmianę ?
Ja mam kije Hi-tec...o takie http://www.sklep-presto.pl/product-pol- ... i-Tec.html
Lekkie,regulowane,amortyzowane i dobrze mi się z nimi chodzi ;:333 Polecam!Jest mnóstwo na rynku na pewno coś znajdziesz !Po tym jak mi padło na fitnesie biodro nordic okazał się jedynym sportem dla mnie ;:108 Czasami biegam ,ale obciążenie kończyn jest znacznie większe :(
To prosty,ale bardzo efektywny sport ;:333
Miłego!
marzenia się spełniają! Dana
Awatar użytkownika
cyganka77
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 sie 2012, o 14:52

Post »

Aguniu, avatarek super.
Budleje są piękne. Mam jedną i martwię się o nią, bo spadł śnieg, a ona zieloniutka była. Nie okryłam, bo nie zdążyłam.
Zobaczymy.
x-ag-a
---

Post »

Danusiu, dzięki za rekomendację - w weekend kupuję, a od poniedziałku chodzę :D Ponieważ nie mam towarzystwa, to nie będę się zapuszczać w las, ale wioskę sobie codziennie dookoła obejdę :) Z kijami nie będę obciążać kolan.
Czy zapuszczę włosy, nie wiem, może na lato? :)
Dario, ja także nie mam z kim chodzić (chyba, że w końcu namówię M.), więc do lasu nie będę się wybierać, tylko pochodzę po wsi.
W jednym kolanie miałam pieszczotliwe schorzenie zwane 'spluszowaceniem' - widocznie przy obciążeniu, odzywa się też w drugim. Muszę oszczędzać stawy.
Asiu, dzięki za komplement! Letnim avatarem niniejszym pożegnałam zimę :D
Nie martw się budleją... one na wiosnę powinny być dość zdecydowanie przycięte.
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Agnieszko dzisiaj pochwalę nie ogród a awatarek, bo jak zobaczyłam Twoją roześmianą twarz to zrobiło się jakoś tak wiosennie ;:215 Chyba wtedy byłaś bardzo szczęśliwa ;:215
x-ag-a
---

Post »

Marysiu, o tak, byłam szczęśliwa i zadowolona! Byliśmy w pięknym, ciepłym miejscu, na moje okrągłe urodziny :)
Dziękuję i przesyłam wiosenne pozdrowienia!
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
dorcia7
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 lip 2011, o 13:58

Post »

Kije polecam ,choć ja z moimi tylko po górach biegam,ciągle obiecuję sobie że będę chodzić codziennie ,byłam raz :oops: mój M jest bardziej konsekwentny ,a wygladasz promiennie w sam raz avatar na nadchodzącą wiosnę
x-ag-a
---

Post »

Dorciu, dzięki za potwierdzenie! Kije wydają się być świetnym sposobem na zdrowie i kondycję.
W realizacji najczęściej przeszkadza nam słaba silna wola, ale damy radę! :)
Dziękuję za miłe słowa!
Awatar użytkownika
katja
500p
500p
Od: 2 paź 2008, o 13:32

Post »

Też polecam kijki ;:65 . Ale najpierw polecam krótkie szkolenie, jak poprawnie z nimi chodzić. Dużo filmików jest w necie.
Pozdrawiam
Kasia
x-ag-a
---

Post »

Kasiu, oglądałam dzisiaj na youtube filmiki i rzeczywiście najpierw trzeba poćwiczyć.
Dam radę!
edulkot
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 lut 2011, o 17:31

Post »

Witam Cię Aguś w letniej odsłonie :wit od razu zapachniało latem i ten widok hortensjowo - budlejowej rabaty ;:215 lato w pełni ;:3
Awatar użytkownika
aguskac
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 kwie 2007, o 22:28

Post »

W temacie kijków :)

Dziś M sprawił mi niespodziankę - walentynka dotarła do mnie wcześniej i zgadnijcie co dostałam w prezencie?? ;:65 Śliczne niebieskie kijaszki :tan
Teraz się zastanawiam skąd ten pomysł... czy jestem za gruba, czy chce się mnie z domu pozbyć choć na trochę :lol:

Będzie musiał jeszcze na paliwo dorzucić bym mogła z koleżankami chodzić ;:173 bo tu mam do wyboru jedynie asfalt lub bagna ...
x-ag-a
---

Post »

Majutek, dzięki za dobre słowo, jak zawsze :)
Przywolujemy wiosnę!

Aguska, rewelacyjny prezent, a M myśli o Twoim zdrowiu i kondycji :)
Ja tez ruszam z kijami, od poniedziałku!
Awatar użytkownika
alphax
500p
500p
Od: 26 maja 2012, o 11:35

Post »

Moja małżonka ma kilkuletnie doświadczenie z Nordic Walking. Najczęściej maszeruje rano około 35-45 minut. Najważniejsza jest koordynacja ruchów i odpowiednie buty, dajcie sobie czas żeby to prawidłowo opanować.
Potem poleci wszystko samoczynnie, powodzenia dziewczyny!
Przepraszam za brak polskich znaków diakrytycznych
... nie akceptuję nietolerancji, zawiści i kłamstwa - Janusz
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”