Łatwiej nam będzie wtedy zbierać "chciejstwa"

Ewie na pewno chodziło tylko i wyłącznie o lilie.Ankos7 pisze:Czy pisząc że masz - "kwitnący ogród od czerwca do mrozów" masz na myśli inne rośliny?

. Miała być cordelia (azjatycka) ale myślę po tych kropkach na pączkach że to jednak nie ona, no i też ma te pączki zawieszone a cordelia ma skierowane ku górze
 . Miała być cordelia (azjatycka) ale myślę po tych kropkach na pączkach że to jednak nie ona, no i też ma te pączki zawieszone a cordelia ma skierowane ku górze   

Zdradź proszę kiedy cebulę do doniczki wsadziłeś i gdzie trzymałeś przez zimę?
 Zdradź proszę kiedy cebulę do doniczki wsadziłeś i gdzie trzymałeś przez zimę?

. Ta na zdjęciu miałaby 9 pączków ale za późno zorientowałem się, że dolega jej brak światła
. Ta na zdjęciu miałaby 9 pączków ale za późno zorientowałem się, że dolega jej brak światła   

I jak na warunki domowe, bez dodatkowego doświetlania i chemii skarlającej, to wcale Ci się nie powyciągały  Brawo !
 I jak na warunki domowe, bez dodatkowego doświetlania i chemii skarlającej, to wcale Ci się nie powyciągały  Brawo !  I tyle pąków! Cudną miałaś ozdobę
 I tyle pąków! Cudną miałaś ozdobę 
 Ciekawa jestem tylko czy uda mi się dostać gdzieś cebule lilii karłowych... Pewnie będzie ciężko...
 Ciekawa jestem tylko czy uda mi się dostać gdzieś cebule lilii karłowych... Pewnie będzie ciężko...