Witam pięknie!
Marto ja bardzo lubię takie maleństwa i jak gdzieś znajdę to nie mogę się oprzeć
Joasiu bardzo mi miło, że wybierasz mój ogród

Ja nie miałam dużych mrozów, najgorzej z wodą bo musiałam często biegać z wrzątkiem, ale kury to dzikiem ptactwo i świetnie sobie radzą.
Aluniu dziękuję
Iwonko ze Szczecina rzeczywiście słonko tak na mnie też działa, ale dzisiaj jak zobaczyłam podobny wschód to sobie darowałam i jeszcze dospałam godzinkę

, Marysia ciągle domaga się widoków mojej okolicy dlatego pokazałam jej te zdjęcia
Iwonko ZJ nie wiem czy pamiętasz zdjęcia kotów (obcych) na dachu, bałąm się o nie że zejdą na dół prosto do woliery Loli. To koty sąsiadów najbliższych. Potem przychodził najpierw jeden taki jak Jagody Ibra, ostatnio ten drugi więc myślałam że jednego już nie ma. Aż tu dzisiaj widzę na dożywianiu są już oba! Dzikie , nieufne ale miska pusta

nie wiem jakiej płci, ale to jedyne koty na wiele domów wokół.
Kasiu ja w kwiatach lubię absolutnie wszystkie kolory!
Pat wysiałam chabry w pojemniku w kwietniu w tunelu i wsadziłam małe roślinki, ponieważ bałam się że wyplewię. To ta nowa grządka z różami, o którą szczególnie dbałam. Widziałam te oferty ale popatrz ile wśród naszych jest kolorów.... niestety nasiona zostały w tunelu na zimę i nie wiem czy nie przemarzły
Moje agapanty nie straciły całkowicie liści i teraz wyglądają jak Twoje. Muszę Jagody zapytać kiedy trzeba je zacząć nawozić.
Bogusiu Kochana ta Twoja córeńka, zawsze mnie wzrusza takie podejście dzieci do natury. Może żabcię ktoś przyniósł na górę, a może sąsiedzi z roślinami? nie wiem nic o rzekotkach. Patyki koniecznie rozmnażają to świetna zabawa a przy okazji darmowe roślinki, które można wsadzić albo wymienić na inne.
Agnieszko moje wschodzy i zachody zyskują przez ten rozległy widok, już tak się rozbestwiłam że nawet drzewa mi przeszkadzają
Staram się rozweselać ten zimowy czas, pokazując co mam przede wszystkim nowego w ogrodzie

Dziewanna mam nadzieję rozrośnie sie i będzie jeszcze ładniejsza. Ściskam słonecznie!
Iwonko 44 no popatrz takie maleństwo i serca skradło
Natalko Ciebie chyba wschód słońca przy książce teraz zastaje