Ogród 2
- iwona0042
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 15 lis 2011, o 10:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Ogród 2
Sylwuś nie choruj bo już czasu na to nie ma, wysiewy zaczynamy zaraz 

- aage
- Od: 7 mar 2008, o 13:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj kochana, cieszę się że forma wróciła do normy 

- gracha
- 1000p
- Od: 23 maja 2012, o 21:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Sylko badania trzeba zrobić,nie lekceważ tego ,zrób je zimą bo w okresie letnim to już na pewno nie zrobisz,nie będzie na to czasu,a wiosna tuż tuż,ja już z gołą głową dzisiaj chodziłam

- Magda30
- 500p
- Od: 10 sie 2013, o 23:32
Sylwuś cieszę się że ci lepiej zrób sobie te tsh u mnie też tarczyca pod kontrolą i oczywiście mój syn też odziedziczył tarczyce po mnie nie ma żartów z tym.a propos ja też jestem jedynaczką i mój syn jest jedynakiem 

-
- 500p
- Od: 26 sie 2011, o 19:42
Ja również zdrówka życzę. Polecam wystawienie się nadziałanie promieni słonecznych w cieplutkim odzieniu
, dla mnie to najlepszy sposób na naładowanie bateriii i poprawę humoru 

- jonatanka
- Od: 4 mar 2012, o 12:11
Bardzo się cieszę ,że już nastąpiła poprawa samopoczucia.
U mnie wiosna ,słoneczko pięknie świeci i cieplutko.Życzę wszystkim takiej pogody.

- anym
- Od: 4 kwie 2013, o 19:01
Syluś kochana
dużo słoneczka życzę
u mnie od kilku dni pięknie świeci
aż człowiekowi radośniej na sercu.
Wykurowałam się i o przeziębieniu już zapomniałam, dla Ciebie też dużo zdrówka

Wykurowałam się i o przeziębieniu już zapomniałam, dla Ciebie też dużo zdrówka

-
- Od: 22 sty 2013, o 21:52
Witaj Sylwio,nie choruj skarbusiu,a ciacha pyszne pewnie własnoręcznie robione ,życzę zdrowia i dużo siły 

- gosiaczek12a11
- 500p
- Od: 1 kwie 2012, o 17:20
Co za słodkości , kusisz oj kusisz. Ale jak to ktoś
powtarza kochanego ciałka nigdy za wiele.
Trzeba się lubić taka jaką się jest , i to jest najważniejsze
A co do tarczycy , ja ostatnimi czasy też mam powiększoną

Trzeba się lubić taka jaką się jest , i to jest najważniejsze

A co do tarczycy , ja ostatnimi czasy też mam powiększoną

- alicjad31
- Od: 28 lip 2013, o 20:38
Tak Sylwuś nie choruj wiosna tuż tuż zdrówka ;:196gastroskopię zrób sobie koniecznie .
A ciasteczka bardzo apetyczne ,

A ciasteczka bardzo apetyczne ,
Pozdrawiam Alicja
- reniusia20
- 1000p
- Od: 2 kwie 2012, o 15:06
Sylwuś jakie słodkości nam tu pokazujesz! Oj smaka mi narobiłaś 

- Sylwia85
- 1000p
- Od: 24 lut 2013, o 16:57
Witajcie
. Nie ma to jak poczatek dnia ze słoneczkiem
Oj jak ja uwielbiam gdy go jest dużo i świeci na twarzyczkę .
Dziękuję wszystikm za pozdraowienia
e-babcia-Jadziu ciśnienie mierzę prawie codziennie bo odstawiłam prawie 1,5 miesiąca temu leki na nadciśnienie bo uznałam że to przez nie głowa mnie bolała. I gdy przestałam brać to po pewnym czasie góle przestały. Zdarzają się bóle ale cisnienie moze być. NA zmianę podogy to mnie głównie w kościach łamie. W szczególności w rękach które miałam złamane w 6 klasie podstawówki. I to obie naraz.
I to jeszcze na w-f a mówią że spotr to zdrowie. Trzymaj sie cieplutko i pozdrawiam
iwona0042-Iwonko trzymam się i sie nie daję. Tak tak siewy czas zacząć. Ściskam mocno
i pozdrawiam cieplutko
aage-Agniesiu wróciła i już bym poszła do ogrodu działać ale jeszcze śnieg. Serdecznie pozdrawiam
gracha-Grażynko do badań to ja sie przybieram jak sójka za może i ciagle wybrać się nie mogę. Oj ja sie jeszcze z gołą głową nie odważyłam chodzić ale tylko mi się nie rozchoruj kochana. Pozdrawiam cieplutko
Magda30-Madziu witam Cię i Twojego syna w gronie jedynaków. A tego że to dziedziczne to ja nie wiedziałam. U mnie w rodzinie nikt na tarczycę nie chorował ale powiadasz że to dziedziczne i w przysżłości moga odziedziczyć tą chorobę? Jak na razie mam kontrolować swoje tsh ba usg tarczycy wyszło dobrze. Nie mam rzadnych zmiam. Pozdrawiam Cię bardzo serdecznie
alicjad31-Alu dziękuję:) gastroskopię też musze zrobić ale to juz zostawie na marzec cieplutko pozdrawiam i ściskam bardzo mocno
MagdalenaKCh-Madziu dziękuję i tak samo jest w moim przypadku. nie ma to jak miłe otoczenie i słoneczko bardzo dużo słoneczka. Wtedy to już baterie naładowane na maksa. Ściskam bardzo mocno i pozdrawiam cieplutko
jonatanka-Joasiu oby tego słoneczka było jak najwięcej, pozdrawiam
anym-Aniu dziękuję i wzajemnie dbaj o siebie. W końcu wiosna idzie , słoneczko coraz bardziej i mocniej świeci więc trzeba ładowac baterie. Człowiek całkiem inaczej staje jak wie że będzie cłoneczko albo jak widzi za oknem słonce. Weselej na duszy sie robi. Pozdrawiam cieplutko i dużo słneczka życzę
koziorozec-Martusiu ciasta łasnoręcznie robione, wafelki , orzeszki i ciasteczka również. Jedyne co kupce to te herbatniki. Takie słoneczko kochana to nie mozna chorować. Serdecznie pozdrawiam
gosiaczek12a11-Gosiu oj tak zawsze tak uważałam że nie ma co sobie odmawiać a jeszcze tym bardziej gdy się je w taki miłym towarzystkie
Gosiu tarczyca powiekszona ale jakieś hormony bierzesz? Moje tsh swego czasu miało tendencję wzrostowa ale w granicach normy. A teraz ma tendencję spadkową i jak ostatnio robiłam we wrześniu to endokrynolog uspokoił mnie i powiedział zebym badanie zrobiła na poczatku roku. W lutym to już musż ezrobić i sprawdzić jak się miewa ta moja tarczyca. Pozdrawiam cieplutko i ściskam bardzo mocno
reniusia20-Renatko częstuj się o wesele sie nie bój wszystko spalisz
, pozdrawiam cieplutko 

Dziękuję wszystikm za pozdraowienia

e-babcia-Jadziu ciśnienie mierzę prawie codziennie bo odstawiłam prawie 1,5 miesiąca temu leki na nadciśnienie bo uznałam że to przez nie głowa mnie bolała. I gdy przestałam brać to po pewnym czasie góle przestały. Zdarzają się bóle ale cisnienie moze być. NA zmianę podogy to mnie głównie w kościach łamie. W szczególności w rękach które miałam złamane w 6 klasie podstawówki. I to obie naraz.

iwona0042-Iwonko trzymam się i sie nie daję. Tak tak siewy czas zacząć. Ściskam mocno

aage-Agniesiu wróciła i już bym poszła do ogrodu działać ale jeszcze śnieg. Serdecznie pozdrawiam

gracha-Grażynko do badań to ja sie przybieram jak sójka za może i ciagle wybrać się nie mogę. Oj ja sie jeszcze z gołą głową nie odważyłam chodzić ale tylko mi się nie rozchoruj kochana. Pozdrawiam cieplutko

Magda30-Madziu witam Cię i Twojego syna w gronie jedynaków. A tego że to dziedziczne to ja nie wiedziałam. U mnie w rodzinie nikt na tarczycę nie chorował ale powiadasz że to dziedziczne i w przysżłości moga odziedziczyć tą chorobę? Jak na razie mam kontrolować swoje tsh ba usg tarczycy wyszło dobrze. Nie mam rzadnych zmiam. Pozdrawiam Cię bardzo serdecznie

alicjad31-Alu dziękuję:) gastroskopię też musze zrobić ale to juz zostawie na marzec cieplutko pozdrawiam i ściskam bardzo mocno

MagdalenaKCh-Madziu dziękuję i tak samo jest w moim przypadku. nie ma to jak miłe otoczenie i słoneczko bardzo dużo słoneczka. Wtedy to już baterie naładowane na maksa. Ściskam bardzo mocno i pozdrawiam cieplutko

jonatanka-Joasiu oby tego słoneczka było jak najwięcej, pozdrawiam

anym-Aniu dziękuję i wzajemnie dbaj o siebie. W końcu wiosna idzie , słoneczko coraz bardziej i mocniej świeci więc trzeba ładowac baterie. Człowiek całkiem inaczej staje jak wie że będzie cłoneczko albo jak widzi za oknem słonce. Weselej na duszy sie robi. Pozdrawiam cieplutko i dużo słneczka życzę

koziorozec-Martusiu ciasta łasnoręcznie robione, wafelki , orzeszki i ciasteczka również. Jedyne co kupce to te herbatniki. Takie słoneczko kochana to nie mozna chorować. Serdecznie pozdrawiam

gosiaczek12a11-Gosiu oj tak zawsze tak uważałam że nie ma co sobie odmawiać a jeszcze tym bardziej gdy się je w taki miłym towarzystkie

reniusia20-Renatko częstuj się o wesele sie nie bój wszystko spalisz

Ogród początki - zapraszam serdecznie
Ogród cz.2-poprawianie tego co jest i ciągłe zmiany lato/jesień/zima
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
Kurcze ja z tej patery tylko piszingera sobie wezmę resztę zostawiam dla gości .Jestem łasuchem wiesz o tym ?
Na biurku zawsze cosik słodkiego leży ,bo wiosną stracę te boczusie
.No widzisz trzeba zrobić badania i nie ma co lekceważyć swego zdrówka .W takim wieku ciśnienie
dobrze ,ze odstawiłaś te tabletki i na pewno lepiej sie czuje .Nie ma co wzbogacać farmacji . Zdróweczka Sylwuś

- Sylwia85
- 1000p
- Od: 24 lut 2013, o 16:57
Jadziu i ja łasuch również. Boczki też mam i brzuszek również ale u mnie tak szybko nie jest z utratą dodatkowych kilogramów. Muszę na diete jeszcze przejść żeby coś tam dodatkowego zbubić. Niestety ale ciśnienie to chyba w genach odziedziczyłam po rodzicach. Oboje leczą się na nadciśnienie. Kochana częstuj sie ile chcesz na gości zostanie mam tego dużo. Bo wiesz jak ja cos robie to dla całej armii 

Ogród początki - zapraszam serdecznie