Ogród 2

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Ogród 2

Post »

Sylwuś nie choruj bo już czasu na to nie ma, wysiewy zaczynamy zaraz :wit
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Witaj kochana, cieszę się że forma wróciła do normy ;:196
Awatar użytkownika
gracha
1000p
1000p
Od: 23 maja 2012, o 21:49
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Sylko badania trzeba zrobić,nie lekceważ tego ,zrób je zimą bo w okresie letnim to już na pewno nie zrobisz,nie będzie na to czasu,a wiosna tuż tuż,ja już z gołą głową dzisiaj chodziłam ;:7 ;:3
Pozdrawiam Gracha
Mój Raj cz.5
Moje wątki
Awatar użytkownika
Magda30
500p
500p
Od: 10 sie 2013, o 23:32

Post »

Sylwuś cieszę się że ci lepiej zrób sobie te tsh u mnie też tarczyca pod kontrolą i oczywiście mój syn też odziedziczył tarczyce po mnie nie ma żartów z tym.a propos ja też jestem jedynaczką i mój syn jest jedynakiem :wit
Awatar użytkownika
alicjad31
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 lip 2013, o 20:38

Post »

Sylwuś zdróweczka ;:196
Pozdrawiam Alicja
MagdalenaKCh
500p
500p
Od: 26 sie 2011, o 19:42

Post »

Ja również zdrówka życzę. Polecam wystawienie się nadziałanie promieni słonecznych w cieplutkim odzieniu :D , dla mnie to najlepszy sposób na naładowanie bateriii i poprawę humoru ;:3
Awatar użytkownika
jonatanka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 mar 2012, o 12:11

Post »

Bardzo się cieszę ,że już nastąpiła poprawa samopoczucia. ;:196 U mnie wiosna ,słoneczko pięknie świeci i cieplutko.Życzę wszystkim takiej pogody.
Awatar użytkownika
anym
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 kwie 2013, o 19:01

Post »

Syluś kochana ;:196 dużo słoneczka życzę ;:3 u mnie od kilku dni pięknie świeci :heja aż człowiekowi radośniej na sercu.
Wykurowałam się i o przeziębieniu już zapomniałam, dla Ciebie też dużo zdrówka ;:196
Wierzę, że są kwiaty, które się rodzą z spojrzeń ludzkich oczu. Anka
Moje wątki, Aktualny
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52

Post »

Witaj Sylwio,nie choruj skarbusiu,a ciacha pyszne pewnie własnoręcznie robione ,życzę zdrowia i dużo siły ;:196
Awatar użytkownika
gosiaczek12a11
500p
500p
Od: 1 kwie 2012, o 17:20

Post »

Co za słodkości , kusisz oj kusisz. Ale jak to ktoś ;:167 powtarza kochanego ciałka nigdy za wiele.
Trzeba się lubić taka jaką się jest , i to jest najważniejsze ;:333
A co do tarczycy , ja ostatnimi czasy też mam powiększoną ;:223
Zielony Zakątek !!! Zapraszam Gosiaczek12a11
Gosiaczkowy Przepiśnik !!! Zapraszam Gosiaczek12a11
Awatar użytkownika
alicjad31
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 lip 2013, o 20:38

Post »

Tak Sylwuś nie choruj wiosna tuż tuż zdrówka ;:196gastroskopię zrób sobie koniecznie . ;:108
A ciasteczka bardzo apetyczne ,
Pozdrawiam Alicja
Awatar użytkownika
reniusia20
1000p
1000p
Od: 2 kwie 2012, o 15:06

Post »

Sylwuś jakie słodkości nam tu pokazujesz! Oj smaka mi narobiłaś ;:152
Awatar użytkownika
Sylwia85
1000p
1000p
Od: 24 lut 2013, o 16:57

Post »

Witajcie :wit . Nie ma to jak poczatek dnia ze słoneczkiem :) Oj jak ja uwielbiam gdy go jest dużo i świeci na twarzyczkę .
Dziękuję wszystikm za pozdraowienia ;:196
e-babcia-Jadziu ciśnienie mierzę prawie codziennie bo odstawiłam prawie 1,5 miesiąca temu leki na nadciśnienie bo uznałam że to przez nie głowa mnie bolała. I gdy przestałam brać to po pewnym czasie góle przestały. Zdarzają się bóle ale cisnienie moze być. NA zmianę podogy to mnie głównie w kościach łamie. W szczególności w rękach które miałam złamane w 6 klasie podstawówki. I to obie naraz. :) I to jeszcze na w-f a mówią że spotr to zdrowie. Trzymaj sie cieplutko i pozdrawiam ;:196
iwona0042-Iwonko trzymam się i sie nie daję. Tak tak siewy czas zacząć. Ściskam mocno ;:168 i pozdrawiam cieplutko
aage-Agniesiu wróciła i już bym poszła do ogrodu działać ale jeszcze śnieg. Serdecznie pozdrawiam ;:168
gracha-Grażynko do badań to ja sie przybieram jak sójka za może i ciagle wybrać się nie mogę. Oj ja sie jeszcze z gołą głową nie odważyłam chodzić ale tylko mi się nie rozchoruj kochana. Pozdrawiam cieplutko ;:196
Magda30-Madziu witam Cię i Twojego syna w gronie jedynaków. A tego że to dziedziczne to ja nie wiedziałam. U mnie w rodzinie nikt na tarczycę nie chorował ale powiadasz że to dziedziczne i w przysżłości moga odziedziczyć tą chorobę? Jak na razie mam kontrolować swoje tsh ba usg tarczycy wyszło dobrze. Nie mam rzadnych zmiam. Pozdrawiam Cię bardzo serdecznie ;:168
alicjad31-Alu dziękuję:) gastroskopię też musze zrobić ale to juz zostawie na marzec cieplutko pozdrawiam i ściskam bardzo mocno ;:168
MagdalenaKCh-Madziu dziękuję i tak samo jest w moim przypadku. nie ma to jak miłe otoczenie i słoneczko bardzo dużo słoneczka. Wtedy to już baterie naładowane na maksa. Ściskam bardzo mocno i pozdrawiam cieplutko ;:168
jonatanka-Joasiu oby tego słoneczka było jak najwięcej, pozdrawiam ;:196
anym-Aniu dziękuję i wzajemnie dbaj o siebie. W końcu wiosna idzie , słoneczko coraz bardziej i mocniej świeci więc trzeba ładowac baterie. Człowiek całkiem inaczej staje jak wie że będzie cłoneczko albo jak widzi za oknem słonce. Weselej na duszy sie robi. Pozdrawiam cieplutko i dużo słneczka życzę ;:196
koziorozec-Martusiu ciasta łasnoręcznie robione, wafelki , orzeszki i ciasteczka również. Jedyne co kupce to te herbatniki. Takie słoneczko kochana to nie mozna chorować. Serdecznie pozdrawiam ;:196
gosiaczek12a11-Gosiu oj tak zawsze tak uważałam że nie ma co sobie odmawiać a jeszcze tym bardziej gdy się je w taki miłym towarzystkie :) Gosiu tarczyca powiekszona ale jakieś hormony bierzesz? Moje tsh swego czasu miało tendencję wzrostowa ale w granicach normy. A teraz ma tendencję spadkową i jak ostatnio robiłam we wrześniu to endokrynolog uspokoił mnie i powiedział zebym badanie zrobiła na poczatku roku. W lutym to już musż ezrobić i sprawdzić jak się miewa ta moja tarczyca. Pozdrawiam cieplutko i ściskam bardzo mocno ;:168
reniusia20-Renatko częstuj się o wesele sie nie bój wszystko spalisz :), pozdrawiam cieplutko ;:168
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39

Post »

Kurcze ja z tej patery tylko piszingera sobie wezmę resztę zostawiam dla gości .Jestem łasuchem wiesz o tym ? :wink: Na biurku zawsze cosik słodkiego leży ,bo wiosną stracę te boczusie :wink: .No widzisz trzeba zrobić badania i nie ma co lekceważyć swego zdrówka .W takim wieku ciśnienie ;:oj dobrze ,ze odstawiłaś te tabletki i na pewno lepiej sie czuje .Nie ma co wzbogacać farmacji . Zdróweczka Sylwuś ;:196 ;:168
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
Sylwia85
1000p
1000p
Od: 24 lut 2013, o 16:57

Post »

Jadziu i ja łasuch również. Boczki też mam i brzuszek również ale u mnie tak szybko nie jest z utratą dodatkowych kilogramów. Muszę na diete jeszcze przejść żeby coś tam dodatkowego zbubić. Niestety ale ciśnienie to chyba w genach odziedziczyłam po rodzicach. Oboje leczą się na nadciśnienie. Kochana częstuj sie ile chcesz na gości zostanie mam tego dużo. Bo wiesz jak ja cos robie to dla całej armii :)
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”