Andziu pomidorek oczywiście malinowy i ja takie lubię i jeszcze bawole serca,najbardziej smakują prosto z krzaczka ,ale u nas z obawy przed złodziejami musimy zrywać na pół dojrzałe i dochodzą w ciemnym
Alu to chyba z leżenia nam się takie żylaki porobiły
Marzenko cieszę się że oprócz mnie jeszcze komuś moja działeczka podoba się ,,, nic jeszcze nie wysiewam bo nie mam nawet ziemi a to chyba musi być specjalna
Z tego co piszesz to w tym roku u Ciebie będą warzywne szaleństwa,sądzę że będziesz miała różnorodność, u mnie ze względu na małą powierzchnię będą tradycyjne ale i tak się cieszę
Semirku dzięki serdeczne za pochwały działeczki,niby urządza się i pielęgnuje dla samego siebie ale miło usłyszeć pochlebne opinie,,
jeśli chodzi o tego kwiatka to jest orlik pospolity,wysiewają się u mnie same i w jednej kępie są ich różne kolory, rosną na każdej ziemi ale najlepiej na przepuszczalnej i wilgotnej , słoneczko też lubią ,najlepiej przed południem , myślę że można je rozdzielać z korzenia więc mogę Ci podesłać
Marysiu dzięki że mi współczujesz ale w tym wieku to już po kolei wszystko wysiada i podobno nie będzie lepiej tylko coraz gorzej ,podobno na wszelkie dolegliwości najlepsza jest praca a więc jak najszybciej na działeczkę ,,pomidorki i ,papryka i ogóreczki to specjalność pana domu
Martusiu cieszę się że Ci się podobają moje kwiatuchy
Małgosiu nasiona śremskiego ogórka u nas najwcześniej wykupują,jeszcze nic nie kupowałam z nasion chyba muszę się pospieszyć, czy kupujesz przez internet czy u siebie na miejscu
Ewuniu nie jestem specem od wysiewów dlatego podpytuję co i jak,a jakiej używasz ziemi do siania