Asiorkowa różanka
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 14 lis 2013, o 15:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Asiorkowa różanka
niezłe fotki nam tu pokazujesz, bardzo ładne i okazałe róże 

- JSZFRED
- Od: 1 lut 2008, o 18:02
Dorotko dzięki w tamtym roku nie wymarzły i kwitły fajnie u wszystkich
- Tolinka
- Od: 1 mar 2013, o 23:30
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Asiu a do tego zdjęcia toś ty na dach wlazła
ale zdjęcie bomba!!Ogród jak na dłoni uwielbiam takie widoczki i można podpatrzeć co nie co

- JSZFRED
Tolinko na dach nie bo jest wysoko, ale to zdjecie jest z trzego poziomu na którym mam salon i dwa taraski, w domku mam taki dziwny układ na kilku poziomach co mnie trochę złosci szczególnie przy sprzątaniu i uważam że za dużo metrów jest zmarnowane na korytarze i schody , ale trzeba sie cieszyć z tego co jest , ja też uwielbiam takie zdjęcia i jak zmieniałam rabatki to zawsze tam biegałam podglądać czy będzie ok. teraz w zimowej szacie widok z okna

- Tolinka
- Od: 1 mar 2013, o 23:30
O jej Asiu ale u Ciebie śniegu!!
Ja na południu ,a śniegu jak na lekarstwo tylko zmrożony deszcz okrywa rośliny
bardzo się martwię czy moim roślinkom to nie zaszkodzi 

Ja na południu ,a śniegu jak na lekarstwo tylko zmrożony deszcz okrywa rośliny

- JSZFRED
Tolinko,
U nas był mróż więc jest śnieg, ale zamarzający deszcz też trochę padał, wszystko będzie zależało jak długo taka pogoda się utrzyma
U nas był mróż więc jest śnieg, ale zamarzający deszcz też trochę padał, wszystko będzie zależało jak długo taka pogoda się utrzyma
- AniaDS
- Od: 23 sie 2008, o 00:13
- Kontakt:
Asiu, bardzo mi się podoba ta strona Twojego ogrodu, jest estetycznie i przestrzennie ale i super różanie

- JSZFRED
- dotii
- Od: 18 cze 2012, o 07:45
- Kontakt:
Asiu ,znam to miejsceJSZFRED pisze:Witam dotti ,
Bardzo serdecznie dziękuję za taki plasterek na moje serducho szczególnie, że "płynie z mojego ukochanego rejonu Polski" choroba pokrzyżowała plany abym tam zamieszkała, no cóż ale dobrze że chociaż mogę tam wpadać choc na chwilkę ładować akumulatorki znasz pewnie tę okolicę w Karczmie są pycha pierogi
dotti jeśli masz trochę osłonięte i nasłonecznione miejsca, a chyba masz ? to one u Ciebie dadzą radę to terminatorki ta po lewej to 5 letnia Madame Isaac Pereire , a ten gigańcik po prawej to 7 letni Flammantazm za nią jeszcze posadziłam Penny Lane i słabo rosnącą u mnie New Dawn , u mnie widać te różyczki bo teren malutki , ludzie nawet mówią jak to tam wszystko rośnie, a ja na to![]()

Różyczki już zapisałam na moją TRZYSTRONICOWĄ listę chciejstw , To się nazywa zachłanność

Pozdrawiam Cię z mroznej warmii i zapraszam do odwiedzenia Kalwarii warmińskiej ,parę ładnych kilometrów wśród starych drzew i dzikiej zieleni

Mój zielony raj.
Zapraszam do mojej cz.2 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=72247" onclick="window.open(this.href);return false;
Wymienię/Kupię/Sprzedam http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 53&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Zapraszam do mojej cz.2 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=72247" onclick="window.open(this.href);return false;
Wymienię/Kupię/Sprzedam http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 53&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- 500p
- Od: 7 kwie 2011, o 14:20
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Asiu, jakie fajne ujęcie z lotu ptaka. To ty masz salon pod gwiazdami...
Ja też lubię popatrywać na ogród z góry.
Jakie wielkie hosty!
Co to za róża różowi sie między nimi ?

Ja też lubię popatrywać na ogród z góry.
Jakie wielkie hosty!

Pozdrawiam
Ewa
Ewa
- JSZFRED
Dotti
Dzięki, faktycznie macie tam super tereny przez kilkanaście lat jeździłam 5km dalej za górką w przeciwnym kierunku i wypoczywałam nad jeziorkiem w lesie z dziećmi teraz wpadam tam w drodze nad morze. Kocham te tereny, te pagórki, ten widok i spacery wokół, a przy okazji nabieram tamtejszą wodę w baniaczki, czasem obiadek w pobliskiej Karczmie i dalej w drogę nad morze lub do domu, tak mnie tam ciągnie, że muszę wpaść choć na chwilkę ,

dotti teren masz u siebie duży więc zamawiaj kupuj zamawiaj kupuj itd. tylko kto póżniej będzie przy tym chodził
ewozawady
,
nie mogę Ciebie zlokalizować tak sie mijamy, aż tak wysoko to nie jest zdjęcia zawsze troszkę przekłamują obraz ale faktycznie ja też jak nie moge wyjść z domu to stoję tam czasem długo i "gapę" się w krzaczory z góry
, hosty są już kilkuletnie nawet były zmniejszane bo szaleją i włażą na róże ta największa z tyłu to Reine des Violettes jeszcze teraz wysoko zieleni się w śniegu póżniej Rose de Resht i 2 szt.Othello

Dzięki, faktycznie macie tam super tereny przez kilkanaście lat jeździłam 5km dalej za górką w przeciwnym kierunku i wypoczywałam nad jeziorkiem w lesie z dziećmi teraz wpadam tam w drodze nad morze. Kocham te tereny, te pagórki, ten widok i spacery wokół, a przy okazji nabieram tamtejszą wodę w baniaczki, czasem obiadek w pobliskiej Karczmie i dalej w drogę nad morze lub do domu, tak mnie tam ciągnie, że muszę wpaść choć na chwilkę ,

dotti teren masz u siebie duży więc zamawiaj kupuj zamawiaj kupuj itd. tylko kto póżniej będzie przy tym chodził

ewozawady

nie mogę Ciebie zlokalizować tak sie mijamy, aż tak wysoko to nie jest zdjęcia zawsze troszkę przekłamują obraz ale faktycznie ja też jak nie moge wyjść z domu to stoję tam czasem długo i "gapę" się w krzaczory z góry

- robaczek_Poznan
- Od: 30 sty 2012, o 23:42
Asiu, otwiera mi się sie tylko zdjęcie Penny Lane. Mam ją u siebie, ale to dopiero tegoroczny młodziak.
Bardzo ładne wygląda Twój ogród z perspektywy! Pięknie rozplanowany, wszystko ze sobą współgra i komponuje się w całość
Bardzo ładne wygląda Twój ogród z perspektywy! Pięknie rozplanowany, wszystko ze sobą współgra i komponuje się w całość

-
- 500p
- Od: 7 kwie 2011, o 14:20
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Asiu, lokalizacja w realu prosta - Wilanów a na FO trudna bo jeszcze nie mam swojego wątku. Dojrzewam powoli, jak mój ogród.
Ząbki mijam w sezonie w drodze do Kalisiaka, jadąc przez Marsa Żołnierską, i zawsze wtedy myślę, że Ty gdzieś tam a jeszcze w pobliżu Wanda i pare innych forumowych ogrodów.Grzebiemy w ziemi i cieszymy sie każdym kwiatkiem. Może późną wiosną albo wczesnym latem uda mi się zaistnieć na FO. Tylko ten brak czasu i wieczny pośpiech. Wiesz jak to jest, pochłania ogród, pochłania rodzina. Wszyscy czegoś od nas chcą. Życie (ale jakie to dobre i ciekawe)
Ząbki mijam w sezonie w drodze do Kalisiaka, jadąc przez Marsa Żołnierską, i zawsze wtedy myślę, że Ty gdzieś tam a jeszcze w pobliżu Wanda i pare innych forumowych ogrodów.Grzebiemy w ziemi i cieszymy sie każdym kwiatkiem. Może późną wiosną albo wczesnym latem uda mi się zaistnieć na FO. Tylko ten brak czasu i wieczny pośpiech. Wiesz jak to jest, pochłania ogród, pochłania rodzina. Wszyscy czegoś od nas chcą. Życie (ale jakie to dobre i ciekawe)

Pozdrawiam
Ewa
Ewa
- JSZFRED
Ewo
,
teraz rozumiem, że "pojawiasz się lub znikasz" faktycznie lokalizacja prosta kawałek , póżniej przez Wisłę i kawałek w lewo, myślę że dojrzejesz do wiosny i pokażesz nam swój świat ja tez dojrzewałam troszkę zanim się odważyłam pokazać moje "ciuteczki" będziemy czekać, namawiać i zachęcać, a póżniej
,
do Kali... powiadasz to spory kawałek od Ciebie,tym bardziej to miło czytać jak tak sobie myslisz jadąc drogą przez las, a raczej snując się w korku Żołnierską, że my gdzieś tam za lasem ok 1 km w lewo porozrzucane , Ewo ja też bywam u Kali....czasem, może w sezonie się tam spotkamy może jeszcze ktoś dołączy choć czasowo to coraz gorzej bywa, znakomicie to ujęłaś "Tylko ten brak czasu i wieczny pośpiech. Wiesz jak to jest, pochłania ogród, pochłania rodzina. Wszyscy czegoś od nas chcą. Życie (ale jakie to dobre i ciekawe)"
PS.
Ewo czasem przejeżdżam przez Wilanów po drodze do znajomych na działkę kierunek Kozienice też pomyślę,że gdzieś tu jesteś mmm, a może tam

teraz rozumiem, że "pojawiasz się lub znikasz" faktycznie lokalizacja prosta kawałek , póżniej przez Wisłę i kawałek w lewo, myślę że dojrzejesz do wiosny i pokażesz nam swój świat ja tez dojrzewałam troszkę zanim się odważyłam pokazać moje "ciuteczki" będziemy czekać, namawiać i zachęcać, a póżniej

do Kali... powiadasz to spory kawałek od Ciebie,tym bardziej to miło czytać jak tak sobie myslisz jadąc drogą przez las, a raczej snując się w korku Żołnierską, że my gdzieś tam za lasem ok 1 km w lewo porozrzucane , Ewo ja też bywam u Kali....czasem, może w sezonie się tam spotkamy może jeszcze ktoś dołączy choć czasowo to coraz gorzej bywa, znakomicie to ujęłaś "Tylko ten brak czasu i wieczny pośpiech. Wiesz jak to jest, pochłania ogród, pochłania rodzina. Wszyscy czegoś od nas chcą. Życie (ale jakie to dobre i ciekawe)"

PS.
Ewo czasem przejeżdżam przez Wilanów po drodze do znajomych na działkę kierunek Kozienice też pomyślę,że gdzieś tu jesteś mmm, a może tam
- majka411
- Od: 12 sie 2009, o 18:55
ewazawady pisze:Asiu, lokalizacja w realu prosta - Wilanów a na FO trudna bo jeszcze nie mam swojego wątku. Dojrzewam powoli, jak mój ogród.

Jak sama jadę, to nie umiem trafić do Kalisiaka