Ogródek Robaczka cz.12

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Eda_S
500p
500p
Od: 20 lis 2013, o 08:38
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Ogródek Robaczka cz.12

Post »

Kasiu, cieszę się, że lód na roślinkach nie wyrządził większych strat. Za odrobinę wiosny z Twojego klimatycznego domku ;:167 - bardzo dziękuję ;:196 . Pozdrawiam cieplutko, miłego wieczoru ;:168 .
Awatar użytkownika
jonatanka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 mar 2012, o 12:11
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Kasiu piękne koszyczki a wiosna na parapetach w pełni.Tulipanki świetnie pasują do zasłonek.Uwielbiam wszystko co jest w kolorze białym i waniliowym w domu.Super.Śliczne wszystkie dodatki.

Purpurea Plena Elegance ;:168 jeżeli ten powojnik jest tak śliczny jak na tym zdjęciu, to muszę go kupić. ;:108
Ja również.Jest piękny.Majeczko skorzystam z linku . ;:168
Awatar użytkownika
korzo_m
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 kwie 2006, o 10:14
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Kasiu ogrodowi goście ślicznie uchwyceni.
Moja jedna lobelia zaczyna kiełkować, radość ogromna :tan
Pozdrawiam Dorota
Zapraszam do mojego ogrodu
Spis wątków | Aktualny wątek
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59

Post »

Kasiu, koniec weekendu niemal, nie mniej jednak widzę że fajnie go spędziłas. Nowe zasłony pięknie rozswietlily salon, a wiosenne akcenty wniosły powiew świeżości.
Świstak zobaczył dziś swój cień, więc Ameryka ma przed sobą jeszcze kilka tygodni zimy. Ciekawe jak to będzie u nas ;-)
Pozdrawiam i zapraszam również do wątku ogrodowego :-)
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Kasiu jakoś wydaje mi się, że coś lubi albo nie lubi. Przecież koty Jagusi to są takie same koty jak te dzikie tylko im się powiodło. A gołębie krakowskie muszą być ;:333 już wróble wyrzuciliśmy z miast .... a że brudzą.....cóż popatrz jak człowiek brudzi :oops: nie każdy hoduje róże są tacy co hodują brzydotę i też muszą żyć :wink:
Awatar użytkownika
ElleBelle
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 5 paź 2009, o 15:36

Post »

Dawno u Ciebie nie byłam ale jak zwykle pięknie i kwitnąco a zapach hiacyntów już czuję, bo u mnie już są kwitnące zawsze muszę je mieć żeby pocieszyć swoje oczy. ;:108 Obcych kotów też nie lubię bo mi niszczą ogród i nie koniecznie jestem ich wielbicielką ;:185
Pozdrawiam, Ela
...mój azyl w środku miasta...
Kwiaty Eli- w ogrodzie i nie tylko cz. 7- Kolejna Wiosna...
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2011, o 16:55

Post »

Pierwsze oznaki wiosny-szkoda, że nie w ogrodzie :( Jeszcze trzeba poczekać, choć wreszcie u mnie się ociepliło, tylko -1 :D
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
Awatar użytkownika
Ivona44
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2013, o 14:44

Post »

Kasia, ale fotki, brak słów, eleganckie , koszyczki na oknie cudne ;:167 ;:118
Pozdrawiam, Iwona.
Awatar użytkownika
Elwi
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 lis 2013, o 19:38

Post »

Kasiu witam się i pomykam na początek wątku nadrabiać zaległości. Jak poczytam i pooglądam to może napiszę coś mądrego (albo wręcz przeciwnie :wink: )
Pozdrawiam, Ejka
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sty 2012, o 23:42

Post »

Iwonko, dzięki :wit
Ewa, jeszcze kilka ciepłych dni i poszukamy oznak wiosny w ogrodzie... ;:65
Elu, witaj! Hiacynty mają oszałamiający zapach ;:170 Uwielbiam je w domu i w ogrodzie, prawdziwa zapowiedź wiosny!
Marysiu, a mi się wydaje, że każdy ma prawo mieć swoje zdanie, odnośnie kotów też. Są bezpańskie koty, które obdrapują mi drzewa i załatwiają się na rabatach, ale są też takie koty, które spacerują przez ogród, nie robiąc sobie z niego toalety i postoju na pedicure. Oba typy chodzą własnymi ścieżkami, jak to koty, ale te drugie są mile widziane :wink: A odnośnie gołębi nie będę się wypowiadać, ale 20 lat w centrum Krakowa pozwoliło mi wyrobić sobie zdanie na ich temat,....które zachowam dla siebie.
Maska pisze:(...)nie każdy hoduje róże są tacy co hodują brzydotę i też muszą żyć :wink:
Marysiu, chyba nie zrozumiałam ;:24 Pozdrawiam!
Aguś, witaj! Karygodne niedopatrzenie, Twoje wątki lecą, a ja się zagapiłam :oops: Wkrótce nadrobię, małomówna koleżanko :wink: Mam nadzieję, że cień świastaka dotyczy tylko Am. Płn, a u nas wiosna nie każe zbyt długo na siebie czekać :wit
Prognozy, notabene, amerykańskie (!) są optymistyczne: http://pogoda.wp.pl/gid,16369125,kat,,t ... aid=112220
Dorotko, gratuluję pierwszych wschodów! Moja też powoli kiełkuje, co za radość ;:138
Jonatanko, dziękuję i pozdrawiam!
Edytko, za wcześnie na radość, ale jakieś powody do optymizmu są :uszy
Agnieszko, dziękuję! Zaczynam czarować wiosnę we wnętrzach, może ta na zewnątrz się pospieszy ;-))
Grażynko, ja właśnie tak załatwiłam te rękawiczki. Przetarły mi się na palcach. To jednak moja wina, mam długie paznokcie :roll:
Majutku, poprawię się ;:168 Koniecznie spraw sobie jakieś symptomy wiosny, od razu samopoczucie zwyżkuje ;:333
Tolinko, ja też zaczęłam od wiosny na parapecie, teraz cebulowe w domu, za tydzień będą następne ;-))
Marta, zapowiadają sporo słońca, więc działeczka powinna przeschnąć :uszy
Sławku, paź królowej odwiedził mnie tylko raz, a raczej tylko ten jeden raz udało mi się go obfocić ;:131
Jagi, dziękuję! Jak Twoje przemyślenia odnośnie Baden-Baden? Masz mnóstwo ciekawych opcji, oczopląsu można dostać :wink:
Danusiu, bardzo mi miło, dzięki! Ja mogę jechać na giełdę tylko w sobotę, może i dobrze, bo inaczej niechybnie bym zbankrutowała ;-)
Pozdrowionka :-) Kasiek *aktualny wątek
*moje wątki*
edulkot
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 lut 2011, o 17:31

Post »

Jutro wybieram się w świat to pewnie sobie coś przytargam optymistycznego ;:333
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witaj Ejka :wit
Bardzo mi miło powitać Cię u siebie! Mijamy się w różnych wątkach i wyczuwam w Tobie różaną pasjonatkę, a to mnie bardzo cieszy :D Rozgość się i zaglądaj kiedy masz ochotę. Pozdrawiam!
Na powitanie, troszkę lipcowych fotek :wit

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Majutku, udanych łowów :wit
*moje wątki*
Awatar użytkownika
Wanda7
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 2 wrz 2010, o 13:17

Post »

Kasiu, jarzmiankami skusiłaś mnie bardzo skutecznie, poznałam je właściwie u ciebie... no i zamówiłam ;:108 Czy pamiętasz, kiedy u ciebie kwitły? W lipcu?
fiwonka

Post »

Kasiu, dawno się nie odzywałam, ale podglądałam regularnie Twój wątek. Czas się wpisać, żebyś mi nie uciekła. Marzę o stworzeniu takiej oazy różanej, jaka Tobie się udała. W tym sezonie zamówiłam mnóstwo bylin i zobaczymy co z tego wyjdzie. Daję po raz pierwszy szansę internetowym sprzedawcom :D A teraz wracam do pierwszej strony na lekturkę ;:138
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Wando, jarzmianki kwitły u mnie od czerwca do października, na zmianę. Przycinałam je regularnie i kwitły non stop. Mam ok. 20 krzaczków, więc zachowanie kwiatów było nieco łatwiejsze, poza tym są 3 odmiany, które przeplatały się kwiatami. W tym wątku pokazuję kwitnienie lipcowe, ale wcześniej były też czerwcowe zdjęcia i widać na nich kwitnące jarzmianki jeszcze zanim pojawiły się róże. Niesamowite bylinki! Super, że zaprosiłaś je do siebie! Pozdrawiam :wit
Iwonko, witaj! Bardzo mi miło, że pamiętasz o moim ogródku i zaglądasz. Ja powoli się gubię w forumowych ogrodach i znajomych wątkach, nie wyrabiam na zakrętach ;:219 Pozdrawiam serdecznie :wit
*moje wątki*
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”