Mój ogród wśród łąk

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
ZbigniewG
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 cze 2010, o 18:42
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Mój ogród wśród łąk

Post »

Małgosia to był raczej błąd systemu lub ręka moderatora ;:224 bo mu zwykli forumowicze nie mamy takich mocy :wink:
Awatar użytkownika
Kriss1515
1000p
1000p
Od: 15 cze 2012, o 21:16

Post »

A mrozik jest? :D Ciekawe czy się utrzyma. Ja się muszę wziąć za moje domowe - poprzesadzać. :wink:
DTJ_1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 lis 2013, o 15:50
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

ale piękne ośnieżone świerki, pojadę do siebie może zima też zawitała- ślicznie ;:196
Awatar użytkownika
Paulii
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 lut 2013, o 15:03

Post »

Witaj Małgosiu ;:7 Piękny ten Twój piątkowy zimowy świat :)
Ale pięknie i ślicznie storczyki Ci kwitną :D
Piękne Ci Hiacynty zakwitły ;:173
Pauli :) "To możli­wość spełnienia marzeń spra­wia, że życie jest tak fascynujące"
PEPSI
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 sty 2013, o 10:54

Post »

Agnieszko, Marto, Aniu, Zbyszku ( nie wiedziałam...), Krystianie, Dorotko, Paulinko - dziękuję za odwiedzinki w moim zimowym ogrodzie :D :wit

Zapraszam na krótki spacer po ogrodzie zimowym :D

Wchodzimy, zapraszam serdecznie.

Obrazek

Witają nas dwie krwiożercze bestie

Obrazek

idąc podziwiamy uroki zimy

Obrazek

i jej biżuterię

Obrazek

kuleczek już nie ma, ptaszki były głodne...te są ostatnie

Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

wrócicie jeszcze?

Obrazek
e-babcia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 paź 2011, o 16:34

Post »

Małgosiu- ja tak kocham zime i jej uroki .Bardzo dziękuje za miłe chwile spędzone w tak pięknym zimowym ogrodzie.Kulki zółte i czerwone ,cudne ujęcia.A krwiożercze bestie ;:306 słodkie.Pozdrawiam :wit
Awatar użytkownika
sweety
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 mar 2012, o 09:37
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Te Twoje psiulki są cudne :D Mojemu też by się towarzystwo przydało...
Kelpie
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 kwie 2013, o 14:17

Post »

Obejrzałam i przeczytałam wszystko- nie wiem już co mi się najbardziej podobało- pozostaję w zachwycie- nad futrzakami- kotami tymi domowo- podwórkowymi z dłuższą i krótszą sierścią, oraz tego spotkanego na spacerze z niebieskimi oczętami- kolor rzadko spotykany :wink: alarm kudłaty mniejszy- urokliwy- Pepsi i jej szczeniaki podobnie :D ciekawe jakie teraz będzie miała- bo coś mi w pamięci majaczy o rudym wilczurze ;:218 ciekaw połączenie owczarek niemiecki i haski i... ;:24 ptaszki zachwycające w stołówce- i wielce pożyteczne- u mnie sikorki zajęły się w pierwszej kolejności wyjedzeniem pająków z pod parapetów ;:215 roślinki w ogrodzie- cud- miód- i orzeszki- wszystko razem ładnie pozestawiane- nic to, że najpierw robisz potem myślisz- ale efekt jaki :uszy róże, kuleczki, dalie... i te gąszcze ;:oj ozdoby świąteczne bardzo udane ;:167 ;:108 pierniki, iluminacje z spaceru po mieście, widoki z urlopu na mazurach, storczyki- słowem wszystko :wink: będę zaglądać ;:108
Życie jest piękne:) pozdrawiam wszystkich zielono zakręconych- Karolina

mój wątek- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=67088" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
Madziagos
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 10 kwie 2012, o 21:44

Post »

Małgosiu, masz piękny ogród, i latem i zimą. No i nie sposób nie pochwalić futrzaków.
Z pozdrowieniami, Magda
Moje wątki Moje drogi... Aktualny
Awatar użytkownika
MariaWy
1000p
1000p
Od: 3 lip 2011, o 22:12

Post »

Małgosiu dzięki za zaproszenie na zimowy spacer po Twoim zimowym ogrodzie , chociaż u Ciebie po podziwiałam zimowe widoczki ogrodu , bo u siebie nie zdążyłam ;:185 już po zimie .
Psinki cudowne ;:138 ;:138
Awatar użytkownika
Ivona44
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2013, o 14:44

Post »

PEPSI pisze: Iwonko - dziękuję za nazwanie mojego ptaszka, którego z braku wiedzy nazywałam po prostu " niebieskim ptaszkiem" :D A teraz mam sójkę ;:3 Tych sójek przylatuje sporo, i srok, i takich małych z żółtymi brzuszkami, wróbelki i gołębie. Mam zamiar kupić sobie atlas ptaków, i się dokształcić. :wit Dobrej nocy :wit
A widzisz :wink: przydałam się na coś, ale masz śniegu, u mnie ani śniegu ani nic nie okryte ;:131 , pozdrawiam :wit
Pozdrawiam, Iwona.
Awatar użytkownika
Sasanka18
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 sty 2010, o 19:25

Post »

Witam serdecznie w tak uroczym ogrodzie ,ciesze się ,że tu trafiłam od /anym/ Ani
będę wracała do tych łąk zielonych i ogrodów kolorowych -Maria
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59

Post »

Witaj Małgosiu! :wit

Widoki zimowe urokliwe, szkoda tylko że słońce im nie towarzyszy... nie mniej jednak wszystko pięknie wpisuje się w krajobraz: psiejstwo, ptaszeczki, Czesław Niemen, huśtawka... cudne ogrodowe akcenty.

Wrócimy więc! ;-)

Pozdrawiam Cię serdecznie,
A
e-babcia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 paź 2011, o 16:34

Post »

Małgosiu -miłego dnia
PEPSI
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 sty 2013, o 10:54

Post »

Witam serdecznie wszystkich gości :wit Poniedziałek przywitał mnie zimno. Wyjeżdżając o 7 rano, było u mnie -7 stopni. W ciągu dnia dołączył się lodowy deszcz ;:oj , i można powiedzieć, że było mało przyjemnie. Ponuro, brak słońca i ślisko na drogach. Taka jest moja zima. :( Ale jak patrzę na ogród przez okno, .....to wiem, że zima i uroki też ma. Pocieszam się tylko, że niedługo styczeń się kończy, potem króciutki luty i ...marzec, który już brzmi o wiele bardziej wiosennie.

Jadziu- bardzo mi miło z Twoich odwiedzin, dziękuję ;:196

Aniu - dwa psy to nie jeden :wink: O jednego sierściucha więcej do kochania i głaskania. A któż na świecie najbardziej nas obdarza nieskończoną miłością, jak nie one, te nasze psiaki i kociaki. Ilości hurtowe odpadają, bo większość dnia nie ma nas w domu, poza tym często wyjeżdżamy, ale...dwa pieski mają raźniej ze sobą. Bardzo się lubią, chociaż bywają zazdrosne i zębiska też idą w ruch. Na szczęście nie są to groźne bitwy, szybko się godzą i razem wesoło sobie biegają.

Kelpie - miło mi gościć u siebie; wpadaj tylko jak masz ochotę w moje skromne progi ogrodowe.

Madziu - witaj, zapraszam jak tylko masz ochotę i dziękuję ;:196

Marysiu - jak to już po zimie??Mieszkamy w takim małym kraju, w sumie nie aż tak daleko od siebie, a tu takie drastyczne różnice i w temperaturach i w opadach. U mnie nadal śniegu sporo i mrozu też, z tendencją wzrostową. :wit

Iwonko - ja też się cieszę, że się czegoś nowego nauczyłam.Uwielbiam te moje ptaszki, są śliczne. Mogłabym tak siedzieć z nosem w szybie non stop. Dzisiaj dokupiłam moim maleństwom karmy, bo wczoraj były na diecie :( Zauważyłam że bardzo lubią owoce ognika, cisa, ale irgi nie ruszają. Zima też jak widać ma swoje dobre strony, ornitologicznie mnie nastraja. ;:196

Marysiu - Sasanko - witaj w moich skromnych progach, miło mi Ciebie gościć. Zapraszam

Aga- ładny berecik dostał Czesio prawda?? Słońca też mi brakuje...Niedługo wiosna ;:3 Już z górki :wit

Na rozgrzewkę jedna z moich ulubionych róż. Jesienią dostała nowy adres, bo się rozrosła i ...nastąpiła zmiana koncepcji ogrodniczej. Tu pozuje razem z fasolą ;:oj

Obrazek

Obrazek

Pozdrawiam.
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”