Cześć
cieszę się, że tu zaglądacie, aż mi dech zaparło po wpisie Ejka?. nie przypuszczałam, że ktoś
czyta tak dokładnie co ja piszę?..
Mam moją wymarzoną zimę??
jest fajna oby tak dalej aż do wiosny.
Miłeczko ? takasobie ja również staję przed wyborem co, a raczej którą wybrać i posadzić.
To jest wyjątkowo przyjemne?..

tak uważam? Nawet jak muszę z wielu rezygnować.
Heidi Klum zadomowi się i będziesz miała z niej pociechę.
Aniu-Ann, Miłeczko, Asiu-daffodil, Natalko-Fraszka , Ewciu-majowa, Gosiu-Margo, Asiu2 ??

test i ja przerobiłam i wyszło,
że mój mózg ma cechy kobiece?. Dziękuję za miłe słowa?.
Majeczko-edulkotku?.. uwielbiam Twój kolorystyczny misz-masz.
Najciekawsze zmiany kolorystyczne u Ciebie, to dodanie kolorku budyniowego.

Mi się bardzo, to podoba.
Po waszych wpisach co do kolory Lady chyba zmienię zadnie, że jest, to wściekły róż.
m______m dziękuję.
Wpis krótki i konkretny??? zapraszam ponownie. Daj nam możliwość zajrzeć do Twojego ogrodu.
Krysiu - Ignis dziękuję
Fotki podnoszą ciśnienie?? tak działa słonko i kolory. Narzekasz sobie?.., a cudnie masz w ogrodzie.
Jak za mało kolorów, to dosadzaj?. dosadzaj nowe kwiatuszki?.
Wandeczko świetnie, to ujęłaś
?Aż prawie czuję je na skórze ?
Zdjęcia robię wtedy, kiedy czuję, że muszę utrwalić to, co widzę. Zdaję sobie sprawę z jakości, ale co? tam pozostają kolory i ten słoneczny blask, który właśnie poczułaś.
Asiu-jonatanka jak lista się powiększa?.. to bardzo dobrze. Będziesz miała co wykreślać , albo kupisz wszystkie. Oczywiście żartuję rób tak ja, wpisz je do poczekalni?. niech tam sobie spokojnie poczekają na swoją kolejkę. Ciekawa jestem co wybrałaś ?
Ilonko, namiar na test podała powyżej Ewa-majowa.
U Ewy masz zadołowane kilkanaście róż ?. ? hihihi..hi , to może daj sobie spokój póki co i poczekaj do jesieni. Ja wyhamowałam mam teraz zamówione tylko dwie, został mi jeden wolny dołeczek, ale on czeka na niespodziankę??. Doszłam do wniosku, że muszę zobaczyć jak kolorystycznie wyszły mi
obecne nasadzenia i tego się trzymam. Zmiany na jesieni?.. ale to będą tylko drobne korekty.
Ewunia7 jej?.. wiem, że jesteś zakochana w różyczkach.
Wybierasz bardzo ładne odmiany, ale nie jak nowicjuszka, a raczej jak wytrawny znawca.
Dużo kupiłam na jesieni, bo zdecydowanie wolę ten okres na sadzanie róż.
Teraz zamówiłam tylko Lady of Shalott i Munstead Wood.
Te róże, to tylko dołożenie wyraźnych akcentów kolorystycznych na rabatkę.
Czy dobrze zrozumiałam chcesz dopasować z tych, które jeszcze chciałabyś mieć?
Do Chippendale posadziłabym : Genevieve Orsi, Stephanie Baronin zu Guttenberg.
Tu dodałabym Cream Abundance i to ze dwa krzaczki
Do Mariatheresia ( ona na przedzie ) i wymienione Astinki, Gentle Hermione,
Queen of Sweden, A Shropshire ( ta róża ma długie gałęzie, pokładające się, musi mieć sporo miejsca )
dosadziłabym Crocus Rose i Jubilee Celebration.
Jeżeli chcesz pięknie rozjaśnić rabatę, to Charles Darwin jest idealna.
Ewuniu, ale to przede wszystkim zależy od tego ile masz miejsca. Pomyśl spokojnie.
Witam ciepło Elwi swoim wpisem sprawiłaś, że dotarło do mnie,
że ktoś może czytać co się pisało trzy lata temu ??
Jest mi niezmiernie miło, że pierwsze kroki skierowałaś do mojego wątku.
Elwi wiesz, jaka to jest frajda jak sama wszystko robisz. Realizujesz swoje marzenia ? jak chcesz, a nie pod dyktando innych.
Wiesz, jaka to jest frajda cieszyć się, że innym też się to podoba.
Sprawiłaś mi ogromna radość swoim wpisem.
Wyczuwam, że mamy kolejną różaną pasjonatkę??.. cieszę się?.. czekamy na Twój wątek.
Możesz, go założyć i w sekcji ?mój piękny ogród?