To prawda,to przyjemne uczucie być wyróżnionym,,,za ciężka pracęgracha pisze:Aniu gratulacjeprzyjemnie jest być docenionym za włożony trud a efekty widać na zdjeciach
![]()
![]()
Uważam że pic na wodę,też je widziałam,nie ma takich niebieskich kwiatów,np niebieski storczyk w sklepie jak zakwitnie powtórnie bedzie różowy lub biały,hortensji niebieskiej jak nie będziesz podlewać ospowiednim srodkiem też niebieskich kwiatów nie będzie miała,mam floksy które miały być niebieskie sa raczej bliżej fioletu niz niebieskiegodusza001 pisze:Ciekawi mnie jedna rzecz co sadzicie o róży w kolorze tęczy lub niebieskiej faktycznie maja takie kolory czy pic na wodę to, natrafiłam na nie dziś na allegrooo śliczne są, ale czy warte kupienia.
Najbardziej niby niebieska róża - naturalna oczywiście, to MAINZER FASTNACHT 'Tannacht', kolor kwiatów srebrno - fioletowy. Niebieskie nie istnieją, to tylko kłamstwo naciągaczy.dorcia7 pisze:Uważam że pic na wodę,też je widziałam,nie ma takich niebieskich kwiatów,np niebieski storczyk w sklepie jak zakwitnie powtórnie bedzie różowy lub biały,hortensji niebieskiej jak nie będziesz podlewać ospowiednim srodkiem też niebieskich kwiatów nie będzie miała,mam floksy które miały być niebieskie sa raczej bliżej fioletu niz niebieskiegodusza001 pisze:Ciekawi mnie jedna rzecz co sadzicie o róży w kolorze tęczy lub niebieskiej faktycznie maja takie kolory czy pic na wodę to, natrafiłam na nie dziś na allegrooo śliczne są, ale czy warte kupienia.