Ogród duszyczki

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
gracha
1000p
1000p
Od: 23 maja 2012, o 21:49
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Ogród duszyczki

Post »

Aniu gratulacje ;:138 przyjemnie jest być docenionym za włożony trud a efekty widać na zdjeciach ;:138 ;:138 ;:138
Pozdrawiam Gracha
Mój Raj cz.5
Moje wątki
Awatar użytkownika
iwwa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 27 sty 2013, o 18:46
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Aniu, moje gratulacje ! ;:63 ;:63
Bardzo fajny dyplom i "dodatek" do niego też ! Super, że doceniono Wasz ogródek, na prawdę należało się Wam - ogrom pracy włożyliście w to urocze miejsce :)
;:cm
wątek aktualny Ogródek Asi- cz 3
Awatar użytkownika
anabuko1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 sty 2013, o 17:19
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

gracha pisze:Aniu gratulacje ;:138 przyjemnie jest być docenionym za włożony trud a efekty widać na zdjeciach ;:138 ;:138
;:138
To prawda,to przyjemne uczucie być wyróżnionym,,,za ciężka pracę ;:173 Gratulacje Aneczko!!!!!
Awatar użytkownika
dusza001
200p
200p
Od: 6 lis 2012, o 23:59

Post »

Cześć dziewczyny obiecałam zdjęcia nowe i mam parę nowości u siebie, powstały u mnie nowe rabaty z kamienia podwyższone grządki, nowa drewutnia. trochę czasu to trwało, ale efekt mi się podoba ;:138 Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Jeśli któregoś dnia ktoś zarzuci Ci, że Twoja praca nie jest profesjonalna, powiedz sobie, że Arkę Noego zbudowali amatorzy a Titanica profesjonaliści...
Jestem Ania Witam serdecznie i zapraszam
Awatar użytkownika
dusza001
200p
200p

Post »

Ciekawi mnie jedna rzecz co sadzicie o róży w kolorze tęczy lub niebieskiej faktycznie maja takie kolory czy pic na wodę to, natrafiłam na nie dziś na allegro śliczne są, ale czy warte kupienia.
Jeśli któregoś dnia ktoś zarzuci Ci, że Twoja praca nie jest profesjonalna, powiedz sobie, że Arkę Noego zbudowali amatorzy a Titanica profesjonaliści...
Awatar użytkownika
dorcia7
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 lip 2011, o 13:58

Post »

dusza001 pisze:Ciekawi mnie jedna rzecz co sadzicie o róży w kolorze tęczy lub niebieskiej faktycznie maja takie kolory czy pic na wodę to, natrafiłam na nie dziś na allegrooo śliczne są, ale czy warte kupienia.
Uważam że pic na wodę,też je widziałam,nie ma takich niebieskich kwiatów,np niebieski storczyk w sklepie jak zakwitnie powtórnie bedzie różowy lub biały,hortensji niebieskiej jak nie będziesz podlewać ospowiednim srodkiem też niebieskich kwiatów nie będzie miała,mam floksy które miały być niebieskie sa raczej bliżej fioletu niz niebieskiego
Awatar użytkownika
anabuko1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 sty 2013, o 17:19

Post »

Anula witaj :wit
No prosze,,,jaka piekna rabatka powstała ;:433 ;:433
Z tymi niebieskimi kwiatami,,,to tak jest często,,, pomyłki,,,albo trzeba podlwac odpowiednimi środkami. :roll:
Awatar użytkownika
Amara
1000p
1000p
Od: 13 maja 2013, o 19:07

Post »

Oj oj jakie zmiany ;:138 ;:138 pięknie wszystko urządzasz a co do kwiatów to one sa odpowiedni barwione i tak jak pisza dziewczyny jak nie podlejesz odpowiednim środodkiem to kolor bedzie znikał
Awatar użytkownika
dusza001
200p
200p

Post »

:wit Witajcie mój ogród już zamarł czeka na wiosnę i ja też nie prowadzę już żadnych prac ogrodowych :( ale jużbliżej wiosny niżdalej
Awatar użytkownika
bunia79
500p
500p
Od: 25 cze 2012, o 23:27

Post »

Odwiedziłam Twój ogród i uważam, że w pełni zasługuje na wyróżnienie ;:63 ;:63 ;:63
Dużo się w nim dzieje i jest bardzo oryginalny. Palenisko i pieńkowe krzesełka są prześliczne i warte naśladowania...jeszcze takich nigdzie nie widziałam.
Jest pięknie i pomysłowo.

Gratuluję i pozdrawiam.
Bogusia
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52

Post »

Witaj Aniu,ale można powspominać,pozdrawiam ;:196
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 kwie 2012, o 18:56

Post »

Witaj :wit
Szampana piccolo,
Brokatu na czoło,
Uśmiechu na twarzy,
Szampańskiej zabawy,
Życzeń serdecznych,
Wspomnień najlepszych
oraz braku kaca
kiedy w nowym roku pamięć wraca
Awatar użytkownika
kocica
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 wrz 2007, o 16:42
Kontakt:

Post »

dorcia7 pisze:
dusza001 pisze:Ciekawi mnie jedna rzecz co sadzicie o róży w kolorze tęczy lub niebieskiej faktycznie maja takie kolory czy pic na wodę to, natrafiłam na nie dziś na allegrooo śliczne są, ale czy warte kupienia.
Uważam że pic na wodę,też je widziałam,nie ma takich niebieskich kwiatów,np niebieski storczyk w sklepie jak zakwitnie powtórnie bedzie różowy lub biały,hortensji niebieskiej jak nie będziesz podlewać ospowiednim srodkiem też niebieskich kwiatów nie będzie miała,mam floksy które miały być niebieskie sa raczej bliżej fioletu niz niebieskiego
Najbardziej niby niebieska róża - naturalna oczywiście, to MAINZER FASTNACHT 'Tannacht', kolor kwiatów srebrno - fioletowy. Niebieskie nie istnieją, to tylko kłamstwo naciągaczy.
Za to hortensje w kolorze błękitu jak najbardziej są osiągalne i to bez zalewania cudownymi środkami - Nikko Blue co roku ma u mnie piękne błękitne kwiaty, bardzo duże. Nigdy jej nie zasilam żadnymi cudami, jedynie przy sadzeniu dostała trochę kwaśnej ziemi.
Moje wątki
Pozdrawiam, Ewa.
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52

Post »

Aniu,życzę aby następny rok przyniósł Ci wszystko ,co w życiu najpiękniejsze ;:168
Awatar użytkownika
dusza001
200p
200p

Post »

:wit Hejka kochani ;:196 oczywiście na dworze jest pogoda w kratke ale i tak zaczełam już na nowo prace ogrodowe szczegulnie budowanie i uzupełnianie ziemi. Mam ważne pytanie czy ktoś posiada w ogrodzie SOSNE PINIE mi udało sie wychodować ja z nasion ale boje sie że w naszych warunkach ona nie przetrwa, ale może ktoś jednak ma ją w ogrodzie :D
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”