Aneczko ...

czy aby na pewno nie możemy ...wszak " kobieta jest jak wino ...im starsza - tym lepsza "

...nawet mi przez myśl nie przeszło , że może być leciwa

.
Dziękuję za miłe słowa - w istocie rzeczy - każdy ma w sobie jakieś ukryte zdolności , o które - sami siebie nie podejrzewamy

...
Zaraz Ci znajdę tę różę... mówisz i masz ...czujesz , jak pachnie ?
Serdeczności
Esterko...koniecznie zaprojektuj oczko w ogrodzie - woda jest czymś naturalnym - tylko swe " Robaczki " musisz mieć na oku .
Pozdrawiam i dziękuję za życzenia
Tereniu...być nie może inaczej ...tylko dobrze - innych opcji - choćbym świat miała postawić na głowie - nie biorę pod uwagę . Nie tylko wiara pozostała ...jest jeszcze nadzieja - a ona umiera ostatnia ...mówią , że nadzieja - to matka głupców - ale - jak każda matka kocha swe dzieci - więc będzie dobrze

.
Nie wiem , czy w pełni dotarło ...łzę czasem uroni ...stał się w związku z tym zdarzeniem bardziej otwartym i pomału analizuje - dalej wierząc , że Bóg posłał Anioła , który dodał Mu skrzydeł ...wszyscy , którzy to zobaczyli - byli w szoku , że On przeżył lecąc z takiej wysokości . Rehabilitacja już jest wprowadzona zaraz po artroskopii - w szpitalu ma sprzęt nowoczesny , elektryczny , który wymusza zginanie i wyprostowanie nogi w kolanie , pod ustawionym kątem ...miał wczoraj 70 ^ ...a teraz ma 90 ^ .
Ech ...szumi młodość ...my też tacy byliśmy zwariowani - tylko bardziej ostrożni - prawda ?
Buziaki
Aguniu...i u mnie - mimo pięknego blasku

- jest wietrznie ...ba ! , by nie powiedzieć , że halny , ciepły wieje od gór ...coś te chmury przechodziły przez siebie nawzajem - z ciemno niebieskich , po granatowe , rozmyte błękity , wpadające miejscami w biel ...aż się rozpadało - dobrze , że na chwilę .
Uważam ,że w naszym życiu zawsze jest coś , po co ... oznaki dają dowód tego , że nic nie jest bez przyczyny . On to wie ... ma siłę w sobie i samozaparcie - już jest lepiej , niż wczoraj ...czasu potrzeba , cierpliwości i jeszcze raz cierpliwości ...
Dziękuję za ciepłe słowa ...jestem twarda - ...kocham życie , więc uśmiecham się - czasem przez łzy ...z każdej walki wychodzimy wzmocnieni - bo czyż ten , który ma w sobie siłę , by dalej walczyć - wszak nie jest przegranym - dopóki walczysz - jesteś zwycięzcą .
Pozdrowienia - wieczorową porą
Ewuś...pamiętam kilka operetek i oper , na których bywałam ...lata świetlne temu ..Zielony Gil , Księżniczka Czardasza i Cyrulik Sewilski . Wrażenia niezapomniane - chociaż opera jest trudniejsza w odbiorze od operetki .
Tak , masz rację - ciężkie czasy nastały ...w wielu szpitalach dzieje się źle - brak funduszy , pacjent - jest traktowany jak balast ...a w porównaniu z przestępcami - wychodzi na to - jak dobrze mają Ci w więzieniu - dla nich pieniądze muszą być . Wcale nie małe - z kieszeni podatników ....a z ubezpieczenia , które ściągają , to pacjenta pozbywają się jak najszybciej ...Swoista ruletka ...selekcja , kto zostanie przyjęty , a kto odesłany z kwitkiem ...byłam trzy razy - w tym dwa razy ze skierowaniem od kardiologa ...stwierdzili , ze jeszcze nie umieram , to po co niepotrzebnie robić jakieś badanie , a leczenie ? ...po co - wszak to kosztuje ....
Nawet nie mów , ze śnieg spadnie - jakoś mam wiosnę w sercu i ..nie wiem , czy nie popadnę w melancholijny , tudzież przygnębiający nastrój ...ale lepszy śnieg i lekki mróz , niż mrozy syberyjskie - bez śniegu .
Ściskam mocno