to coś jak ja, Aniu - kopce robiłam w podobnym czasiesweety pisze:U mnie też by się przydało, ale sąsiedzi by chyba pogotowie psychiatryczne wezwaliChoć moje kopcowanie 27 XII przeszło bez echa
wiesz może jak się Twoja nazywa?
Planuję dokupienie białych róż i bylin na nowe rabaty w bieli i jasnym błękicie/ lawendowym. Trochę trudno dostać takie jasnoniebieskie ładne kwiaty, ale wciąż rozmyślam nad odmianami. Nie chcę tam dawać ciemnoniebieskich/fioletowych jak szałwia, bo zaplanowałam tam tylko jasnolawendowe i białe. Z białymi akurat nie ma kłopotu, więc te już kupionemajka411 pisze:Moniczko dobrze, że się wreszcie odezwałaś
![]()
Wspomnienia od razu poprawiają nastrój.![]()
Ciekawa jestem wiosennych efektów po ostatniej zmianie.
A, może jeszcze coś planujesz
Niestety nie pamiętamedulkot pisze:Jak miło że wpadłaśi to z takimi energetycznymi fotkami, od razu lepiej
![]()
Co prawda za oknami prawie wiosna - słonko grzeje, cebulowe wyłażą, róże rosną a co niektóre mają pąki kwiatowe lub ciągle kwitną ale to jeszcze nie takie efekty jak na Twoich ślicznych zdjęciach![]()
Przeglądam oferty lilii i wpadła mi w oko podobna do tejwiesz może jak się Twoja nazywa?
Dokupiłam jeszcze kilka sztuk białych róż Parky (ciekawe jaka będzie) i Artemis. Cały czas z myślą zagęszczenia nowych rabat, które powstały końcem ubiegłego sezonu.Keetee pisze:Monia widzę ,że już zaczęłaś zamówienia różaneJa już posadzę ostatnie u siebie, reszta jedzie do ogrodu na wsi...do mamuśki
![]()
Powiedz coś mi o tej Tranquillity...tak się zadumywam nad niąI jeszcze jedno , masz może Lawinię
Meichavrin - ładna róża, ale ... są ładniejszeMargo2 pisze:U mnie też przydałoby się odchwaszczanie,ale jest tak mokro, że jakoś nie mam na to ochoty
Mnie wpadł w oko Meichavrin
mam nadzieję, że nam te cebule nie zgnijąrobaczek_Poznan pisze:Monia, witaj noworocznie!
Widzę, że nie tylko ja sadziłam cebulowe w grudniu i w styczniu![]()
Przynajmniej te nie wzejdą za wcześnie i wiosną będzie co podziwiać przez długi czas![]()
Wspomnienia piękne, czekam na kolejne
Ja mam ograniczoną kolorystykę w ogrodzie - biały, różowy i niebieskiewamaj66 pisze:Sama nie wiem, czy bardziej lubię różowe, czy białe. Na wszelki wypadek sadzę i takie, i takie
Kondzio pisze:Monia macham do ciebie w nowym rokui czymaj sie cieplutko