Ogród Marty cz. III

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Margo2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 12:14
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Ogród Marty cz. III

Post »

Ja też się cieszę, że mogłam zobaczyć do kogo zaglądam :D
Rewelacyjnie wyglądasz.
A zdjęcia z Twojego ogrodu ;:173
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Witajcie,tak miło czyta się Wasze ciepłe wpisy dotyczące mojej osoby,a miałam tyle oporów,ale stwierdziłam że może jednak się pokażę,żeby wszyscy wiedzieli z kim rozmawiają i u kogo są w ogrodzie,bardzo Wam za to dziękuję.

Iwonko,super że mogłaś wrócić i podoba się ogród,zrobiłaś miłą niespodziankę i wywołałaś uśmiech na mojej twarzy jak czytałam Twój wpis ;:168

Maryniu,dziękuję ,będzie więcej fotek,a do Ciebie z wielką ochotą przychodzę,bo lubię Twój ogród ;:79

Sylwio,cieszę się że mnie tak odbierasz,to dzięki Tobie się ujawniłam bo wcześniej w ogóle o tym nie myślałam,mnie też miło się z Tobą rozmawia,pozdrawiam ;:196

Kasiu,ja jakoś wcześniej nie zwracałam uwagi na różaneczniki,może przy tych wspomnieniach inaczej wszystko się widzi,dużo szczęścia dla Ciebie ;:168

Gosiu,dziękuję to, miłe co piszesz ;:168
Awatar użytkownika
anym
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 kwie 2013, o 19:01

Post »

Martuś i co ja mam napisać :roll: jak ja takich pięknie kwitnących krzewów nie posiadam. Po raz enty cieszę się, że trafiłam na to forum i mogę podziwiać u Ciebie piękne azalie
Szalenie mi miło Ciebie Marto zobaczyć ;:215
Wierzę, że są kwiaty, które się rodzą z spojrzeń ludzkich oczu. Anka
Moje wątki, Aktualny
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Aniu,dziękuję,a co do różaneczników to kupuj po jednym w roku,żeby nie było dużo wydatków naraz,ja tak robię i się uzbierało,a teraz mam sporo od największych do najmniejszych i zauważyłam że te starsze odmiany są mocniejsze,zdrowsze i sama ukorzeniłam parę ,na wiosnę zobaczę ile jest ukorzenionych do zasadzenia ;:168
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Marto ja co prawda mam tylko jeden, ale chciałabym się dowiedzieć jak ukorzeniasz, czy przysypując gałązkę?
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Marysiu,przygięłam najniższe gałęzie do ziemi,troszkę nacięłam wcześniej i obłożyłam ukorzeniaczem,przyszpiliłam grubym drutem i zasypałam ziemią, w jesieni podglądnęłam i są korzenie ,ale nie chciałam na zimę odcinać od rośliny macierzystej,bo bałam się że mogą być duże mrozy ,a korzonki delikatne i by się zniszczyły,na wiosnę odetnę i zasadzę,nie sprawdzałam wszystkich sadzonek,tylko jedną :roll:
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Może troszkę powspominamy róże

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
zielonajagoda
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 lut 2011, o 10:12
Kontakt:

Post »

Martuniu, jak ta Twoja wnusia jest do Ciebie podobna ;:oj A różyczki piękne i miło powspominać lato :) Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Marto śliczna ta brzoskwiniowa, kupiłam w jesieni podobną jako koniakową (Remy Martin) zobaczymy w lecie co za jedna i kolejna Twoja mnie chwyciła za serce ten różowy pustaczek , może ma jakiś odrost?
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Iwonko,dziękuję,a wspominki są super,bo dużo więcej się widzi teraz ;:168

Marysiu,ta róża brzoskwiniowa,która Ci się podoba to Pat Austin ,dla mnie najpiękniejsza,chociaż mam koło100 róż i wszystkie śliczne,a ten pustaczek zasypałam ,może coś będzie nie wiem ,już parę razy go rozmnożyłam ale ciągle rozdaję i nawet sama dla siebie jej nie rozmnożyłam :roll:
Awatar użytkownika
Mandragora
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2008, o 16:18

Post »

Witaj Martusiu ;:196 Wnusia bardzo do Ciebie podobna, ładne i sympatyczne z Was Dziewczyny ;:108 Pięknie kwitły Ci róże, szkoda tylko, że ich nie podpisałaś - ostatnio dość intensywnie przeszukuję forum pod kątem konkretnych róż, gdyby fotki były podpisane, pomogłabyś pewnie wielu osobom ;:180 Pozdrawiam i życzę miłego niedzielnego popołudnia ;:3
Pozdrawiam - Milena
Kolejny sezon różany
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Milenko,dziękuję ,wnuczka jak przeczyta to się ucieszy bo bardzo się w każdym szczególe upodabnia do mnie ,wiele róż nie znam bo kupuję na targu,część etykiet wisi przy różach ,przedtem nie zwracałam na to uwagi i tak wyszło,Pat Austin to dla mnie najpiękniejsza róża i ją znam,pozdrawiam ,czytałam u ciebie problem z nasadzeniem .wychodzę na przedstawienie wnuka jak przyjdę to u Ciebie napiszę ;:168
Awatar użytkownika
stasia_ogrod
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 mar 2011, o 16:48

Post »

Marto i mnie zafascynowała ta brzoskwiniowa róża, uwielbiam takie kolorki, pozostałe również piękne. ;:215
Fantastyczna rodzinna fotka, wnusia bardzo podobna, pomyślałabym , że to bardziej córcia niż wnusia, bo Ty taka młoda.
Dziękuję, miło było Cię poznać. ;:168
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Marto no to tak jest szewc bez butów.....
Może dało by się różyczki rozmnożyć z patyczka, ale nie wiem czy czynisz takie próby. Nie naciskam, bo już wystarczy że raz docisnęłam ale.... to kiedy ta lista nadwyżek będzie, bo szykuję się na zakupy tylko u Ciebie ;:196
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Stasiu,to jest dla mnie najpiękniejsza róża, dziękuję za komplementy,ja nie jestem młoda,ale będąc w grudniu na zakupach gwiazdkowych z Zuzią w Krakowie,sprzedawczynie w sklepach ,jak coś przymierzała mówiły do niej żeby mama zadecydowała czy to dobre,byłam w szoku,a Zuzia z dumą odpowiadała,że jestem jej babcią ;:168

Marysiu,myślisz o tych patyczkach w gazetach?myślałam o tym ale już zapomniałam,czy po prostu wkładasz patyczki do ziemi ,ja najczęściej to przez odkłady ,ale mało bo ciągle nie mam czasu,a w czym Ty mnie docisnęłaś,z tą różą pnącą ,bo nie wiem co masz na myśli,chyba słabo mnie docisnęłaś,lista będzie na dniach bo mam lenia poświątecznego,siedzę w piwoniach i przeglądam co tu zamówić,chyba mam świra,czemu tylko u mnie chcesz zamawiać,jakoś mam dużo pytań do Ciebie ;:168
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”