Witajcie,znowu od rana mam pełne ręce roboty i nie mam czasu popisać i pozaglądać do Was.
Gosiu,nie znam nazwy tej róży,ale kilka osób widziałam,że ją ma,więc kiedyś się może dowiemy
Tesko,Ty to dopiero masz wybór w różach,moje to pikuś.Już na kilka zachorowałam,będę szukać,no i miejsca dla nich przede wszystkim

,pa,pa
Jadzieńko witaj,także życzę miłego dnia i zapraszam ponownie.
_oleander_ szybko różyczki Ci urosną,co do gożdzika to jest wieloletni,już raz kwitł tak obficie i teraz po raz drugi.Jest taki miniaturkowy,rósł wśród wysokich roślin,które go zasłaniały i marnie wyglądał,przesadziłam go na skalniak na słońce i fajnie rośnie.Pozdrawiam
Juluś,fajnie,że wpadasz do mnie i oglądasz moje roślinki.Ostatnio pracuję nad linią trawnika,żeby trawka rosła tam gdzie trzeba,czyli szpadelkiem po łebkach żeby za daleko się nie wychylała

.Trochę się napracowałam,bo obwód trawników spory.Po jednej stronie muszę zerwać darninę na pasie ok 10m na 1m(wokół drzewek) i posypać korą,żeby łatwiej było mi kosić trawę.To chyba najmniej przyjemne zajęcie w ogrodzie,ale efekt będzie fajny i na dłużej.Pa,pa.