Ogród Marty cz. III

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Ogród Marty cz. III

Post »

Aguś,chyba wszystkie dzieci są słodkie,a te dwa maluchy jeszcze wierzą w Mikołaja i dla nich to wielkie przeżycie,tak bardzo się cieszyli,że ich radość udzielała się wszystkim,pozdrawiam gorąco ;:168 :wit
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ewciu,ona ma prawo tak się zachować bo jeszcze malutka,u nas najmłodszy Franiu ma 7 lat ,Mieszko ma 9 lat,a Zuzia 14,u nas nieprawdopodobnie ciepło, 17 stopni,piękne słońce,tak było cały dzień :tan
Awatar użytkownika
Margo2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 12:14
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

To zdjęcie najmłodszego wnuczka jak otwiera swój prezent bezcenne.
Uwielbiam jak prezenty sprawiają komus radość.
A na tym zdjęciu widać jaki on jest szczęśliwy
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Gosiu,ja też lubię ,jak ktoś tak cieszy się z prezentów i bardzo lubię obdarowywać ,czasem nie wiele trzeba ,żeby ktoś był szczęśliwy,to takie cudowne uczucie ;:168
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2011, o 16:55
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

U mnie tak dobrze nie ma, tylko 6 stopni na termometrze i mży. Tyle, że wiatr nie taki uciążliwy jak wczoraj. Czosnek główkowy pojawił się nad ziemią w postaci szczypioru długości 10 cm. Wcale się nie cieszę.
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ewo ,u mnie dzisiaj chłodniej i pochmurno,ale nie pada,ogólnie nieźle ,mój internet taki ślamazarny dzisiaj, że w ogóle nie wstawią zdjęć,może potem ,na chwilę muszę go wyłączyć ,może mu przejdzie ;:223
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Poproś, ponamawiaj, może się bestia zawstydzi i ruszy z kopyta :D
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Marto z moim i internetem i laptom klęska od wczoraj co ja biedna bez kontaktu z Wami zrobię, żeby jeszcze było ciepło to ogród ....ale w zimie ;:145
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
Mandragora
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2008, o 16:18

Post »

Martusiu, witaj poświątecznie :wit Wspaniała fotorelacja, a te roześmiane i szczęśliwe buźki... ;:167 Domek cudnie przystroiłaś na Święta, do tego rodzinka w komplecie i można poczuć się jak w bajce, prawda? :) Tylko za oknem widoki zupełnie nie zimowe. Zdecydowanie za ciepło dla roślin, ogród powinien spać w najlepsze o tej porze ;:185 Osobiście, pomijając biedne rośliny, bardzo cieszę się z tak ogromnej ilości słońca. W zeszłym roku zimą słonka było jak na lekarstwo, w tym - naprawdę nas rozpieszcza. A jak to dobrze wpływa na nasze samopoczucie ;:172
Pozdrawiam - Milena
Kolejny sezon różany
Awatar użytkownika
ewunia7
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 lis 2012, o 15:31

Post »

:wit
Piękna kolekcja bombek.
Takie prawdziwe, a nie te plastiki.
Pięknie też ustrojony dom na okres świąteczny.
Awatar użytkownika
stasia_ogrod
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 mar 2011, o 16:48

Post »

Martusiu, witaj poświątecznie ;:7
Wspaniała fotorelacja pomocników Mikołajowych ;:138 i te przeszczęśliwe pysie, wyrażające zachwyt z wymarzonych prezentów.
Darczyńców zapewne, aż chwytało za serducha z wielkiej radości, że trafili w dziesiątkę. ;:215
Zuzia, to już duża i urocza panienka. ;:108
Awatar użytkownika
Wanda7
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 2 wrz 2010, o 13:17

Post »

Rozradowane buziaki wnuków to widok bezcenny. To głównie dla dzieciaczków urządzamy te kolorowe święta,robimy ozdoby i dekorujemy domek. Nam oczywiście też jest bardzo przyjemnie, ale to one potrafią dojrzeć każdy szczególik i każdym się zachwycić :D
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ewo ,proszę ,czaruję,wyłączyłam i teraz trochę lepiej,może uda się jakieś zdjęcia wstawić ;:168

Marysiu,z moim też od wczoraj klęska ,ale coś ruszył,może była sieć przeładowana,,albo był zmęczony, zrobiłam przerwę i troszkę mu przeszło ;:168
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Milenko witaj,dzieciaki rzeczywiście szczęśliwe i roześmiane,domek stroję żeby dzieci widziały tą różnicę że jest inaczej,tak bardzo świątecznie ,zresztą oni chętnie w tym uczestniczą,a rodzinka nie jest w komplecie i już nigdy nie będzie,bo życie i los są czasami okrutne ,ale to nie powód żeby dzieci nie czuły się jak w bajce ,one to na pewno wniosą do swojego dorosłego życia.Na polu jest rzeczywiście bardzo ciepło,ale myślę że rośliny jakoś z tego wybrną ,za czasów mojego ogrodu raz był taki ciepły styczeń,praktycznie cały czas robiłam w ogrodzie,potem przyszły tęgie mrozy ale roślinom nic się nie stało,piszesz że słoneczko dobrze wpływa na nasze samopoczucie to prawda,ja uwielbiam słoneczko, a bardzo źle odbieram ponure dni,więc niech tak może dalej nam świeci,gorąco pozdrawiam ;:168

Ewuniu,cieszę się że kolekcja bombek się podoba ,uwielbiam namalowane na nich ośnieżone kościółki ,chatki i choinki,to wszystko ze szkła,ale nawet dzieciaki uważają żeby nie rozbić ;pozdrawiam i buziaczki dla Ciebie:196

Stasiu,pomocnicy Mikołajowi wywiązali się doskonale ze swoich obowiązków,a śmiechom i radości nie było końca ,niech mają piękne wspomnienia,nam też było miło ,bo nie ma nic piękniejszego jak uśmiech i radość dzieci,a Zuzia to rzeczywiście dorośleje ,ciągle się ze mną mierzy czy mnie już przerosła,i cieszy się, bo może już 1 cm jest wyższa,całą trójkę kochamy nad życie ;:79

Wandziu,masz rację,dzieci tyle radości wnoszą w nasze życie ,że człowiek nawet załamany potrafi się jakoś otrząsnąć,widząc ich beztroski śmiech ,radość na twarzach i serdeczność,gdy ciągle chcą się przytulić .To prawda że dla nich głównie dom jest bardziej przystrojony ,oni widząc jak robię stroiki,to też robią swoje,łatwiejsze i prostsze ,ale super im to wychodzi ,wszystko co zrobią i co jest do zawieszenia to mogą powiesić ,pomagali ubrać choinki,nawet do spania nie chcieli iść ,bo muszą mi pomagać,żeby było pięknie,z dziećmi to dom tętni życiem ,pozdrawiam gorąco ;:168
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Lubiłam mieć małe dzieci, czekam na wnuki :D Może więcej czasu będę miała?
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”