Lidziu Asiu ,Ewciu miło was witać w moich progach już odpowiadam na pytania .
Lidziu bardzo się cieszę że piszesz marzy mi się jakieś spotkanie na Podkarpaciu ale ciężko to wszystko sklecić może my we trzy się zaweźniemy i zaczniemy od Przemyśla a potem może już reszta towarzystwa załapie.Zaglądaj jak tylko możesz.
Asiu jak widzę a nie mam tych różyczek tak wiele to jest ta sama róża rosnace przy płocie tylko teraz ma pergolę i jest wysoka a nazywa się"Eden Rose " tylko jest trochę blada w stosunku do zdjęć na obrazku dostałam ją od Kamili Śląskiewicz jest tutaj na forum ma piękne odmiany róż polecam zaglądnij niestety nie potrafię kopiować tych linków żeby było ci łatwiej a żeby ci pokazać to najlepiej będzie chyba tak

tak wyglądała początkiem kwitnienia tego roku a tak potem

a to jest jej wygląd w tamtym roku

w tym roku postaram się bardziej zobrazować jak rosną bo dopiero się uczę właściwych ujęć.
Ewcia dawno cię nie słyszałam co u ciebie słychać jak Monika czy zadowolona bo działka wam pięknieje w oczach widać że dużo czasu jej poświęciłaś.Po świętach trafiłam na ostry kierat ku mojemu zdziwieniu myślałam że ludziska mają dość a tu taki niedosyt był.W moim przypadku inaczej być nie może jak niezdrowo objedzona i leniwa.