Ogródek-kalejdoskop-lojki

Zdjęcia naszych ogrodów.
Awatar użytkownika
lojka 63
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 wrz 2011, o 20:11
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Re: Ogródek-kalejdoskop-lojki

Post »

Sorki Ewunia masz podobny tytuł wątku do mojej znajomej która też nie ma wątku a szkoda na pewno miały byście coś do pokazania nie musi być tylko z swojego ogrodu może być jakiś plener uczymy się na świecie wokół bo nasze ogródki kiedyś się kończą albo powtarzają więc chwila na zastanowienie i..? ;:138 Możesz pokazać szparkę w płocie sąsiadki. :;230 ;:138
ostatnia szansa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 lis 2009, o 18:14
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

U sąsiadki płynie rzeka ;:224
Obrazek
U mnie też kwiatki czasem kwitną
Obrazek
Obrazek
Obrazek
a czasem takie grzybki:
Obrazek
i takie łabądki
Obrazek
Moje nowe imię Szansa :)
"Są ludzie, którzy tak boją się śmierci, że rezygnują z życia."
Awatar użytkownika
lojka 63
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Zarąbiście !widzisz i daje się a do Krośnieńskiego to ja mam sentyment tak trzymaj i proszę o jeszcze. ;:138 ;:138 ;:3 ;:196
klio
500p
500p
Od: 31 sie 2010, o 12:08

Post »

Czy dobrze zrozumiałam, że Salita to ta na pierwszym zdjęciu?
Pozdrawiam. Krystyna.
Awatar użytkownika
Pani Szlązkiewicz
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 sty 2006, o 18:51
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

lojka 63 pisze:Poszperałam i z tych pnących to mam Salitę to ta na zdjęciu i Eden Rose to jest ta: Obrazek kocham wszystkie różyczki od Kamili. ;:138 ;:215

Jolciu cieszę się, że jesteś zadowolona :) ale na zdjęciu to bardziej Eden Rose niż Salita :)
Awatar użytkownika
lojka 63
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Ta jest Eden Rose a Salita to ta . Obrazek bo tylko takie mam pnące a resztę różyczek ro całkiem mi się nazwy wymieszały jak zaczną kwitnąć muszę na nowo pozaznaczać.

Afrodite? Comte de Chambord? The Faun (Pouloma)? Madame Boll? Saint Exupery? Dieter Muller to wiem że jest ta. Obrazek tylko żeby mi znowu nie pomieszało zdjęć. ;:223 :wit
Awatar użytkownika
lojka 63
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Mam jeszcze takie ale zgłupiałam która,która. Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Stare zdjęcia bo w tym roku nie zrobiłam chyba nic.
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
jonatanka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 mar 2012, o 12:11

Post »

Witaj Jolu a ja poszalałam po twoim ogrodzie .Masz bardzo ładnie zagospodarowany ogród.Bratki....tak często zapominamy o tych kwiatuszkach a one są tak urokliwe.W przyszłym sezonie tez zamierzam je mieć.Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
lojka 63
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Miło cię witać Joasiu cieszę się bardzo że coś ci się podoba ,bratki to wdzięczne kwiatki tylko trzeba je w porę wysiać najlepiej w lipcu zdążą wzejść i się troszkę rozrosnąć na wiosnę mają czym zakwitać ale też nie zawsze się udają ciężko wschodzą przynajmniej u mnie.W tym roku muszę bardziej zadbać o ogród może się uda. ;:196 ;:138
stokrotka1805
200p
200p
Od: 24 lut 2013, o 22:22
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Witaj Jolu!
Jako, że późno trafiłam do Twojego ogródka, chciałam tylko zaznaczyć ślad, a przeglądać będę w miarę wolnego czasu,
Pozdrawiam i życzę dużo zdrowia w Nowym Roku.
Lidka
Awatar użytkownika
iwwa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 27 sty 2013, o 18:46

Post »

Witaj Jolu !
Różczyczki masz cudne. Jedna przykuła moją uwagę...
Kochana, a może coś Ci się kojarzy ta różyczka ?
lojka 63 pisze: Obrazek [ur.
może Ci się przypomni ? Ja chyba mam taką samą i nie wiem właśnie jak się nazywa, a chciałam sobie dokupić ale nie mam punktu zaczepienia... To jest miniaturowa róża ?
wątek aktualny Ogródek Asi- cz 3
Awatar użytkownika
E@K66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 gru 2008, o 11:54

Post »

Cześć Jolu :wit jak sie miewasz po świętach,dajesz jakoś radę ,czy toczysz sie jak kuleczka jak ja ;:306
Awatar użytkownika
lojka 63
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Lidziu Asiu ,Ewciu miło was witać w moich progach już odpowiadam na pytania .
Lidziu bardzo się cieszę że piszesz marzy mi się jakieś spotkanie na Podkarpaciu ale ciężko to wszystko sklecić może my we trzy się zaweźniemy i zaczniemy od Przemyśla a potem może już reszta towarzystwa załapie.Zaglądaj jak tylko możesz. ;:138 ;:196

Asiu jak widzę a nie mam tych różyczek tak wiele to jest ta sama róża rosnace przy płocie tylko teraz ma pergolę i jest wysoka a nazywa się"Eden Rose " tylko jest trochę blada w stosunku do zdjęć na obrazku dostałam ją od Kamili Śląskiewicz jest tutaj na forum ma piękne odmiany róż polecam zaglądnij niestety nie potrafię kopiować tych linków żeby było ci łatwiej a żeby ci pokazać to najlepiej będzie chyba tak Obrazek tak wyglądała początkiem kwitnienia tego roku a tak potem Obrazek
a to jest jej wygląd w tamtym roku Obrazek w tym roku postaram się bardziej zobrazować jak rosną bo dopiero się uczę właściwych ujęć. :wit ;:167
Ewcia dawno cię nie słyszałam co u ciebie słychać jak Monika czy zadowolona bo działka wam pięknieje w oczach widać że dużo czasu jej poświęciłaś.Po świętach trafiłam na ostry kierat ku mojemu zdziwieniu myślałam że ludziska mają dość a tu taki niedosyt był.W moim przypadku inaczej być nie może jak niezdrowo objedzona i leniwa. ;:223 ;:131 ;:196
e-babcia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 paź 2011, o 16:34

Post »

Jola zachwycajaca to róża ,taka ładna i obficie kwitnie ;:138 ;:138
Awatar użytkownika
lojka 63
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Witaj Jadziu pierwszy rok mi tak zakwitła a teraz martwię się bo ta pogoda nie robi różom dobrze przeszłam dzisiaj w okół domu i widzę pąki wypustek na gałązkach róż jak przyjdzie mróz wszystko zniszczy i nie wiem czy na wiosnę się odrodzą.Na tych różach od Kamili bardzo mi zależy ale z pogodą nie wygrasz.Jadziu czy będziesz coś siała w domu do skrzyneczek bo ja w tym roku nie mam miejsca córka nazbierała storczyków i zajmują całe parapety może zdecyduję się na zbieranie pieniędzy i zakup konkretnych kwiatów tylko na mojej kiepskiej ziemi te kupne wcale nie kwitną ,nie wiem czy to wytrzymam[bez siania ,kto to widział]nie to u mnie nie możliwe coś muszę wymyślić. ;:3 ;:196
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”