treissi pisze:Widzę, że jakieś meblowe tematy się tu wkradłyJa też jestem na etapie kupna mebli, ale w większej ilości, bo do 4 pokoi i małe poprawki w kuchni
A co do łózka piętrowego, to moja 4-letnia córka też takie chce. Zastanawiamy się, żeby jej takie kupic do naszego pokoiu u teściów. Bo to mały pokoik i miejsca nie ma, więc jakbysmy kupili tylko górę to byłoby luźniej.
P.S. Jak byliśmy z córą w meblowym i zobaczyła łóżko piętrowe to odrazu chciała, żeby jej kupic. Ja chcąc jej wybic to z głowy powiedziałam, że takie łóżeczko jest dla dwojga dzieci, a ona jest przecież jedna. Moja mała bez chwili namysłu pobiegła do M. i powiedziała: " Tato ja chcę to łóżeczko. Musisz zamówic mi siostrzyczkę na allegro." Pani, która koło nas stała mało nie pękła ze śmiechu.
No to Ci współczuje , tyle mebli kupować , pamiętaj zanim kupisz poproś o rozłożenie i sprawdź jak sie na nich leży , bo w domu może byc juz za późno .
Nasza sofa zamawiana od producenta dzięki czemu tańsza o 300zł okazała sie baaardzo niewygodna

Przemo no to za to usunięcie linków mja sunia pokazuje Ci jęzorek

Nie będe więcej łamać regulaminu ( na 100% nie zrobie tego celowo

Serdecznie i wesoło pozdrawiam Basia