Witaj Rysiu ja bardzo chętnie bym Ci pomógł ale sam nie mam pojęcia jakim systemem to posyłam. Po prostu przez fotosika ale czym nie wiem Nie mam totalnie głowy do komputera, jestem niekompatybilny z techniką
Julka;dzięki za odwiedziny,boćków pewnie nie zatrzymam,młody macha już skrzydłami.Wczoraj byłem na działce,ale nie miałem aparatu i nici ze zdjęć.Jak nie będzie padać, to wybieramy się jutro na działkę.Muszę zobaczyć co u Ciebie nowego.Pozdrawiam.Ryszard
Krzysiu;już mam wszystko ustawione,syn był i ustawił.Tylko muszę sprawdzić w praniu.Wczoraj byłem na działce,ciąłem żywopłot,jest trochę roboty,bo muszę ciąć z drabiny.Spróbuję wkleić parę zdjęć,zobaczymy.zaraz idę do Ciebie.Pozdrawiam Ryszard
Ryszardzie jak jutro miałbyś się nudzić to zapraszam do mnie na dożynki u mnie na razie nic nowego muszę poczekać az mąż skonczy altanę jest z pustaków robi sam dlatego tak długo bo nie ma zbyt dużo czasu jest na emeryturze ale jak powiadają to własnie emeryci nie mają czasu poza tym pracuje po 16 godz. 16 i wolne ale na zmiany ale się rozpisałam do zobaczenia jutro ,miłych snów
Danusiu;dzięki za odwiedziny i miłe słowa,staramy się z żoną,żeby to wszystko miało ręce i nogi a i zadowolenie jest,chociaż mankamentów,też Byś znalazła.Tak to już jest.Serdecznie pozdrawiam.Ryszard
No proszę ale Cię gości dzisiaj odwiedziło Z takiej perspektywy jeszcze działki nie pokazałeś. Chodzi mi oczywiście o zdjęcie z góry i zgadzam się z poprzednimi opiniami że wszystko jest tak ładnie ułożone. Widać że dbasz o działkę i to nieźle.
I znowu przywędrowałam do Ciebie ale masz dorodne owoce aż ślinka leci jak się patrzy na
nie :lol:a porządek na działeczce wzorowy oj żeby u mnie tak było. Życzę miłego wieczoru