Ula dziękuję za pamięć

Ciepło tak działa,że usypia strudzonych. Byłam wczoraj w Tucholi i widziałam duży baner na rynku,mówiący o jakiejś lokalnej gali boksu / chyba lokalnej/

Mogłabyś pooglądać na żywo! Sąsiad mi obiecał,że jak wygra w totka,to zabierze swoją żonę i mnie na skoki do Zakopanego, w 3 min. byłabym gotowa
Agnieszko pięknie dziękuję
Aśka zapisane mam :
Mary Rose,
Jude de Obscure ,
Lady Emma Hamilton,
Burgundy Iceberg,
Mr.Bluebird,
Winchester Cathedral i jeszcze pomyślę
Jeżeli chodzi o róże pienne: Nie! Dziękuję! Na to nawet
constancja mnie nie namówi
A tak serio, miałam kiedyś dwie,obie zmarzły po pierwszej zimie.
Kasiu przykro mi to pisać, ale na każdy z Twoich argumentów znalazłabyś na FO kilka kontrargumentów. Ja mam też bardzo zasobną glinę- lll klasa, co nie zmienia faktu,że trawa pod brzozami rosła mi gorzej. Brzoza podobno nie powinna być cięta z wysokości,bo to powolna śmierć drzewa. Kurde bele, żebym pamiętała chociaż temat wątku, w którym to czytałam ... coś o drzewach na bank było

Uwierz mi, było mi niezmiernie ciężko podjąć tę decyzję,ale ze względu na niewielką ilość miejsca do zagospodarowania wybrałam ,jak wybrałam.
A tak było 25.11
a teraz dzisiejsze:
na początek kot, nie mogłam się opanować. Na kwietniku jeszcze nie siedziała

Ta kotka ma lat 6 za chwilkę,a cały czas mnie zaskakuje wymyślaniem miejsc do siedzenia,leżenia,spania itp.
i teraz zdjęcia żałobne. Brzozy straciły liście,więc dzisiaj z M postanowiliśmy,korzystając ze względnie ciepłej pogody, zrobić z nimi porządek.
a teraz mam własne choć małe zasieki ...
pozdrawiam serdecznie i lecę kibicować naszym!