Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 21
- aage
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 mar 2008, o 13:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 21
Dokładnie 

Ewo, cieszy mnie Twoja opinia - dziękuję! Wydobyć piękno z niepozornej rośliny nie jest tak łatwo, ale ja już jakiś czas ćwiczę, więc... masz funkcję kwiatuszka na aparacie? Próbuj 
Martagony - czy myślisz że one by do mojego ogrodu pasowały? Podobają mi się ogromnie
Aga

Martagony - czy myślisz że one by do mojego ogrodu pasowały? Podobają mi się ogromnie

Aga

- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aga, mnie się wydaje, że martagony mogłyby świetnie pasować, bo są w zasadzie dość niepozorne, nie narzucają się agresywnie ze swoją urodą. Swoją cebulę posadziłam przy Semiplenie, która kwitnie tylko raz i Trier o drobnych białych kwiatach. Zobaczę, jak to będzie wyglądać
Od razu Ci powiem, że Lilypol sprzedaje cebule martagonów tylko jesienią, bo wiosenne sadzenie podobno najczęściej kończy się klęską.

Od razu Ci powiem, że Lilypol sprzedaje cebule martagonów tylko jesienią, bo wiosenne sadzenie podobno najczęściej kończy się klęską.
- Jule
- Od: 10 kwie 2011, o 19:53
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Pamietasz jak mialas faze na Lilie a ja marudzilam? to pisalam zebys postawila wlasnie na martagony i Lilie tygrysie
Twoj ogrod bedzie je kochal i przyjmie z otwartymi ramionami hihi

- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Aguniu kochana czytam o planach kursu fotograficznego....cudowny pomysł i trzymam kciuki, żeby udało Cię się zrealizować swoje marzenia
Myślę podobnie jak Jula, że Martagony bajecznie wyglądałyby w Twoim ogrodzie..... takie spore kępy

Myślę podobnie jak Jula, że Martagony bajecznie wyglądałyby w Twoim ogrodzie..... takie spore kępy

.. cześć Aguś.. kto jak kto, ale Ty realizację marzeń masz w malutkim paluszku ;) ... a nam tylko miło podziwiać efektyaguniada pisze:Aga, grunt to mieć plany, marzenia i stopniowo je realizować

Jeśli chodzi o pracę, to teraz jest taki sezon..najgorzej będzie w styczniu, ale juz od lutego gospodarka będzie ruszać całą parą . A do tego czasu możesz zrobić wszystko to, na co nigdy nie miałaś czasu, a nie wymaga dużych nakładów finansowych

- nena08
- Od: 8 lut 2012, o 10:06
Cały czas coś mnie zaskakuje.
Dziś dowiedziałam się co to martagon 

nena08: ja również 

- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
Jakieś martgony trzeba mieć koniecznie 

- Grazka226
- 1000p
- Od: 12 mar 2012, o 13:45
Martagony
dobrze, że żyjemy w czasach internetu...
Idę sie podszkolić

Idę sie podszkolić

Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać Twoje ambicje. Mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać Twoje ambicje. Mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
Dziewczęta, chciałoby się rzec: bez martagonów nie ma ogrodu! ;-) Ja zamierzam to zmienić, bo wydaje mi się, że one tak trochę dziko i naturalnie wyglądają, więc w taki zakątek jak mój fajnie by się wpasowały.
Ale jestem zła... nie dość, że użyłam niewłaściwej mąki do zakwasu, to jeszcze skaleczyłam się wieczkiem puszki Sarowego jedzenia... krwawię!
Ale jestem zła... nie dość, że użyłam niewłaściwej mąki do zakwasu, to jeszcze skaleczyłam się wieczkiem puszki Sarowego jedzenia... krwawię!
- Grazka226
- 1000p
- Od: 12 mar 2012, o 13:45
Aguś taka samodestrukcja Ci nie pomoże... a jedynie skutecznie zepsuje samopoczucie... złościć się na siebie za wybór złej mąki
... nie warto
Rączka się zagoi...
Twarda jesteś!
Buźka!

Rączka się zagoi...

Buźka!
Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
- Jagodka
- Od: 24 sty 2011, o 22:03
Witaj Aguniu w śliczny , słoneczny dzień , z błękitem nieba nad głową
. Co za radość wstać i z energią słoneczną zaczynać dzień . Nie przejmuj się mąką , wywal , aby się nie denerwować i zrób z odpowiednią , a ranę dobrze jest przemyć Octeniseptem ...działa bakteriobójczo, grzybobójczo i wirusobójczo .
Buziaki na weekend ( długi )
.
P.S. Owszem , martagony , to piękne lilie - niestety ...jakoś nie widzę ich w Twoim ogrodzie naturalnym - ale to tylko moje zdanie .
Fotki makro ...miód , malina ...aż " patrzałki " mi wylazły na wierzch

Buziaki na weekend ( długi )

P.S. Owszem , martagony , to piękne lilie - niestety ...jakoś nie widzę ich w Twoim ogrodzie naturalnym - ale to tylko moje zdanie .
Fotki makro ...miód , malina ...aż " patrzałki " mi wylazły na wierzch

Pozdrawiam i zapraszam serdecznie na wirtualny spacer - Jagódka
Spis moich wątków Wątek aktualny- część 6
Wątek sprzedażowy Moje tęsknoty ...malowane czesanką , pisane piórem ...
Spis moich wątków Wątek aktualny- część 6
Wątek sprzedażowy Moje tęsknoty ...malowane czesanką , pisane piórem ...
-
- Od: 8 lut 2012, o 12:22
Znów świetne zdjęcia. Za każdym razem lepsze, choć wydaje się to już niemożliwe. Stale czymś zaskakujesz
Niezaprzeczalny talent.
Martagony świetnie by u ciebie pasowały. Sama się nad nimi mocno zastanawiałam, nawet wybrałam potencjalne odmiany ale cena niemal 20 zł za cebulkę wydawała mi się zbyt wysoka jednak. Teraz są przeceny ale ja już nie mam weny na sadzenie. Potwierdzam, że jesienne sadzenie jest pewniejsze, też czytałam o tym w wielu miejscach.

Martagony świetnie by u ciebie pasowały. Sama się nad nimi mocno zastanawiałam, nawet wybrałam potencjalne odmiany ale cena niemal 20 zł za cebulkę wydawała mi się zbyt wysoka jednak. Teraz są przeceny ale ja już nie mam weny na sadzenie. Potwierdzam, że jesienne sadzenie jest pewniejsze, też czytałam o tym w wielu miejscach.
- Sosenki4
- Od: 8 lut 2012, o 12:58
A mnie martagony też się podobają, ale cena póki co mnie odstrasza. Zdjęcia już wielokrotnie chwaliłam, ale te też pochwalę. Mistrzostwo świata.