Tereniu - na pewno Tobie napiszę- jak tam maluchy -podrosły troszkę

Gosiu - myślę że za kilka lat się rozłoży i będzie dobrze gdy zacznę przysypywać korą to otwory przy roślinach powiększę i powinno być ok( Tak robiłam w jednym narożniku i jest dobrze. Jedyny problem może być przy wykopywaniu - chociaż w tym roku przesadzałam hortensję i problemu nie było. Druga sprawa to to że nie zamierzam przesadzać

Marysiu rozrosły się troszkę ?
To nie jest tak że nie chcę z Wami rozmawiać .Przez ostatnie trzy lata pracowałam po 7 godzin. Ten rok jest dla mnie okropny bo na początku pracy nie było a teraz jest sporo i pracuję po 10 godzin . W dodatku pracę mam na akord i pewnych rzeczy nie jestem w stanie przeskoczyć a pensja mniejsza niż trzy lata temu ,a gonić trzeba i jak przychodzę z pracy to sill już brak

Mariolka skąd ja to znam

Człowiek kupuje oczami a później dopiero myśli

Agatko w dodatku jeszcze ma pączki

Romciu - wypoczęta kobietko

Dziewczynki dzisiaj przyszły do mnie sadzoneczki winorośli - więc za chwilkę idę je do doniczki z ziemia przełożyć bo muszą do niedzieli wytrzymać. Mam nadzieje że za jakieś dwa trzy, latka będę sobie je podjadać, a zamówiłam białe ,różowe i ciemne (tych nie chciałam- to kolejny dowód na moją słabą silną wolę