Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 21
Re: Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 21
Aga śliczna fotka 

- malgocha1960
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Aguś niedzielnie.Pogoda faktycznie iście letnia.W piątek pół dnia walczyłam z liśćmi brzozowymi,a wczoraj od rana znowu nie widac trawnika,tylko żółty dywan,one mnie wykończą. 

- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Mnie się plany weekendowe całkowicie nie udały-padało wczoraj i dzisiaj też pada. Mży
Kropi
Niby ciepło, ale wychodzić się nie chce z domu.

- Jule
- Od: 10 kwie 2011, o 19:53
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Szary-bury ale cieply Agus
dzisiaj tak jakos spiaco jest a wczoraj byl Taki piekny dzien, normalnie cos niesamowitego. Fota sliczna, Ty to jednak masz oko 

- robaczek_Poznan
- Od: 30 sty 2012, o 23:42
Gdzie się podziwasz Aguś?
Czytałam o problemach zdrowotnych, przytulam
Czytałam o problemach zdrowotnych, przytulam

- bwoj54
- Od: 8 wrz 2012, o 08:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Agniesiu!...cudowna ta Twoja jesień z bliska!
Zdjęcia powalające...mistrzostwo fotografii.
Zdjęcia powalające...mistrzostwo fotografii.

"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
Kochani, witam w niedzielny wieczór
W weekend zamierzałam odpocząć, odsypiając dodatkową godzinę i zrelaksować się maksymalnie. Niestety wolne dni upłynęły nam pod znakiem zarwanych nocy, lekarzy, przychodni, szpitala, leków i tym podobnych. Dopiero dochodzimy do siebie, a tu niedziela się kończy - szkoda wielka, ale i tak bywa.
Pozdrawiam Was wszystkich i każdego z osobna - Bogusię, Robaczka, Jule, Ewę, Małgosię, Iwonkę, Gosię, Magorzatkę, Anię, Danę - przepraszając za ogólny wpis, mam dziś jednak mętlik w głowie. Mam nadzieję, że nowy tydzień będzie lepszy.
Zostawiając Wam jesienny las, życzę spokojnego wieczoru!

W weekend zamierzałam odpocząć, odsypiając dodatkową godzinę i zrelaksować się maksymalnie. Niestety wolne dni upłynęły nam pod znakiem zarwanych nocy, lekarzy, przychodni, szpitala, leków i tym podobnych. Dopiero dochodzimy do siebie, a tu niedziela się kończy - szkoda wielka, ale i tak bywa.
Pozdrawiam Was wszystkich i każdego z osobna - Bogusię, Robaczka, Jule, Ewę, Małgosię, Iwonkę, Gosię, Magorzatkę, Anię, Danę - przepraszając za ogólny wpis, mam dziś jednak mętlik w głowie. Mam nadzieję, że nowy tydzień będzie lepszy.
Zostawiając Wam jesienny las, życzę spokojnego wieczoru!

Agusiu, wskoczyłam do Ciebie, bo bardzo zatęskniłam za Twoimi opowieściami i obrazami..nie wiem czy wiesz, ale na swoim pulpicie mam ikonkę Twojego fioletowego orlika i co jakiś czas ją otwieram
.
Przykro mi z powodu zarawanych nocy i problemów zdrowotnych. Życzę Tobie i Twoim bliskim dużo zdróweczka.
ps. Zdjęcie lasu bardzo klimatyczne.

Przykro mi z powodu zarawanych nocy i problemów zdrowotnych. Życzę Tobie i Twoim bliskim dużo zdróweczka.
ps. Zdjęcie lasu bardzo klimatyczne.
Agniesiu, bardzo mi miło, że zajrzałaś
U mnie dużo się dzieje, ale najważniejsze, żeby problemy zdrowotne ustąpiły, bo one dosłownie spędzają sen z powiek.
Ogrodowo u mnie raczej constans, czyli sprawy porządkowe na tapecie. Liści już niewiele, więc jeszcze ze 2-3 koszenia i będzie posprzątane. Na koniec zrobię kosmetykę odkurzaczem do liści i wystarczy.
Super, że moje orliki wciąż są w Twojej pamięci - mam nadzieję, że nasiona wykiełkują
Pozdrawiam serdecznie i liczę na up-date na pw
A.

U mnie dużo się dzieje, ale najważniejsze, żeby problemy zdrowotne ustąpiły, bo one dosłownie spędzają sen z powiek.
Ogrodowo u mnie raczej constans, czyli sprawy porządkowe na tapecie. Liści już niewiele, więc jeszcze ze 2-3 koszenia i będzie posprzątane. Na koniec zrobię kosmetykę odkurzaczem do liści i wystarczy.
Super, że moje orliki wciąż są w Twojej pamięci - mam nadzieję, że nasiona wykiełkują

Pozdrawiam serdecznie i liczę na up-date na pw

A.
Córce zdrowia życzę..szwagierka ostatnio się z tym zmagała..a mój świnek chyba też,jutro robimy mu badania bo leczenie nie odnosi skutku..jak widac i malusie gryzonie mają choroby jak my
mnie boli głowa
...ten wiatr i zmiana pogody chyba to spowodowała.. tak jutro będzie zdecydowanie lepiej.. 

mnie boli głowa

Ostoja spokoju...
Pozdrawiam Daria
Pozdrawiam Daria
- reniuniek
- Od: 30 sie 2010, o 08:01
Agnieszko, ostatnie fotki.............cudnie uchwycona jesień
Dużo zdrówka Wam życzę!

Dużo zdrówka Wam życzę!
- Jule
- Od: 10 kwie 2011, o 19:53
Sloneczny ale wietrzny dobry Agus
ale wialo w nocy, normalnie huragan
Mam nadzieje, ze u Was chociaz troche lepiej

Mam nadzieje, ze u Was chociaz troche lepiej

- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Aguniu cieszę się, że u córuni już lepiej ze zdrówkiem....ależ biedulka się wymęczyła ....ale najważniejsze, że już ok
Mam nadzieję, ze już teraz będzie całkiem dobrze i że odpoczniecie po trudnym weekendzie
Widok jesiennego lasu bajeczny......
Ja dziś mam nadzieję nadrobić troszkę prace w ogródku, pogoda przepiękna....słonecznie, cieplutko.... po prostu wspaniale..... Dziś budzik w nieprzestawionej komórce obudził mnie o godzinkę wcześniej.... ale cieszę się z tego, bo miałam fajną godzinkę tylko dla siebie, zanim jeszcze domownicy wstali...... spędziłam ją na tarasie z kubasem gorącego kakao...... cudne chwile

Mam nadzieję, ze już teraz będzie całkiem dobrze i że odpoczniecie po trudnym weekendzie

Widok jesiennego lasu bajeczny......
Ja dziś mam nadzieję nadrobić troszkę prace w ogródku, pogoda przepiękna....słonecznie, cieplutko.... po prostu wspaniale..... Dziś budzik w nieprzestawionej komórce obudził mnie o godzinkę wcześniej.... ale cieszę się z tego, bo miałam fajną godzinkę tylko dla siebie, zanim jeszcze domownicy wstali...... spędziłam ją na tarasie z kubasem gorącego kakao...... cudne chwile

-
- Od: 8 lut 2012, o 12:22
Witam, Aga niezbyt dużo dajesz ostatnio fotek ale kierujesz się zasadą mniej znaczy więcej
Są rewelacyjne
Powodzenia i spokojnego tygodnia
Są rewelacyjne

Powodzenia i spokojnego tygodnia

- Sosenki4
- Od: 8 lut 2012, o 12:58
Agnieszko utulam. Spokojnego tygodnia i dużo słoneczka.