Witajcie w mojej "bajce "...prawie lato ;)

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
x-ja
---
Od: 11 wrz 2008, o 19:15
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Witajcie w mojej "bajce "...prawie lato ;)

Post »

Roztocze ...kiedy ja tam byłam :roll: do dziś pamiętam te wspinaczki po drewnianych schodkach .... nie wiem kiedy ale zamierzam jeszcze raz odwiedzić tamte strony .
Miłego dnia Dorotko ;:196
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Dorcia no czyżbyś miała nas opuścić i wyjechać w piękniejszy i czystszy region ;:145 chociaż surowszy jak twierdzisz . Nic na razie nie zamawiam ,ale jak masz taką perspektywę to możesz zamawiać :wink:
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
Awatar użytkownika
E@K66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 gru 2008, o 11:54
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Ojeju Dorotko Roztocze ;:138 to już tak niedaleko do mnie :heja
Co do różyczki to jest piękna ,jedyny problem to taki że gdzie ją można kupić w Polsce?
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 paź 2010, o 00:18

Post »

Kochani ...jestem mega zaspana , nie przespałam nocy bo Emi ma straszny kaszel i budził ją bardzo często w nocy :roll:
Za to zrana dostałam miły mailowy prezent, znaczy moja pomyłkowo wysłana Pomponelle na pniu ;:138 z tego powodu ze wysłano mi niższą niż w zamówieniu.... :tan
Od razu lepiej mi sie zaczął poniedzałek ;:224
Marysiu ...ja tez mam takie podejscie odnosnie róż , w razie co niby mam gdzie przesadzic ...ale przeciez nie o to chodzi :wink: Ja juz nie mam miejsca stwierdzam...ale ty masz chyba wiecej miejsca...jak duzy masz ogród :?:
Eluś...mam nadzieje ,ze to jeszcze troszke sie odwlecze....ale miejsce przyszykowane mam piekne ;:173
Jadziu jak pisałam...mam nadzieje ,ze jeszcze troche tu pobedę...moje zycie jest na razie zbyt rozpedzone i wiele mam tu jeszcze do zrobienia...ale jak sie zycie potoczy...zobaczymy ;:130 Jadziu u ciebie ciagle cos przybywa....teraz chyba bylinki :wink:
Ewciu Tak Roztocze to juz do ciebie tylko myk myk ;:196 Odnosnie różyczki jakbys chciała to możesz zamówić ze mna....ale chyba skusze sie na wiosnę, a moe bedzie grupowe zamówienie? Poogladaj sobie tam czesto kwitnace Klimbery...moim zdaniem sa wyjatkowe ;:173
Awatar użytkownika
reniuniek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sie 2010, o 08:01

Post »

Witaj poniedziałkowo :wit
Pashmina dalej jest na mojej zakupowej liście :wink:
Roztocze........może i klimat surowszy, ale piękniejsze okolice i zdrowsze powietrze. Ja urodziłam się na typowej wsi i mieszkałam do piątego roku życia, potem rodzice za pracą przenieśli się na Śląsk i tu już zostaliśmy a dom babci został sprzedany :roll:
Fajny prezencik dostałaś i od razu lepszy poniedziałek a tym samym cały tydzień :D
Mój zielony kwadrat cz.5-aktualna
Zapraszam :-) Renata
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Dorotka, dzień dobry! Czytam o perspektywie przenosin - czy to tak na stałe?
Różanie Ci się od rana kotłuje w głowie, a ja myslę, co tu zrobić, żeby w ogrodzie porobić, ale jeszcze słabowitam, więc chyba w kuchni poszaleję.
Buziaki! Pozdrawiam z kawą w dłoni :)
Awatar użytkownika
survivor26
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 sty 2012, o 14:23
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Dorotko, mimo uciążliwości różnych, to myslę, ze ten wielki ogród jest dla Ciebie sporą pociechą, jakby co... :wink: Ja się też namierzam wiosną na większe zamówienie różane, więc jakbyś potrzebowała partnerki do zamówienia, to pamiętaj o mnie :wit
Awatar użytkownika
Helios
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 cze 2010, o 18:56

Post »

;:3
Dorotko:
...Wsi spokojna, wsi wesoła!
Który głos twej chwale zdoła?
Kto twe wczasy, kto pożytki
Może wspomnieć zaraz wszytki?...
Gdzie kwitnie kwiat - musi być wiosna, a gdzie jest wiosna - wszystko wkrótce zakwitnie (Friedrich Rückert)
Ogród Heleny Ogród Heleny cz.2
Ogród Heleny cz.3
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Reniu i tak trzymac, Pashmina warta posiadania ;:333 Wies kochałam i kocham od zawsze...ale boje sie troche przeprowadzki i jak na razie wole o tym nie mysleć, ja jestem bardzo stadne zwierze...martwię się ,ze nie będę miała do kogo przysłowiowej gęby otworzyć....Postaram sie nie martwic na zapas...bedzie co ma być :wit
Aguś kochana słyszałam,ze ty do Magdy jednak nie pojechałas no ;:168 A byłam ciekawa jak sie bawicie...a ty taki słabowitek byłas ;:4 Kuruj ie kuruj ,dzisiaj moje małe siedzi w domu...ale patrz wcale nie kaszle , a w nocy to nie mozna było oka zmruzycna dłuzej ;:130 jeśli chodzi o wyprowadzkę, no to tak...tak to raczej bedzie...ale mysle ,że mam jeszcze troche miastowego czasu :uszy Wiesz ja mam duży sentyment do tego miejsca, ale to co innego jak zamieszkanie tam.. Jak wyjade to na stałe, ale zawsze mam gdzie wracac jakby co...Różanie mam zabełtane w głowie od rana powiadasz , no tak...posadziłam te piatkowe rózyczki.. a dzis otrzymałam maila ,że ta nie zgodna wymiarowo Pomponellka na pniu jest Gratis ,no wyobrażasz sobie chyba jak sie ciesze :heja
Pat tak to prawda ...ogród jest ogromna pociecha i miejsce ogólnie, tam jest na prawde bardzo pieknie...tylko juz bedzie wszedzie daleko...tylko w Bieszczady dosc blisko ,które uwielbiam ;:173 A poza tym to zadupie ;:218 Fajnie Pat wiedziec ,ze szykujesz sie do zamówienia różanego...mi sie marzyło jesienia...ale chyba nie dam rady zwyczajnie wszystkiego pogodzic...no to widzisz, juz nas jest kilka :uszy Jakbyś szalała ebayowo to tez daj znac ... ;:196 tam sa superasne nasiona ;:224
Helenko ty już ze wsią za pan brat jesteś...ja obawiam sie ,ze cienka jestem w te klocki...musze tu zaprawe bojową przejsc aby sie przygotowac do przeprawadzki, choc łatwo to mi zbytnio nie było :wink: najbardziej czego sie obawiam...to jak pisałam ludzkiej pustyni ;:218 Tymczasem jadę niedługo sadzić poooole malin ;:172
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Dziś tak bardzo nie chciało mi się wstawać..... na zasadzie....jeszcze 5 minut.... jeszcze 5 minut.... jeszcze 5 minut.... ale niestety mus to mus, oczy na zapałki i do roboty :;230 Ale ciągle chodzę ,, jak mucha w mazi,, ;:224 więc przydreptałam na kawkę do Ciebie Dorotko..... ze świeżutkim pączusiem ;:224 .... niestety nie własnej roboty , ale pysznym :wink: :lol:..... i od rana wsłuchuję się w Twoją piosenkę ze stopki.... na przemian z moim ukochanym Pavarottim ;:167
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Aguś wpadaj wpadaj ;:304 OOO i pączucha masz ;:196 Ostatnio kupiłam takie wielkie sztuki ,że dzieciaki aż buzie otworzyły z wrazenia...a były tak dobre jak wielkie...a to rzadkość :wink: Pavarottiego lubisz...no popatrz , to ja jeszcze tego o tobie nie wiedziałam ;:196 ja tez lubie...tzn ja lubie bardzo wiele gatunków muzyki...jedynie co mnie wzdryga to disco i techno ;:130 No nie trawie w żaden sposób i słuchać nie zdołam :roll:
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Dorotko to posłuchaj mój ukochany kawałek 8-) Duecik przyjaciół.... mogę słuchać na okrągło i zawsze tym dzień zaczynam.... od razu jestem pozytywnie nastrojona ;:167 Ja nie tylko słucham , ale i oglądam 8-) ..... zwróć uwagę na ich twarze, na zachowanie..... jak ogromna radość z nich emanuje.....
http://www.youtube.com/watch?v=5a0juQ0aeGI

Ja też słucham bardzo różnej muzyki..... ale mam swoich ulubieńców, których mogę ,,katować,, na okrągło :;230
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Aguś...jaki zdumiewający duet ,a te twarze promienieją niesamowicie ;:oj Super ...dziekuje ;:196 Bryana Adamsa bardzo bardzo lubię...szczególnie za ten ochrypły głos...i autentyczność ;:333
Awatar użytkownika
malgocha1960
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 18:15

Post »

Obrazek

Dorotko,jak wyprowadzisz się na wieś to mogę przyjechać do ciebie na całą zimę,będzie nam rażniej przetrwać ten zły czas. ;:168
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Hej dziewczyny kochane jaka piekna jest jesień...gdyby nie ten wygłup z przymrozkami we wrzesniu to większosc lisci byłaby na drzewach....i kwitłyby róże :wink:
Ale i tak jest pięknie, właśnie mnie olśniło ze zostało nam w najgorszym wypadku 5 miesiecy zimy...nie jest tak zle ;:333
A może i listopad podrzuci jaka ładna pogodę :uszy
Małgosiu na prawde.. ;:oj .przyjedziesz do mnie taki szmat drogi ;:196 Kochana jesteś . A wiesz, zimy sa tam bajkowe ;:224
Dzięki za widoczek i bukieta...dzisiaj szalałam ogrodowo ...ale mam mętlik z tym przesadzaniem ...mówie ci wariactwo ;:306

Miłego wieczorku...ja idę się zrelaksić na Pingwinach z Madagaskaru :heja
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”