Witajcie w mojej "bajce "...prawie lato ;)

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
edulkot
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 lut 2011, o 17:31
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Witajcie w mojej "bajce "...prawie lato ;)

Post »

Siąpi i wieje ale zimno nie jest, szkoda że nie da się popracować w ogrodzie.
Pashmina do teraz ładnie kwitnie, szkoda tylko że ciągle mnie nie bierze ;:306 choć na oddanie jej jeszcze się nie decyduję.
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 paź 2010, o 00:18
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

AAAA dojechały slicznotki idę rozpakowac :heja
Juz zapomniałam jaka to radosc jak przyjezdzaja badyle ;:306
Grazynko ciesze sie ze cos ci zapodałam co wpadło ci w oczko, to Rhapsody in Blue...prawdziwa slicznotka o unikalnym kolorku...ten nie za bardzo uchwycony
Powiem ci ,ze u mnie leje i to solidnie, no teraz moze przestało, dwa dni temu tez polało niezle , wiec na sadzenie róz mam ok, a i grzybów tu u nas pod dostatniem ...ale ja nie jeżdzę ;:130
Pat ta rózyczka to Rhapsody in Blue ...taki popielety niebieski bym powiedziała...och lubie ja ;:167 Pashminę dorwałam w 3 egzemplarzach , u mamuskirosnie jedna ;:333 Sa wspaniałe..żałuję tylko, że nie udało mi sie zamówic na pniu.... ;:145
Beti....ładne zamówionko strzeliłas kochana ;:224 Z angielkami to ja juz bastuje, kilka mysze przesadzic w tym Jamesa Galway'a...no cóz zbyt wiele ich mi sie podoba niestety ;:130 Choruje jeszcze cieżko na Generosy...i nie wiem co począc..... ;:145 Herzogin Christiana mnie nęci i te inne nowosci pachnące...zobaczymy co sie da upchnac ...jak to dobrze ,ze nie biora mnie żadne liliowce :uszy
Majeczka a niedawno migło takie sliczne słońce.....Moja Pashminka przekwitła, ale jest zjawiskowa i kocham ją, je szalenie...co jest ,że cie nie bierze no....ja się pytam co jest 8-)
Awatar użytkownika
survivor26
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 sty 2012, o 14:23

Post »

No to wychodzi, że ja mam coś innego pod tą nazwą :( Właśnie dla fioletowego koloru ją kupowałam, a kwitnie mi tak na amarantowo bardziej....chyba odpuszczę sobie zakupy w R. na przyszłośc, bo to już druga pomyłka w jednym zamówieniu :evil: A Ty gdzie swoją kupowałaś I miłego sadzenia ślicznotek!
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Pat...cierpliwosci...ona ma taki bardziej wyrazisty kolor w półcieniu nie na patelni...nie pamietam gdzie ja kupiłam, chyba u Niemców w naszym grupowym zamówieniu :roll:

Obrazek

Ten kolorek wiernie przypomina jak kwitłą moja ;:167
Sadze jutro ,dzisiaj wsadziłam do wody :wink:
Awatar użytkownika
Jule
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 kwie 2011, o 19:53

Post »

Mnie Pashmina nawet pod koniec sezonu nie bierze hihi Ladna jest ale - no nie wszystkim wszystko musi sie podobac nie? chyba jednak Biedermeier mi sie lepiej podoba.
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Julek Jak dobrze ,ze jesteś...no tak...nie wszyscy lubią to samo, jaśniste ;:196 Ty z Majka opieracie sie nadal urokowi Pashminy :wink: Mnie to cudo zachwyca niezmiennie,mam nadzieje ,że mi ładnie przezimuje ;:180 A wiesz ,przypomniałas mi z ta Biedermaier...looknij prosze na toto...co to ja przywlokłam latem z Lidla...czy to może być ona :?:

Obrazek

Obrazek ;:170

Obrazek
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sty 2012, o 23:42

Post »

Dorotko, fajna ta różyca! Faktycznie wygląda na Biedermeiera ;:108 Jak z bombonierki ;:173
Pozdrowionka :-) Kasiek *aktualny wątek
*moje wątki*
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Kasia kupiłam ja szczepiona na takim króciutkim pieńku ,latem dzieci mi ja prawie zamordowały jak wyjechałłam , ale przyciełam i się ładnie odbudowała :uszy Myslisz ,ze to ta :wink: A wiesz przyjechały dzis do mnie Pomponellki ;:138
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Pomponellki na pniu? Ładne?? ;:oj
Mam duże donice do zagospodarowania, kupiłam cisy pienne, ale małe strasznie i chyba zginą w tych przepastnych donicach...najwyżej wiosną posadzę Pomponelki ;:224
*moje wątki*
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Na pniu Kasia mam jedną....ładna :uszy w donicy rozrośnieta korona i nawet ma jeszcze jeden pąk ;:167
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Pokażesz? :lol:
*moje wątki*
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Jasne...Robaczku,jutro pykne fotkę i jak mi sie uda to wkleję...tylko jest niższa niz miała być , chyba że chodzi o całkowita wysokość...zapytam :wink:
Awatar użytkownika
Jule
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 kwie 2011, o 19:53

Post »

Wyglada na Bidermeier-ka a jak ma calkiem bordowe przyrosty po przycietu, to jest na pewno ona. To jest taki znak rozpoznawczy :wink: To sa zdjecia ktore mam ... wiecej niestety niet.

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Dorotko a ja się wzbogaciłam o 3 nowe różyczki : Remy Martin, Ascot i My Girl zobaczymy co pokażą w przyszłym roku?
a chciałam dodać że moja Rhapsody in Blue rośnie w pełnym słońcu (i to jakim w to lato) i jest fioletowa ;:215
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Julek no...nie pamietam jakie miała przyrosty jak ja ciachnełam, poobsrrwuje zatem te lisciory w przyszłym sezonie :roll: Ale cós mi sie wydaje ,ze moja to cós innego...bo ona takie małe kwiatki ma wiesz ;:108
Marysiu i ty dziisaj sie cieszysz rózyczkami ;:138 No to miałysmy , czy mamy fajnie...ja sie jutro biore za sadzenie :uszy Czyzby rózyczki ze Starkla...cos mnie kusi tam takie jedno pachnidełko i Ascot mnie długo neci ;:173 Ale juz cyrkluje i miejsca malusko :wink: Tak zgadza sie ,w słońcu Rhapsody jest fioletowa, za to w półcieniu jest jak dla mnie niebieska z domieszką jakiejs szarosci...taki ma niesamowity ten kolorek ;:167
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”