Ogród piaskowy w Zakolu Wisły cz. III

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
variegata
1000p
1000p
Od: 24 sie 2012, o 13:45
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Ogród piaskowy w Zakolu Wisły cz. III

Post »

Marysiu, bo to jest dresiarz, po prostu. A, że przy tym śliczny, no cóż :uszy A czwarty kot owszem jest, ale siedział w tym czasie u syna na kolanach, bo to jedyny człowiek, z którym Makaron ( tak ma na imię) się zadaje :wink:

Pat,
takie charrrakterki lubię najbardziej 8-) Porządek musi być! Moje biedne psy są bite przez wszystkie koty :lol:
Dom na wsi i ogród wokół niego to spełnienie moich marzeń. Rośliny i zwierzęta- pasja i miłość. Pozdrawiam. Magda.
Ogród piaskowy w Zakolu Wisły cz.IV
Tak, lubię koty ;)
iga23
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 paź 2008, o 20:26
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

variegata pisze:Porządek musi być! Moje biedne psy są bite przez wszystkie koty :lol:
I dlatego u mnie nie ma kotów, :heja psy górą. ;:173
Awatar użytkownika
variegata
1000p
1000p

Post »

iga23 pisze:
variegata pisze:Porządek musi być! Moje biedne psy są bite przez wszystkie koty :lol:
I dlatego u mnie nie ma kotów, :heja psy górą. ;:173
Kuracjuszko, nie będę dyskutować na temat wyższości kota nad psem, bo to jak z kurą i jajkiem, co było pierwsze :wink:
Dom na wsi i ogród wokół niego to spełnienie moich marzeń. Rośliny i zwierzęta- pasja i miłość. Pozdrawiam. Magda.
Tak, lubię koty ;)
iga23
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 paź 2008, o 20:26
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Wiem, wiem, Ty jesteś bardziej kociara...... :uszy Pozdrowienia od Piotrusia. ;:196
Awatar użytkownika
variegata
1000p
1000p

Post »

;:196 bawcie się dobrze
Tak, lubię koty ;)
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Madziula podgrzewana kanapa przez kociarstwo...boska fotka. Żałuję że nie będzie mnie wśród Was (przepraszam za wtrącenie tutaj)
;:196
Awatar użytkownika
justyna_gl
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 lut 2011, o 09:38

Post »

Hmmm, a takie niewiniątka udają :;230
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59

Post »

Madziu, ten zadrzewiony zakątek ogromnie mi się podoba ;:167
Podgrzewaną kanapę chwaliłam już gdzie indziej ;-)
Jak się dziś masz i jaka pogoda? U mnie pada, a o samopoczuciu nawet nie wspomnę... :roll:
Mimo wszystko, miłego!
Awatar użytkownika
majowa
1000p
1000p
Od: 20 kwie 2010, o 11:38

Post »

Magda to Ty na ogrzewaniu sporo zaoszczędzasz :;230 Porozkładaj koty po całej chałupce i niech lenie grzeją za wikt i opierunek :wink:
Pozdrawiam, Iwona
cz.5_aktualna, spis wątków
Awatar użytkownika
variegata
1000p
1000p

Post »

Aguś, ja też żałuję :( Myślę, ze będzie nam dane jeszcze się spotkać w moim ogrodzie. Zresztą liczę na to, że za rok Wzgórze Motyli będzie obsadzone i wtedy posiedzimy sobie wśród zapachu lawendy i latających motyli :D

Justynka,
dokładnie ;:108 Milusie wtedy kiedy idę z karmą lub bezczynne ręce do miziania widzą w zasięgu łepka a poza tym jak widać na zdjęciach :twisted:

Agunia, dziękuję za komplement :oops: Pod akacje przesadziłam wszystkie "żółtki", które kupiłam kilka sezonów temu, nie pasowały do nowych założeń a szkoda było się pozbyć całkiem, ponieważ zimą odmiany iglaste, cudnie ożywiają ogród. Tym samym powstała rabata wybitnie inspirowana Twoją rabatą, połączona z moim założeniem stworzenia rabaty żółtej ;:215 Jak sama widzisz, Tobie się spodobało, czyli widać udało mi się osiągnąć efekt zaczerpnięcia nieco z Twojego ogrodu ;:oj Teraz czekam, aż wszystko urośnie.
Pogoda...mży i jest mgliście, szkoda słów ;:219 Buziaki.

Iwonka,
ogrzewanie mało ekonomiczne szczerze mówiąc :lol: A bywały czasy, że koty faktycznie mogłam rozkładać na metry, bo tyle sztuk do adopcji było :wink:
Tak, lubię koty ;)
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 19:01

Post »

Ja tam wierzę że koty Magdy, to nie lenie ,w ogrodzie łowią myszy i nornice ;:108 i zarabiają na wikt . ;:306 ;:306

Mam takiego tygryska sąsiadów , tak go nazwały dzieci , cały czas widzę go jakąś myszą w zębach , mimo że to nie mój kot to większość czasu spędza u mnie , nocuje u mnie pod tarasem na kanapie .
Awatar użytkownika
magenta
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2010, o 19:18
Kontakt:

Post »

Magda twoja posiadłość coraz piękniejsza! Na drzewka kup osłonki są dostępne w ogrodniczych albo przez net, szkoda małych drzewek, będą chorować od zadrapań. Czy to u ciebie ta biba? :lol:
:wit
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
wsiania
500p
500p
Od: 27 sty 2012, o 09:51

Post »

Piękne masz te futra! Mój małż ostatnio zaczął przebąkiwać, że kota mu się chce :) Nie powiem, przydałby się, bo myszy jesienią bezczelne się robią i jak wchodzę do sieni to siedzi taka na półce i jakby nigdy nic patrzy prosto w oczy... Nie musiałby łowić, wystarczy, żeby odstraszał, coby mi na pokoje nie wlazły. Niestety u nas jak u Igi - psy rządzą, a w sumie to jeden. Dla naszego prawieowczarka każde żywe zwierzę jest zbyt żywe :? Z drugim psem szczęśliwie i niespodziewanie się dogadał (bo kilku krwawych bojach), bo jest większy i równie silny, ale obawiam się, że kot nie dałby rady...
Moje wsiowe poczynania - c.j.d. :)
gdzie diabeł nie może... tam mnie wołają :)
pozdrawiam, Ania
Awatar użytkownika
variegata
1000p
1000p

Post »

Geniu, ja je kocham wszystkie, pomimo, że pożytek z nich taki sobie :wink:

Kasiu, dziękuję bardzo :oops: U mnie, u mnie http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=63&t=70605 zapraszam! :uszy

Aniu, jeśli faktycznie pies jest agresywny wobec kotów to niedobrze. Moje koty nie z takimi psami sobie radzą we wsi, ale w domu maja pluszowe "niby psy", dlatego tu są bezpieczne i nie muszą walczyć.
Tylko na jakieś szczególne profity z posiadania kota nie licz. Owszem myszy, ptaki, jaszczurki łowi, ale znosi do domu... czasem na wpół żywe :roll:
Zajmuje miejsce na kanapie, budzi rano bo odczuwa wtedy największy głód właśnie, kiedy Ty odczuwasz potrzebę snu, urządza wnętrza po swojemu, zrzucając dupskiem niepasujące według niego bibeloty z półek, itd.
Ale miłość nie wybiera i zawsze będę miała koty w domu ( liczba mnoga użyta celowo ) ;:167
Tak, lubię koty ;)
Awatar użytkownika
wsiania
500p
500p
Od: 27 sty 2012, o 09:51

Post »

Wiem, wiem, wychowałam się na wsi i żyjątka przeróżne się zbierało - jak nasza kotka miała małe, a mnie uważała za swoją mentorkę, to przynosiła mi takie nie do końca martwe żyjątka do łóżka (!!!), żeby się pochwalić (miałam pokój na niskim parterze)... W miastowym mieszkaniu też mieliśmy przygody różne (zerwany żyrandol, wykopane doniczkowce, wyciąganie ubrań z szaf), więc świadoma jestem wszelkich "zagrożeń" i one mi nie straszne. Tylko zwierzaka szkoda, żeby szybko i źle skończył, dlatego się nie zdecydujemy. Już raz Hektor dorwał dorosłego kocura w szczerym polu, całe szczęście, że mąż był, bo szybciej biega ode mnie i zdążył kota z psiego pyska w porę wyjąć. Dziękuję, więcej nie chcę...
Moje wsiowe poczynania - c.j.d. :)
gdzie diabeł nie może... tam mnie wołają :)
pozdrawiam, Ania
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”