Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 21

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
mm-complex
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 sie 2010, o 18:09
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 21

Post »

Piękna gra kolorów ;:167 Twój ogród ogród jest cudowny i o każdej porze roku zachwyca...ale teraz jak płonie najpiękniejszy ;:173
BUZIAKI!!
marzenia się spełniają! Dana
Awatar użytkownika
Dyskrecja
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 lis 2010, o 20:01

Post »

Aguniu, przepiękna, kolorowa jesień w Twoim ogrodzie, u nas w górach liście też już się pięknie przebarwiły i jest żółto - zielono - z wszelakimi odcieniami brązów i czerwieni. Lubię tę porę roku gdy jest spokojnie bez wiatrów i słońce zagląda przez kolorowe liście.
Ciekawa jestem czy będziesz obcinać przekwitłe kwiatostany hortensji, czy zostawisz tak jak są do wiosny.
Pozdrawiam, Henia
"Różanka w Sudetach"
Część 3 (Aktualna), część 2, część 1.
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Agnieszko nareszcie doszłam do Ciebie (na piechotę ;:306 ) tak to jest jak się opuści FO na parę dni :lol:
Widziałam śliczny rozchodnik u Ciebie http://imageshack.us/photo/my-images/845/fg4w.jpg/ !
a zdjęcia jesienne to jest wspaniały obiekt do fotografowania ;:63
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Witajcie w pochmurną sobotę :wit
Cała moja wczorajsza praca grabienia liści została zniweczona dzisiejszą wietrzną aurą. Spadła masa liści brzozowych, a świat przez noc pożółkł w oczach. W niedzielę chyba odpuszczę sobie sprzątanie ogrodu, ale od poniedziałku ruszam do pracy pełną parą - nie wiadomo ile jeszcze ciepłych dni przed nami.

Marysiu, cieszę się, że już jesteś i zajrzałaś do mnie! Ogród cieszy oczy kolorami, warto fotografować to, co ulotne!
Heniu, wyobrażam sobie jak malowniczo wyglądają teraz Twoje okolice... góry o tej porze roku są najpiękniejsze. Hortensjowe kwiatostany zostawiam na zimę - wytnę je dopiero wiosną. Pozdrawiam Cię!
Danusiu, dziękuję za serdeczne słowa pod adresem mojego ogrodu! Byłaś dziś w lesie? :)
Aniu, rzeczywiście ogród jest bardzo kolorowy - czyżby u Ciebie jesień delikatniejsza?
Dario, miło że Ci się podoba!

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Miłego wieczoru!
Awatar użytkownika
Margo2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 12:14

Post »

U mnie też coraz więcej żółtego koloru, ale Twój ogród barwami przebija wszystkie oglądane.
Chyba go najbardziej lubię o tej porze roku.
Bajka
U mnie dzisiaj pogoda była okropna. I nie zapowiada się, że jeszcze bedzie ładnie :(
Awatar użytkownika
Jagodka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 sty 2011, o 22:03

Post »

Doczłapałam do Ciebie ...jeszcze chwila , a umknęła byś mi ze swoim cudnym ogrodem , który jest dla mnie niczym terapia ...wycisza , uspokaja i koi skołatane serducho .
Aguniu ...dziękuję za wsparcie , ciepłe słowa i wirtualną obecność - myślami - w ciężkich dla mnie chwilach ;:196 ...ale ( by nie zapeszać )...syn już w domu - niestety , dalej uziemiony w gipsie i opatrunku , z drenem na głowie . Jestem silna - dla Niego , dam radę - najgorsze , że staje się niecierpliwy przez to leżenie .
Pozdrawiam serdecznie ;:168
Awatar użytkownika
survivor26
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 sty 2012, o 14:23

Post »

Naoglądałam się Twoich zdjęć i dołączam do głosów twierdzących, że ogród najpiękniej wygląda jesienią :wink: Te żółcie, pomarańcze, czerwienie i brązy biją na głowę wszystkie wiosenne kolory! A jak sprawy zawodowe? są jakieś nowe wieści?
Awatar użytkownika
Lukrecja
1000p
1000p
Od: 31 maja 2009, o 07:38

Post »

Masz rację Agnieszko, październiki trafiały się okropnie, chwała Panu, że mamy takie malownicze krajobrazy za oknem. Pięknie w ogrodzie a i poza nim też bajecznie. Aguś, ile Ty w tej kępie masz tych "golden ringów"? Wyglądają na bardzo rozrośnięte i duże. Moje na razie wysokości "do kolana". Pytam, bo nie wiem czy swoich nie będę musiała przesadzić... ech to planowanie!
Pozdrawiam niedzielnie i lecę na spacer do lasu ;:196
Awatar użytkownika
anabuko1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 sty 2013, o 17:19

Post »

Aguś witaj niedzielnie :wit
Piękne jesienne róże pokazałaś nam ;:108
I te kolory czerwieni, i złamanej zieleni,,, cudne są :D
Oj ta jesień ,,czaruje,,czaruje,,,a potem znika,,,i szarość zostaje tylko ;:130
Miłej niedzieli ;:3
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2011, o 16:55
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Ogród prezentuje się wspaniale i jak zwykle obiecuję sobie, że dosadzę trochę przebarwiających się liściaków. Wiosną, na pewno :roll: Tymczasem pogoda lekko przygnębiająca, bo nie ma słońca, za to wieje :evil:
Brzoza, nie zrobiłam zdjęć kompostownikowi z cukinią, w ogóle na razie nie mogę pokazać żadnych zdjęć :evil:
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
Awatar użytkownika
zuzanna2418
1000p
1000p
Od: 15 maja 2013, o 09:59

Post »

Agnieszko, gdzieś trafiłam na Twój wpis u kogoś, że robienie zdjęć to dla Ciebie jeszcze nie poznana dziedzina czy coś w tym rodzaju. Otóż powiem Ci, że nakłamałaś okropnie :D Twój ogród pokazujesz pięknie całorocznie, ale teraz to color by Technicolor niech się, schowa! Połączyłaś rośliny, które tak się komponują, żeby teraz całe to swoje piękno pokazać. A na Twoich zdjęciach wygląda to bajkowo! Makro robisz ze statywu?
Zuzanna Ten, kto się śmieje, ten ma nadzieję :) Nie porzucaj, nie rozmnażaj - sterylizuj
moje wątki miastowe i wiejskie
andrzejek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 sie 2010, o 11:45

Post »

Aga :wit
Cudowny festiwal kolorów ...Nie wystarczy słów ,żeby opisać lepiej się nad nimi pozachwycac
Awatar użytkownika
BOGULENKA
500p
500p
Od: 23 lis 2012, o 13:28

Post »

Witam Aga poniedziałkowo, mam nadzieję, że obędzie się bez deszczu, wbrew temu co pokazywali synoptycy. Mam plan sadzić dziś cebulowe, bo wiosna mnie zastanie z kapersami. W związku z czym życzę wszystkim pięknej pogody i idę do roboty, do roboty...
Pozdrawiam i serdecznie zapraszam do siebie, Bogna
Żabia Łąka
Awatar użytkownika
justyna_gl
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 lut 2011, o 09:38

Post »

Rewelacyjne zdjęcia, piękny ogród. Ale chyba się powtarzam ;:306
heliofitka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 cze 2010, o 11:02

Post »

;:7 Na razie pogoda taka, jakaś niewyraźna.
Z jednej strony chciałabym, żeby rozpadało się, ponieważ przesadziłam trzy spore krzewy, ale też chciałabym skończyć sprzątanie rabatki przed domem :D Nie będę naciskać, tylko poddam się losowi.
Domyślam się, że ty nie masz tego typu dylematów, bo już wszystko zostało dopięte na ostatni guzik. Miłego dnia ;:196
Pozdrawiam Iwona
Domowe Ogród
Spis treści
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”