Jak pudełko zapałek...
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 29 maja 2009, o 21:53
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Jak pudełko zapałek...
Dziewczyny dzięki wielkie
Jak już się coś wyjaśni, to napiszę.
U mnie, tak, jak i u Was już po daliach. Czwartkowy przymrozek zwarzył nie tylko dalie. Czarne kikuty zostały też po heliotropie, cyniach. titonii i jeszcze kilku innych roślinach. Ale za to dosadziłam 3 rządki truskawek, po 15 krzaczków w każdym rządku. Więc będzie troszku owocków latem do pojedzenia
Spokojnego kolejnego tygodnia
Ja mam nadzieję, że będzie ładna pogoda i w końcu uda mi się posadzić cebulki. Oby...

Jak już się coś wyjaśni, to napiszę.
U mnie, tak, jak i u Was już po daliach. Czwartkowy przymrozek zwarzył nie tylko dalie. Czarne kikuty zostały też po heliotropie, cyniach. titonii i jeszcze kilku innych roślinach. Ale za to dosadziłam 3 rządki truskawek, po 15 krzaczków w każdym rządku. Więc będzie troszku owocków latem do pojedzenia

Spokojnego kolejnego tygodnia

Ja mam nadzieję, że będzie ładna pogoda i w końcu uda mi się posadzić cebulki. Oby...
Pozdrawiam serdecznie - Agnieszka
- wielkakulka
- Od: 5 wrz 2012, o 12:25
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ale wykopiesz dalie?
-
Marysiu Misiu dziękuję. Tobie również pięknego tygodnia i w pogodzie i w serduszku
Aniu po przymrozkach już zaczęłam. Co prawda troszku długo to trwa, bo każdą karpę opisuję kolorem kwiatów lub nazwą odmiany, a że mam tego dość sporo, wiec pewnie zejdzie mi jeszcze cały przyszły tydzień. Podeschną troszku w altanie i powędrują do piwnicy. A wiosną z powrotem
i taka to robota. Za to, gdy zaczynają kwitnąć, to się ot ej robótce nie pamięta
Mój eM chciał mi nawet na ogrodzie kopiec dla dalii zrobić, ale bałam się, że mogą za bardzo ogoniastym brzydalkom zasmakować i zamiast dalii zostanie mi tylko garść mysich bobków
Dokupiłam kolejne cebulki
No w promocji były i pakiet cebulek z obrazkami włoskimi
, to zobaczę przynajmniej jak w rzeczywistości rosną. Niedrogo, za 26 cebulek - 7 tulipków, 14 anemonów, 2 obrazki i 2 hiacynty zapłaciłam 5,99
Jeszcze tylko 2 dni i weekend się zacznie
Aniu po przymrozkach już zaczęłam. Co prawda troszku długo to trwa, bo każdą karpę opisuję kolorem kwiatów lub nazwą odmiany, a że mam tego dość sporo, wiec pewnie zejdzie mi jeszcze cały przyszły tydzień. Podeschną troszku w altanie i powędrują do piwnicy. A wiosną z powrotem

Mój eM chciał mi nawet na ogrodzie kopiec dla dalii zrobić, ale bałam się, że mogą za bardzo ogoniastym brzydalkom zasmakować i zamiast dalii zostanie mi tylko garść mysich bobków

Dokupiłam kolejne cebulki

- dorcia7
- Od: 13 lip 2011, o 13:58
Agapa pisze:Marysiu Misiu dziękuję. Tobie również pięknego tygodnia i w pogodzie i w serduszku
Aniu po przymrozkach już zaczęłam. Co prawda troszku długo to trwa, bo każdą karpę opisuję kolorem kwiatów lub nazwą odmiany, a że mam tego dość sporo, wiec pewnie zejdzie mi jeszcze cały przyszły tydzień. Podeschną troszku w altanie i powędrują do piwnicy. A wiosną z powrotemi taka to robota. Za to, gdy zaczynają kwitnąć, to się ot ej robótce nie pamięta
![]()
Dokupiłam kolejne cebulki![]()
No w promocji były i pakiet cebulek z obrazkami włoskimi
, to zobaczę przynajmniej jak w rzeczywistości rosną. Niedrogo, za 26 cebulek - 7 tulipków, 14 anemonów, 2 obrazki i 2 hiacynty zapłaciłam 5,99

- wielkakulka
- Od: 5 wrz 2012, o 12:25
A gdzie poczyniłas takie zakupy... 

-
Dorotko bo to "przez Ciebie" te obrazki
Popatrzyłam na Twoje, zauroczyły mnie i na próbę kupiłam
Aniu w niemieckim sklepie na L..l
Zobacz, może i u Ciebie jeszcze są
A jutro po pracy jedziemy do mojej teściuni płot u niej montować. Sztachetki kupione, słupki i deski też, całe metalowe ustrojstwo mam nadzieję, że też. Szkoda tylko, że o tydzień się nam praca przesunęła, ale za to ma być śliczna pogoda. Więc życzcie mi powodzenia w..........trzymaniu nerwów na wodzy i nietrzymaniu rąk w kieszeni

Aniu w niemieckim sklepie na L..l

A jutro po pracy jedziemy do mojej teściuni płot u niej montować. Sztachetki kupione, słupki i deski też, całe metalowe ustrojstwo mam nadzieję, że też. Szkoda tylko, że o tydzień się nam praca przesunęła, ale za to ma być śliczna pogoda. Więc życzcie mi powodzenia w..........trzymaniu nerwów na wodzy i nietrzymaniu rąk w kieszeni

Aguś to życzę Ci abyś nerwy miała w kieszeni 

Mędrzec potrafi uczyć się nawet od Głupca. Głupiec nie uczy się nigdy.
-
Natuś wiesz, jak to jest. Zawsze źle, ale spróbuję ze spokojem i może uda się. Przynajmniej mam taką nadzieję
A jak dowiesz się z lokalnych wiadomości, że jakaś kobita męża grabiami utłukła na ogródkach, to będę ja
bo wiesz, ja cierpliwa jestem, ale tylko do czasu 

A jak dowiesz się z lokalnych wiadomości, że jakaś kobita męża grabiami utłukła na ogródkach, to będę ja

A nie szkoda by Ci go było
Ja to bym chętnie podesłał Ci swojego

Ja to bym chętnie podesłał Ci swojego

-
E tam szkoda.... Chociaż troszku racji jest, lepszy taki swój niż taki obcy
No i mamusia by synka własnym biustem broniła
A za Twojego podziękuję ślicznie, moje chłopisko starczy mi aż nadto

No i mamusia by synka własnym biustem broniła

A za Twojego podziękuję ślicznie, moje chłopisko starczy mi aż nadto

- usa1276
- 1000p
- Od: 22 sty 2012, o 19:30
Aguś spokoju ducha życzę
A mój eM superancko walczy z granitem dodam tylko że kosteczka 4cm x 4cm i położył dopiero tonę tego badziewia pozostały jeszcze dwie

A mój eM superancko walczy z granitem dodam tylko że kosteczka 4cm x 4cm i położył dopiero tonę tego badziewia pozostały jeszcze dwie

Aguś że też ja nigdzie nie mogę znaleźć amatorki
na tego mojego eMa
oddam od reski razem z dopłatami do ziemi 
na tego mojego eMa