Wczoraj miałyśmy baaaaardzo miłych forumkowych gości Izulka [chatte], Elusia [Elżbietka ] oraz Any [Andrzej ]z żonką .Mogło być ciutek cieplej

,ale w sumie nie było aż tak żle,bo momentami fajnie świeciło słoneczko .Szkoda ,ze czas tak szybko leci

bo nie wszystko zostało powiedziane i opowiedziane. Dla wszystkich moich wczorajszych gości

Wzbogaciłam się o Artemisa ukorzenionego przez Izulkę

Teraz mam zagwozdkę gdzie posadzić, a od Elusi dostałam Cinco de Mayo

to również zagwozdka ,ale intensywnie myślę .Poszedł w dobre ręce mój powojnik mc'Kenzie i jedna szt. Prince de Monaco to miejsce jest

Zastanawiam sie jakby wyglądał ten tercet Princ[z tyłu ]z przodu Cinco, a po prawej stronie rosną Oczęta ??????????
GRAŻYNKO nie strasz tymi minusami ,chociaż w radiu słyszałam też ,że i u nas maja być minusy .Kurcze w ubiegłym roku pomidory miałam do listopada na dworze ,a teraz musiałabym już z nimi uciekać

.Moje persjanki też zdrowiutkie i jak tu ich nie kochać

.Moje raczej aż takie wylewne nie są, bo tylko pojedyncze pąki lub kwiaty widać
ANUSIU to trzeba rabatkę poszerzyć

wtedy nie będzie na skraju

.Aciusia

mnie nie opuszcza ,gdy jestem w ogródku .Wczoraj też cały czas nam towarzyszyła .No to znów porządki na nowe
DANUSIU czy te oczy mogą kłamać

Mój Rasputin też od ubiegłego roku od wiosny .Teraz ma tyle paków ,że nie wiem czy zdąży je otworzyć
KRYSIU no cóż mój ogródek mały ale zagospodarowany dokumentnie

,bo przecież wszystko chcę mieć i warzywa i kwiaty a miejsce też musi pozostać ,żeby móc gdzie nogę postawić

Dzięki w imieniu Agatki
JOASIU u Ciebie więcej miejsca dlatego parkowe jak najbardziej .Ja mam tylko 2 szt a właściwie 3 ,bo chyba Elżbietka też raczej będzie parkową zamiast pnącą .Nie wiem czy myszki nie zrobią sobie z gazet domku

Wszystko przed nami ,ale wypróbować warto
MAJKA przecież masz Oczęta tak długo jak ja. Przecież była ta sroga zima 2 lata temu , a one przetrzymały ją bez szkód ,więc to też o czymś świadczy .Fakt jako młodziak miała dokładne zabezpieczenie także i u mnie ,ale u Basi tylko z kopczykiem persjanki .Jak można sie nie zakochać w tych ślicznych środeczkach i rzęskach