Ewuniu, Aniu, Justynko-klaryso, Justynko-duju, Asiu, Aguś , Aguniu, Dorotko, Miłeczko, Aguś, Małgosiu, Ilonko, Majeczko, Basiu, Jolu, Reniu, Geniu, Tajeczko, Danusiu , Aniu dziękuję Wam kochane za tak miłe słowa na temat tego co robię, wianuszki to moja pasja, podobna tej ogrodowej.... a trwa znacznie dłużej niż ogród, bo ponad 25 lat

Od zawsze robiłam dekoracje, wiązanki, stroiki, wianki . Ja po prostu kocham to robić i jestem naprawdę szczęśliwa, że to co stworzę, podoba się Wam Dziękuję za wszystkie cieplutkie słowa
Ewuniu ja sadząc wrzosy wybrałam sporo ziemi i i wymieszałam ją z dużą ilością torfu, po posadzeniu wysypałam korą.... i to tyle
Justynko jeszcze troszkę, skończy się duża aktywność w ogródku i w ogóle na powietrzu i znajdzie się czas na realizację wszystkich większych i mniejszych planów
Aguniu ja w ogóle uwielbiam dynie.... i te duże i malutkie

Dekorację w domku już mam, jeszcze na dniach cyknę całość, bo pokazałam tylko fragment a i w kuchni też są już jesienne dyniowe klimaty
Wciąż nie mogę się wziąć za dekorację tarasu i wejścia do domu

bo większość dni spędzam przy przetworach.... teraz na tapecie powidła ze śliwek, z pigwowca, tony grzybów i podwójna porcja sosu słodko-kwaśnego
Dorotko mam nadzieję, że troszkę się przejaśniło, deszcz ustał i udało Ci się zrealizować choć odrobinę planów ogrodowych
Ilonko latarenki na razie po prostu sobie stoją

na razie przetwory na tapecie.... mam nadzieję, ze jak się z nimi uporam, to będzie piękna pogoda i będę mogła podziałać już na powietrzu i zrobić dekoracje tarasowe z latarenkami w roli głównej
Wianek stoi na komodzie, w towarzystwie dyń, takich jakie ma na sobie ....
Majeczko bardzo się ciesze, że zaglądasz i wędrujesz moimi alejkami
Basiu o chryzantemce na pewno szepnę wiosną, dziękuję
Tajeczko cieszę się, że podobają Ci się żurawki w moim ogródku, ja je bardzo lubię i sadzę w każdy, nawet najmniejszy wolny kącik
Aniu zieleń jest wspaniałym tłem dla tych wszystkich kolorów jakie mieszkają w moim ogródku

.... cieszę się bardzo, że podoba Ci się

I...... zgapiaj do woli