Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 21
- Ewa_tuli
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 sty 2012, o 22:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 21
Wpisuję się cichutko i ja. 

- sweety
- Od: 20 mar 2012, o 09:37
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Nieco spóźniona melduje się w Twoim pięknym, jesiennym ogrodzie
Kocham jesień, ale mogłoby być nieco cieplej...

Witaj Aga.Pobuszowałam na blogu a teraz zawitalam do jesiennego ogrodu.Wianek na drzwiach a właściwie to drzwi do wianka fantastycznie się prezentują.Gdyby nie ten deszcz to złota jesień u Ciebie bylaby wzorem-te kolorki,cienie,plamy światla-cudnie to ujmujesz w kadrze.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
Dzień dobry wszystkim w pierwszym dniu jesieni
Poranek przywitał nas deszczem i ponurym niebem, jednak teraz przejaśnia się i zapowiada całkiem przyjemny dzień
Mnie niestety dopadło zapalenie ucha, więc ledwie dycham z boleści
An-ka, Aniu, Ewuś, Iwonko, Alicjo, Gosiu, Aniu, Jolu, Ewo, Małgosiu, Olu, Lisico, Ula, Ewa - dziękuję za Wasze serdeczne wpisy i komentarze... Może później uda mi się więcej napisać i wstawić kilka zdjęć.

Poranek przywitał nas deszczem i ponurym niebem, jednak teraz przejaśnia się i zapowiada całkiem przyjemny dzień

Mnie niestety dopadło zapalenie ucha, więc ledwie dycham z boleści

An-ka, Aniu, Ewuś, Iwonko, Alicjo, Gosiu, Aniu, Jolu, Ewo, Małgosiu, Olu, Lisico, Ula, Ewa - dziękuję za Wasze serdeczne wpisy i komentarze... Może później uda mi się więcej napisać i wstawić kilka zdjęć.
- Sosenki4
- Od: 8 lut 2012, o 12:58
Agnieszko utulam w bólu, niech szybko minie to zapalenie. Utulam tak umiarkowanie mocno, bo ręce mnie bolą po weekendowej orce w ogrodzie. Sama nie wiem skąd mam tyle sił, ale to już prawie finisz, więc ...
U Ciebie szukam ukojenia, spokoju i odpoczynku. Oczywiście to wszystko masz, więc przysiadam na ławeczce w moim ulubionym kąciku leśnym z ciepłym kubkiem w dłoni i obmyślam plany na następny sezon.
U Ciebie szukam ukojenia, spokoju i odpoczynku. Oczywiście to wszystko masz, więc przysiadam na ławeczce w moim ulubionym kąciku leśnym z ciepłym kubkiem w dłoni i obmyślam plany na następny sezon.
- BOGULENKA
- 500p
- Od: 23 lis 2012, o 13:28
Witaj Aguś! Wieje dziś, mało głowy nie urwie, ale jest nawet ciepło. Po porannym deszczu i takim dość ciepłym dniu pewnie grzybków mnóstwo będzie, choć ja tylko po łące chodzę, a tam same maślaczki. Ale za to radości mam po pachy. Sobotnie zakupy ledwie przeżyłam z pociechami, nie ma nic gorszego, ale z grubsza dzieci obkupione i nago ganiać nie będą.
Bólu ucha współczuję, to podobno bardzo bolesne jest. Kawka całkiem możliwa, nawet może w przyszłym tygodniu...
Pozdrawiam i życzę, żeby nie bolało.
P.S. tak liczyłam, że ten tydzień będzie słoneczny i ciepły...
Bólu ucha współczuję, to podobno bardzo bolesne jest. Kawka całkiem możliwa, nawet może w przyszłym tygodniu...
Pozdrawiam i życzę, żeby nie bolało.
P.S. tak liczyłam, że ten tydzień będzie słoneczny i ciepły...
ojej biedulko
u mnie dziś rano lało i gdyby nie ten wiatr to byłoby naprawdę cieplutko a tak.....brrrrr
no pierwszy dzień jesieni......

u mnie dziś rano lało i gdyby nie ten wiatr to byłoby naprawdę cieplutko a tak.....brrrrr

no pierwszy dzień jesieni......

Hej
wianuszek super..
czyżby stałaś w przeciągu, że Cię owiało? antybiotyk jakiś masz?
jesień nie jesień a mnie ciągle ciepło
ganiam w krótkim rękawku, na to bluza nałożona po dworze..śpię przy otwartym oknie,cały dzień okna pootwierane..i jak na razie choroby nie ma.. 

wianuszek super..

czyżby stałaś w przeciągu, że Cię owiało? antybiotyk jakiś masz?

jesień nie jesień a mnie ciągle ciepło

Ostoja spokoju...
Pozdrawiam Daria
Pozdrawiam Daria
- agatka123
- Od: 23 sty 2011, o 21:12
Aguś i jakie wieści od lekarza?
- majka411
- Od: 12 sie 2009, o 18:55

Ten zakątek ogrodu jest mi najbliższy, popatrzę na złotą jesień.... liczę na słonko

U mnie dziś było go dużo.
Majeczko, nie ma za co przepraszać
Rozsiądź się wygodnie - specjalnie dla Ciebie spadło dziś z brzóz dużo liści 
Aguś, dzięki za troskę! czuję się okropnie: nie dość, że zapalenie ucha, to jeszcze tzw. porażenie nerwu V mnie dopadło... Mam leki.
Dario, zupełnie nie wiem skąd to zapalenie się przyplątało... pogoda jest jednak zdradliwa - uważaj na siebie!
Maruś, dziękuję za troskę...
Bogna, cieszę się, że zakupy z dzieciakami zrobione i jakoś je przeżyłaś
Okropnie dziś na dworze, chociaż były przyjemniejsze momenty ze słońcem... nie lubię jednak jak tak wieje i dziś praktycznie staram się nie wychodzić. Daj znać, jak znajdziesz chwilę na kawę
Marzenko, wiem, że znowu się napracowałaś - podziwiam! Do leśnego zakątku zapraszam - mam nadzieję, że w przyszłym sezonie uda Ci się przyjechać

Aguś, dzięki za troskę! czuję się okropnie: nie dość, że zapalenie ucha, to jeszcze tzw. porażenie nerwu V mnie dopadło... Mam leki.
Dario, zupełnie nie wiem skąd to zapalenie się przyplątało... pogoda jest jednak zdradliwa - uważaj na siebie!
Maruś, dziękuję za troskę...
Bogna, cieszę się, że zakupy z dzieciakami zrobione i jakoś je przeżyłaś

Okropnie dziś na dworze, chociaż były przyjemniejsze momenty ze słońcem... nie lubię jednak jak tak wieje i dziś praktycznie staram się nie wychodzić. Daj znać, jak znajdziesz chwilę na kawę

Marzenko, wiem, że znowu się napracowałaś - podziwiam! Do leśnego zakątku zapraszam - mam nadzieję, że w przyszłym sezonie uda Ci się przyjechać

-
- Od: 19 sie 2010, o 18:09
Kuruj się!
Zapowiadają piękną pogodę nie czas na choroby!!
Buziaki:D
Zapowiadają piękną pogodę nie czas na choroby!!
Buziaki:D
marzenia się spełniają! Dana
- Tajka
- Od: 23 sty 2010, o 17:32
Aguniu o mało nie przegapiłam Twojego nowego wątku, a w nim cudna, kolorowa jesień.
Śliczny zakątek brzozowy, nie mówiąc o innych rabatach .
Współczuję zapalenia ucha, to coś okropnego, trzymaj się dzielnie.
Śliczny zakątek brzozowy, nie mówiąc o innych rabatach .

Współczuję zapalenia ucha, to coś okropnego, trzymaj się dzielnie.

- Lukrecja
- 1000p
- Od: 31 maja 2009, o 07:38
Aga, wiesz że uwielbiam Twój ogród (i nie jestem w tym uczuciu odosobniona) o każdej porze roku. Urzeka niebywałym pięknem i elegancją zawsze, ale to, co pokazałaś na fotkach przyprawiło mnie o bardzo szybkie bicie serca! Co za gra kolorów i struktur! I tak wiesz, że jesteś MISZCZ! (pisownia zamierzona) Prawda, że wiesz?
Nieprawdopodobne... ech!
ps. kuruj się szybko! Myślę bardzo, bardzo ciepło

ps. kuruj się szybko! Myślę bardzo, bardzo ciepło

- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Agnieszko utulam Cię
i życzę dużo zdrowia!
Nasze organizmy nie przestawiły się jeszcze na taką pogodę i coraz częściej wychodząc z ciepłych domów będziemy narażeni na zawianie.

Nasze organizmy nie przestawiły się jeszcze na taką pogodę i coraz częściej wychodząc z ciepłych domów będziemy narażeni na zawianie.