Aguniu dziękuję za linki, same w nich cudeńka

Jesienne ozdoby nie mają sobie równych..... natura daje tyle dobra do dekoracji.... aż trudno się zdecydować czego użyć
Jagódko cieszę się kochana, że zaglądasz

Ja mam ostatnio potężne zaległości na Forum, staram się tylko na bieżąco odpowiadać swoim przemiłym gościom, ale w każdej wolnej chwilce próbuję nadrobić ..... Jakiś ten ostatni czas wypełniony po brzegi, ciągle kolejne przetwory, teraz na weekend jadę do Oli, więc też wałówkę muszę naszykować i tak kręci się wszystko na najwyższych obrotach
Chryzantemki faktycznie mają piękny gorący kolorek, dopiero otwierają się pojedyncze kwiatuszki....
Mam nadzieję, ze jesień będzie długa i taka właśnie jak lubisz.... słoneczna i ciepła
Jacku dziękuję i za miłe słowa i za nazwy trawek..... zapisałam sobie i jak gdzieś spotkam to na pewno kupię..... na takie maluchy to miejsce się znajdzie

Lubię niziutkie trawki sadzić przed wysokimi kwitnącymi bylinami, świetnie tworzą piętra i są piękne cały sezon

Ptasie łapki mam i bardzo lubię

Jacku te kwitnące zimowity to od Ciebie
Aniu lato bardzo szybko minęło..... niby nie tak dawno przygotowywaliśmy ogródki po zimie...... a tu już znów zbliża się jesień.... oby była długa i piękna. Kocham tę porę roku i jej przyjście mnie cieszy, ale niech ona trwa i trwa
Miłeczko jeśli zimowity pokazują wiosną liście, to znak, że cebulki trwają.... może faktycznie tak jak pisze Asia, muszą się rozrosnąć, wzmocnić i wreszcie zakwitną .... może nawet w tym sezonie
Ja wrzosy też bardzo lubię..... chyba mimo tego, że moje doniczkowce są bujniejsze i piękniejsze niż przez cały sezon, to dokupię kilka donic i pomiędzy nie wkomponuję kilka wrzosów .... albo chryzantem.... sama jeszcze nie wiem.... uwielbiam i jedne i drugie
Asiu mam nadzieję, ze zimowity pięknie Ci zakwitną..... mi po zeszłorocznej zimie zginęła przepiękna, ogromna wieloletnia kępa.... nie mogę jej odżałować.... teraz mam tylko malutkie, młode ,,kępunie,,....